Uitstapjes vlakbij Outdoor Valley

Beeldentuin Artihove Artcentre

bergschenhoek, Zuid-Holland (0.57km)  -  Artihove in Bergschenhoek is het centrum van kunst en kunstzinnige geschenken. In de beeldentuin staan vele kunstwerken tentoongesteld. Te zien zijn onder andere sculpturen, litho's, tuinbeelden en sieraden.

MindEscape

rotterdam, Zuid-Holland (2.57km)  -  Bij MindEscape in Rotterdam kun je kiezen uit twee spannende escape rooms. Help een meisje bevrijden uit een poppenhuis of ga op zoek naar de schat op Cocoseiland.

Bungelland Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (3.09km)  -  Klimmen, klauteren, springen en glijden: het kan zo gek niet in Bungelland Rotterdam. Leef je uit in al de leuke speeltoestellen speciaal voor kinderen. Wanneer kom jij?

Strand Nesselande

rotterdam, Zuid-Holland (3.26km)  -  Voor een strandgevoel hoef je niet naar de Nederlandse kust. Bezoek strand Nesselande aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam voor een heerlijke stranddag.

Alexandrium

rotterdam, Zuid-Holland (3.49km)  -  Geen winkelcentrum in Nederland is zo groot als Alexandrium in Rotterdam. In het Shopping Center, de Megastores en de Woonmall is werkelijk alles te koop.

Primark Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (3.59km)  -  Aan het eind van de maand nog een leuke outfit bij elkaar sprokkelen? Kom dan naar de Primark in Rotterdam. Tik hier voor een spotprijsje een nieuwe outfit op de kop.

Zwembad De Windas

bergschenhoek, Zuid-Holland (3.88km)  -  Lekker een dagje zwemmen in Bergschenhoek? Ga naar zwembad De Windas. Er zijn zowel binnen- als buitenbaden, dus het is geschikt voor elk weertype!

Museum Stoomdepot

rotterdam, Zuid-Holland (4.08km)  -  Snuif de geur op van kolen en stoom! Kom naar Museum Stoomdepot in Rotterdam. Het museum bevindt zich in een echte ouderwetse locomotievenloods. Geniet van oude treinstellen en van monteurs die hier dagelijks aan het werk zijn.

Speeltuin De Kievit

berkel en rodenrijs, Zuid-Holland (4.38km)  -  Speeltuin De Kievit beschikt over diverse speeltoestellen, zoals een glijbaan, schommels en klimtoestellen. Ook beschikt de speeltuin over een zwembad.

Longboarden en kinderfeestjes vieren

rotterdam, Zuid-Holland (4.7km)  -  Sneakers aan en op naar Ouiji Boards! In een uur leer je de basis van het longboarden. Volg een workshop met een groep vrienden of vier een sportief feestje. In je eentje een les volgen kan ook. Binnen no time cruise je als een pro over straat!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Outdoor Valley