Uitstapjes vlakbij Pension De Weijsberg

Sloep varen in de Weerribben

zwartsluis, Overijssel (0.81km)  -  Achterover leunend in de zachte kussens of met de handen stevig aan het roer van een luxe sloep verkent iedereen de prachtige Weerribben-Wieden. Sloepverhuur Zwartsluis zorgt voor een ontspannen dagje op het water!

Zwembad Bestevaer

genemuiden, Overijssel (3.41km)  -  Een heerlijk dagje ontspannen en sportief bezig zijn, dat kan bij Zwembad Bestevaer in Genemuiden. Aquajoggen, aquagym en nog veel meer leuke wateractiviteiten garanderen een leuke dag!

De Kalkovens

hasselt, Overijssel (5.32km)  -  De Kalkovens horen bij een rijk stukje historie van Nederland. In deze ovens werd uit schelpen kalk gewonnen en gebruikt voor de huizenbouw.

Het Christoffelpad

hasselt, Overijssel (5.44km)  -  Op het Christoffelpad loop je door een stukje Nederland in het klein: de IJsseldelta. Je loopt kilometers langs water, met prachtige vergezichten, doorkruist polders, loopt langs natuurpark Weerribben-Wieden en bezoekt prachtige (Hanze)stadjes.

Watertoren Sint Jansklooster

sint jansklooster, Overijssel (6.08km)  -  De watertoren van Sint Jansklooster staat als een wachter in natuurgebied De Wieden. Al op leeftijd aan de buitenkant, maar binnenin nieuw en eigentijds. Beklim de toren en geniet van het uitzicht!

Verken het 'drijvende land' in De Wieden

sint jansklooster, Overijssel (7.03km)  -  In een schilderachtig straatje met historische veenwerkershuisjes ligt bezoekerscentrum De Wieden. Het startpunt voor een dag in het waterrijke gebied, met bewoners als de otter en de zwarte stern. Zoek ze op en geniet van de veelzijdige natuur.

Intratuin Meppel

meppel, Drenthe (8.78km)  -  Zet de bloemetjes een heerlijk buiten en kom langs bij tuincentrum Intratuin Meppel. Intratuin Meppel verkoopt naast tuinbenodigdheden ook Roots.

Museum Staphorst

staphorst, Overijssel (8.95km)  -  In Museum Staphorst ontdek je alles over deze bijzondere plaats. Met traditionele kunst en een oude boerderij als locatie komt het mysterieuze Staphorst tot leven.

Bad Hesselingen

meppel, Drenthe (9.12km)  -  Volop vermaak en ontspanning is te vinden in het subtropische zwembad Bad Hesselingen Meppel. Naast zwemmen ontspan je heerlijk in het saunaplein!

Wandelen in Giethoorn

giethoorn, Overijssel (9.17km)  -  Wandel en fiets langs de vele grachten. Het is in Giethoorn niet alleen in de zomer genieten, maar zeker ook in de winter. Bewonder het pittoreske dorp in alle jaargetijden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pension De Weijsberg