Uitstapjes vlakbij Intratuin IJsselstein

Korenmolen De Windotter

ijsselstein, Utrecht (1.28km)  -  Ben je op zoek naar echt ambachtelijk meel, bezoek dan de molenwinkel van korenmolen De Windotter in IJsselstein. Dit meel komt rechtstreeks van de molenstenen en smaakt net als vroeger! Niet te missen: de molen is één van de grootste van Nederland.

Circus Tadaa

ijsselstein, Utrecht (1.74km)  -  Bij Circus Tadaa word je een echte circusster! Leer de kunst van jongleren, koorddansen of eenwielfietsen en laat je vrienden of collega's versteld staan van jouw acrobatiek.

Kinderboerderij IJsselstee

nieuwegein, Utrecht (3.92km)  -  Kinderboerderij IJsselstee is een plek waar kinderen en (groot)ouders gezellig met alle boerderijdieren kunnen knuffelen. Er wonen hier konijnen, geiten, ezels, varkens en nog veel meer nieuwsgierige dieren.

Museumwerf Vreeswijk

nieuwegein, Utrecht (4.86km)  -  Museumwerf Vreeswijk biedt met exposities en gerestaureerde oude schepen inzicht in de oude scheepsbouw, de aandrijving van vroegere schepen en de gangbare typen destijds. Het museum restaureert ook oude schepen.

Museum Hoge Woerd

de meern, Utrecht (8.37km)  -  Zo'n 2000 jaar geleden stond er een enorm fort op de plaats van Castellum Hoge Woerd. Het huidige fort herbergt geen Romeinen meer, maar overblijfselen uit het Romeinse Rijk wat hier eens heerste.

Zwembad Den Hommel

utrecht, Utrecht (8.53km)  -  Duik in het warme recreatiebad van Zwembad Den Hommel in Utrecht en roetsj van de zeventig meter lange glijbaan af, trotseer de stroomversnelling en ontspan in het bubbelbad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Intratuin IJsselstein