Uitstapjes vlakbij Flying Bowling Veldhoven

Speeltuin ASV d'Ekker

veldhoven, Noord-Brabant (0.38km)  -  Speeltuin d'Ekker is kleinschalig maar gezellig. De speeltoestellen staan op verschillende ondergronden. Dat maakt het extra leuk!

Museum 't Oude Slot

veldhoven, Noord-Brabant (2.18km)  -  Museum 't Oude Slot is gevestigd op de fundamenten van Slot van de Heren van Zeelst. Ontdek hier alles over het leven van vroeger in deze streek.

Klimrijk Brabant

veldhoven, Noord-Brabant (3.19km)  -  Klauter als een echte Tarzan of Jane door de Nederlandse bossen in Klimrijk Brabant. Daag jezelf uit in dit ecologische klimbos of ga voor een potje lasergamen met je vrienden.

Zoo Veldhoven

veldhoven, Noord-Brabant (3.29km)  -  In Zoo Veldhoven wonen exotische dieren van over de hele wereld. Ga op bezoek in dit voormalig papegaaienpark, vol kleurrijke vogels, leuke apen, fluffy alpaca's en meer bijzondere dieren.

Speeltuin De Klimbim

waalre, Noord-Brabant (4.97km)  -  Boomhutten, een speelkasteel, en een supersnelle kabelbaan: kom een dagje ravotten met de kinderen in Speeltuin De Klimbim in het Brabantse Waalre.

Edelsteenslijperij De Steenarend

eindhoven, Noord-Brabant (5.16km)  -  Alles over edelstenen ontdek je in De Steenarend. De mooiste stenen glinsteren je hier tegemoet! In de slijperij kun je je persoonlijke sieraad laten maken. Het museum herbergt een grote verzameling van mineralen, edelstenen en fossielen.

Natlab door Plaza Futura

eindhoven, Noord-Brabant (5.39km)  -  Leun lekker achterover voor een avondje film kijken of een boeiende theatervoorstelling bij Natlab. Je kunt hier ook een hapje eten en drinken.

Dagje Genneper Parken

eindhoven, Noord-Brabant (5.63km)  -  In Genneper Parken is voor iedereen wel wat leuks te doen. Je vindt hier maar liefst elf activiteitencentra bij elkaar. Wordt het een subtropisch zwemparadijs, een indoor sportcentrum of een museum? Veel plezier!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Flying Bowling Veldhoven