1

Uitstapjes vlakbij Knijn Bowling

RAI Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  RAI Amsterdam is één van de bekendste evenementenhallen van Nederland. Deze indrukwekkende locatie is makkelijk bereikbaar en heeft een oppervlakte van maar liefst 87.000 vierkante meter.

RAI Theater

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  Het RAI Theater in de Amsterdam RAI is een van de grootste theaterzalen van Amsterdam. Dit ultramoderne theater is voorzien van de nieuwste snufjes het gebied van podiumtechniek. Hier treden grote binnenlandse en buitenlandse artiesten op.

The Upside Down Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.51km)  -  The Upside Down Amsterdam is een ode aan de moderne Nederlandse cultuur. Dropjes, dancemuziek, Mondriaan: bewonder allerlei typisch Hollandse dingen in spectaculaire themakamers met een extreem hoge selfiewaarde.

Museum De Dageraad

amsterdam, Noord-Holland (0.8km)  -  In Museum De Dageraad dompel je jezelf onder in de wereld van de beroemde kunst- en architectuurstroming de Amsterdamse School én het bekende Plan Zuid van architect H.P. Berlage.

De Mirandabad

amsterdam, Noord-Holland (0.99km)  -  Geniet van het warme water in 'De Mirandabad'. Naast heerlijke bubbelbaden, whirlpools, stoomcabines en kruidenbaden kun je bij mooi weer ook buiten zwemmen.

ReLove Exchange Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.04km)  -  Neem meteen de kleren mee die je zelf niet meer wilt dragen als je gaat shoppen bij ReLove Exchange, want je kunt hier ook verkopen. Je krijgt meteen je geld. Cash kan, maar je kunt ook kiezen voor tweemaal zoveel store credits. Voor de nieuwe...

MiniMarkt

amsterdam, Noord-Holland (1.07km)  -  Shoppen in Amsterdam? Neem een kijkje bij MiniMarkt, een klein warenhuis met tijdloze kinderkleding, decoraties en veel speelgoed

-in the spotlights-

CC Amstel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.12km)  -  Aan de Amstel, midden in de Amsterdamse wijk De Pijp, ligt CC Amstel. Het culturele clubhuis noemt zichzelf een 'ontmoetingsplaats voor theater, muziek en cultuur'.

ABN AMRO Kunstruimte

amsterdam, Noord-Holland (1.39km)  -  ABN AMRO verzamelt al veertig jaar kunst. Bewonder de grootste bedrijfscollectie van Nederland in de kunstruimte in entreehal van het hoofdkantoor in Amsterdam.

Art experience RTXP in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.46km)  -  Door de geschiedenis wandelen aan de hand van 50 iconische schilderijen? Dat kan bij art experience RTXP in Amsterdam. Prachtig geschilderde studies van de meesterwerken laten zien hoe de schilderkunst steeds weer veranderde.

Heineken Experience

amsterdam, Noord-Holland (1.49km)  -  Liefhebbers van het wereldberoemde goudgele gerstenat kunnen terecht in de voormalige Heineken-brouwerij in Amsterdam. Bestaan er eigenlijk wel volwassen wereldburgers die nog geen Heineken bier gedronken hebben?

Amsterdam Canal Cruises

amsterdam, Noord-Holland (1.54km)  -  Een feestje vieren, Amsterdam ontdekken of genieten van een heerlijk diner? Ontdek de schoonheid van de Amsterdamse grachten in een rondvaartboot van Canal Cruises.

Van Gogh Museum

amsterdam, Noord-Holland (1.65km)  -  In het Van Gogh Museum hangen meer dan 200 schilderijen van de bekende kunstenaar Vincent van Gogh. Bekijk de beroemde meesterwerken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Knijn Bowling