1

Uitstapjes vlakbij Fort Werk IV

Theater Spant!

bussum, Noord-Holland (0.04km)  -  Theater Spant! zorgt voor een cultureel avondje uit! Het theater bestaat al sinds 1969 en ruim vijfitg jaar later staan er grote namen op de planken.

Zwembad De Zandzee

bussum, Noord-Holland (1.34km)  -  Zwembad De Zandzee heeft onder meer een wedstrijdbad en een peuterbad in de stijl van Nijntje. Elke vrijdagavond is er discozwemmen voor kinderen!

Kinderboerderij De Pluimgraaf

naarden, Noord-Holland (2.55km)  -  Bij kinderboerderij De Pluimgraaf in Naarden lopen de geiten rond in een bunker uit de Eerste Wereldoorlog. Maar op deze mooie boerderij zijn nog veel meer dieren te vinden. Kom ze gezellig knuffelen en voeren.

Singer Laren

laren, Noord-Holland (3.4km)  -  Het vernieuwde Singer Laren is een culturele ontmoetingsplek voor beeldende- en podiumkunsten. Ideaal voor een avondje uit of een feestelijke bijeenkomst.

Studio 21

hilversum, Noord-Holland (3.52km)  -  Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je congres, evenement of livestream? Midden op het Mediapark in Hilversum staat de gigantische Studio 21!

Zwembad Sijsjesberg

huizen, Noord-Holland (3.69km)  -  Tussen bos en hei ligt het prachtige openluchtzwembad Sijsjesberg verscholen. Met een duikplank, glijbaan en ligweiden kan hier worden genoten van de zomer.

Poffertjeskraam Laren

laren, Noord-Holland (3.76km)  -  De oud-Hollandse poffertjeskraam bepaalt in Laren al ruim honderd jaar het straatbeeld. Kanten gordijnen, linnen plafonds en natuurlijk overheerlijke poffertjes.

Kinderboerderij De Hertenkamp

hilversum, Noord-Holland (3.91km)  -  Knuffel met de schapen, ravot in het speelkasteel en geniet daarna van een ijsje bij kinderboerderij De Hertenkamp! Ook mogen er dieren blijven logeren op kinderboerderij De Hertenkamp.

Vesting Adventure

naarden, Noord-Holland (3.95km)  -  Ga op avontuur in het middeleeuwse vestingstadje Naarden met Vesting Adventure. Spring op de mountainbike, op de step, ga boogschieten of doe een toffe speurtocht.

Speelpark Oud Valkeveen

naarden, Noord-Holland (4km)  -  De hele dag schommelen, glijden, springen, vliegen, klimmen en klauteren kan in Speelpark Oud Valkeveen. Dit familiepark aan het mooie Gooimeer belooft een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

OERRR speelnatuur 's-Graveland

's-graveland, Noord-Holland (4.14km)  -  Ontdek met het hele gezin het OERRR natuurspeelbos van 's-Graveland. Hier vermaken de kinderen zich uren op een terrein van meer dan 0,5 hectare vol bomen, water, zand, bloemen en beestjes.

Sterrenwacht Gooi en Vechtstreek

's-graveland, Noord-Holland (4.14km)  -  Haal de hemellichamen dichterbij met behulp van de drie telescopen van Sterrenwacht Gooi en Vechtstreek. In het winterseizoen is er iedere vrijdagavond een sterrenkijkavond. Of kom op zondag naar de zon kijken met behulp van de zonnetelescoop.

Crazy Selfie

hilversum, Noord-Holland (4.19km)  -  Breng een bezoekje aan Crazy Selfie in Hilversum en ontdek Nederlands eerste selfiestudio vol optische illusies en fototechnieken en wonderbaarlijke decors.

Dudok Architectuur Centrum

hilversum, Noord-Holland (4.58km)  -  Willem Marinus Dudok ontwierp als architect het raadhuis van Hilversum en drukte daarmee zijn stempel op de stad Hilversum. In het Dudok Architectuur Centrum is alles te vinden over zijn leven en werk.

MOUT Foodhal & Brouwerijcafé

hilversum, Noord-Holland (4.79km)  -  MOUT Foodhal & Brouwerijcafé is een foodhal vol streetfood en een brouwerij in één. Schuif hier aan de picknicktafels of in de lounges aan voor bites en maaltijden uit allerlei wereldkeukens. Op de bovenverdieping wordt bier van De Gooische...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Fort Werk IV