Uitstapjes vlakbij Restaurant De Haven van Huizen

Kinepolis Huizen

huizen, Noord-Holland (0.86km)  -  Deze bioscoop is met vier zalen niet groot, maar je hoeft geen film te missen. Het filmprogramma is niet iedere dag hetzelfde maar gedurende de week staan gewoon alle populaire films van het moment een keer op de rol!

Het Huizer Museum

huizen, Noord-Holland (0.86km)  -  Bekijk het Huizen van toen! In het Huizer Museum, aan de rand van de historische vissersbuurt, ontdek je hoe de boeren en vissers vroeger leefden. Daarnaast zijn er ook boeiende wisselexposities te zien.

Zwembad Sijsjesberg

huizen, Noord-Holland (2.4km)  -  Tussen bos en hei ligt het prachtige openluchtzwembad Sijsjesberg verscholen. Met een duikplank, glijbaan en ligweiden kan hier worden genoten van de zomer.

Kinderboerderij De Warande

huizen, Noord-Holland (2.57km)  -  Help de boer op de kinderboerderij om konijnen, geitjes en alle anderen dieren te voeren. Ook verjaardagspartijen vier je op De Warande. Versier een taart of maak een eigen schaapje van echt schapenwol. Rijd als afsluiter nog een rondje op een paard.

Speelpark Oud Valkeveen

naarden, Noord-Holland (3.33km)  -  De hele dag schommelen, glijden, springen, vliegen, klimmen en klauteren kan in Speelpark Oud Valkeveen. Dit familiepark aan het mooie Gooimeer belooft een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Almeerse Botter AM1

almere-haven, Flevoland (3.39km)  -  Vaar mee met de Almeerse Botter AM1 vanaf Almere-Haven. De charmes van deze historische botter weten je vast te verleiden tot een dagje op het water.

Corrosia Theater, Expo & Film

almere-haven, Flevoland (3.66km)  -  Corrosia Theater, Expo en Film is het cultureel centrum van Almere-Haven. Corrosia heeft één theaterzaal waar regionale en ook landelijke podiumkunstenaars op de planken staan. Wekelijks wordt de zaal omgetoverd tot filmhuis. De hal is exporuimte.

Theetuin Eemnes

eemnes, Utrecht (3.75km)  -  Geniet van een ambachtelijk hapje en een drankje bij Theehuis Eemnes. Hier kunnen bezoekers sfeervol lunchen, brunchen of een high tea houden.

Galerie De Vlierhove

blaricum, Noord-Holland (3.85km)  -  Ontdek kunst in Galerie De Vlierhove. Verschillende kunstenaars exposeren hier hun werk. De galerie heeft tijdelijk geen exposities . Houd de website in de gaten voor nieuwe exposities.

Buitencentrum Almeerderhout

almere, Flevoland (4.14km)  -  Dwaal door de stadsbossen van Almere en begin een dagje in de natuur bij Buitencentrum Almeerderhout. Wist je dat je zelfs bevers kunt spotten, zo dicht bij Almere? En dat er scheepswrakken in het bos verborgen liggen? Ga op verkenning!

De Groene Kathedraal

almere, Flevoland (4.38km)  -  De Groene Kathedraal is een uniek landschapskunstwerk dat volledig is gemaakt met bomen. De Groene Kathedraal is een levensgrote replica van de Notre Dame in Reims.

Stad & Natuur Almere

almere, Flevoland (4.41km)  -  Beleef de natuur in en rond Almere op een directe en toegankelijke manier met Stad & Natuur Almere! Bezoek de kinderboerderijen, Het Den Uylpark of Het Vroege Vogel Bos en geniet van de natuur of volg een leuke natuurworkshop.

Singer Laren

laren, Noord-Holland (5.43km)  -  Het vernieuwde Singer Laren is een culturele ontmoetingsplek voor beeldende- en podiumkunsten. Ideaal voor een avondje uit of een feestelijke bijeenkomst.

Thermen La Mer

almere-haven, Flevoland (5.43km)  -  Geniet in een mooie bosrijke omgeving van alle luxe saunafaciliteiten van Thermen La Mer. Zoals de unieke Finse Kelo-sauna's in de mediterrane tuin.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant De Haven van Huizen