Uitstapjes vlakbij Proeverij Hooghoudt

Rondleiding stadion Euroborg

groningen, Groningen (1.58km)  -  Tijdens een tour door de Euroborg, het stadion van voetbalclub FC Groningen, kom je op plekken waar je normaal gesproken nooit mag komen. Bezoek onder andere de spelerstunnel, de dug-out en het museum!

Buurttuin Oosterpoort

groningen, Groningen (2.68km)  -  Heerlijk groen is het in de buurttuin Oosterpoort in Groningen. Ontdek deze ecologische tuin die een heerlijke speelplek is voor kinderen. Maar er is ook genoeg ruimte om tot rust te komen.

Target Lasergame

groningen, Groningen (2.71km)  -  Sta op de middenstip in de arena van Target Lasergame en vecht als een echte soldaat. Zonder kogels, maar met een laserstraal! Dit spannende spel in het donker is leuk voor jong en oud!

Helperzwembad

groningen, Groningen (2.71km)  -  Het Helperzwembad in Groningen is een sfeervol binnenbad voor het hele gezin. Trek baantjes, volg zwemlessen of speel gewoon lekker in het water. Meer dan dit, heb je eigenlijk niet nodig!

Brouwerij Martinus Groningen

groningen, Groningen (2.92km)  -  Een bezoekje aan Brouwerij Martinus in Groningen is een hele ervaring. De brouwerij heeft namelijk een brouwcapactiteit van 10.000 liter per maand! Tap een lekker biertje en neem plaats in het proeflokaal.

Pannekoekschip Groningen

groningen, Groningen (2.98km)  -  Zeeman of landrot, iedereen houdt van pannenkoeken. Bij Pannekoekschip in Groningen geniet elke liefhebber van ambachtelijk gebakken pannenkoeken in een zeemanssfeertje.

Hortus botanicus Haren

haren, Groningen (3.08km)  -  De grootste botanische tuin van Nederland is te vinden in het Groningse Haren. Planten uit alle streken en landen groeien hier dat het een lieve lust is. Kom tot rust in de Chinese tuin en bewonder de mooiste bloemen in de Floriadetuin.

Museum Storyworld

groningen, Groningen (3.08km)  -  Hoe komen strips tot stand? En animaties en games? Je komt erachter in Storyworld: van de eerste potloodlijn tot de fraaie eindresultaten.

Forum Groningen

groningen, Groningen (3.08km)  -  Aan de Nieuwe Markt verrijst tussen de oude pandjes een enorm gebouw vol kunst en cultuur. Stap binnen in de hoge, open ruimte en pak een roltrap naar je bestemming. Van bijzondere films en exposities tot het fraaie uitzicht vanaf het dak.

Gropo Bouldergym

groningen, Groningen (3.1km)  -  Bij Gropo Bouldergym in Groningen kan je gewoon naar binnenlopen en klimmen. Zo makkelijk of moeilijk als je zelf wilt, maar altijd spectaculair! En na afloop even gezellig wat drinken.

Poolcafé Streetlife

groningen, Groningen (3.11km)  -  Drink een drankje aan de bar, kom tot rust in de loungehoek of daag elkaar uit voor een potje pool. Bij Poolcafé Streetlife is altijd een plekje voor je vrij!

Groninger Museum

groningen, Groningen (3.27km)  -  Een iconische blikvanger in hartje Groningen: het Groninger Museum. Dit bijzondere gebouw vind je op een kunstmatig eiland, tegenover het Centraal Station.

Outdoor International

groningen, Groningen (3.27km)  -  Zin in een actief dagje uit? Outdoor International zorgt voor een actief dagje weg op diverse locaties in Groningen en Drenthe. Zowel binnen als buiten zijn er spectaculaire activiteiten voor groepen en particulieren.

Speelnatuur Le Roy

groningen, Groningen (3.27km)  -  Le Roy Groningen is een prachtig natuurgebied waar je kunt graven, rennen, bouwen en klimmen. De natuur heeft een aantal jaar haar gang kunnen gaan en dat heeft gezorgd voor een prachtige plek om activiteiten te organiseren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Proeverij Hooghoudt