De Pannekoekenmolen

gulpen, Limburg (0.32km)  -  Bij de Pannekoekenmolen in het Limburgse Gulpen worden pannenkoeken gebakken met onder andere eigen gemalen molenmeel. Er is keuze uit wel zestig pannenkoeken!

Mountainbikeroute Gulpen

gulpen, Limburg (0.36km)  -  Voel je even in het buitenland als je over mountainbikeroute Gulpen klimt en daalt door de heuvels van Zuid-Limburg. Na elke steile klim volgt weer een ander prachtig uitzicht. Genieten!

Kampeerboerderij 't Leienhoes

wijlre, Limburg (1.79km)  -  In Kampeerboerderij 't Leienhoes in het Limburgse Wijlre kunnen groepen tot tachtig personen terecht. Gezelligheid tegen een lage prijs.

Domein Aldenborgh

eys, Limburg (3.35km)  -  Godendrank. Levenselixer. Wijn speelt door de eeuwen heen een grote rol als het om genieten gaat. Zo ook bij Domein Aldenborgh.

Buitenplaats De Mechelerhof

mechelen, Limburg (3.88km)  -  Midden in het Geuldal is Buitenplaats De Mechelerhof te vinden. Geniet tijdens een overnachting van de prachtige natuur van Zuid-Limburg.

Slapen bij de boer: De Puthof

reijmerstok, Limburg (4.3km)  -  Eenvoudig kamperen of luxe in een appartement? Kom logeren op een karakteristieke boerderij in Zuid-Limburg en geniet van het glooiende landschap en de rust!

Party & Bowlingcentrum Schin op Geul

walem, Limburg (5.03km)  -  Bij Party & Bowlingcentrum Schin op Geul ben je zo een dagje zoet. Gooi alle kegels om op de bowlingbaan, vermaak je in de indoor speeltuin met ballenbak en glijbanen of kom een lekker hapje eten.

Rotsvallei Margraten

margraten, Limburg (5.06km)  -  In Margraten vind je een bijzondere tuin, vol rotspartijen en met honderden soorten planten. Het resultaat van hoe een hobby uitmondde in een prachtige rotstuin.

Wijngaard Sint Martinus

vijlen, Limburg (5.09km)  -  Laat de wijn je tong strelen en bekijk ondertussen de ranken en de druiven van de innovatieve en prachtig gelegen Wijngaard Sint Martinus.

Wingbergerhoeve - fruit en ijs

vijlen, Limburg (5.17km)  -  Zin in een lekker ijsje? Bij de Wingbergerhoeve vind je de beroemde ijskraam, met ruime ijsporties en gemoedelijke sfeer. Een leuke ontdekking tijdens een wandel- of fietstocht.

Kasteeltuin Oud-Valkenburg

schin op geul, Limburg (5.37km)  -  Wandel door de kruidentuin, ontdek de bezige bijen in de bijenstal en bewonder de oude watermolen in de kasteeltuin Oud-Valkenburg.

Molen Op de Vrouweheide

voerendaal, Limburg (5.43km)  -  Op de top van de Mingelsberg is al vanaf kilometers ver de hoogst gelegen windmolen van Nederland zichtbaar: de molen Op de Vrouweheide.

Recreatieboerderij Tergracht

epen, Limburg (5.58km)  -  Middenin het Geuldal ligt Recreatieboerderij Tergracht. Hier kan worden overnacht in ruime gezinsappartementen. Op de bijbehorende camping vind je ruimte plaatsen met uitzicht over het Geuldal.

Hoeve Vernelsberg

epen, Limburg (5.79km)  -  Hoeve Vernelsberg is de groepsaccommodatie voor een familiedag of zakelijke ontmoeting. Hier komen collega's samen voor een training, workshop of vergadering.

Groepsaccommodatie Op de Hopschet

vijlen, Limburg (6.06km)  -  De Hopschet in Vijlen is een gezellige groepsaccommodatie, gevestigd in een prachtige boerderij van ongeveer 300 jaar oud. Er is ruimte voor 12 tot 28 personen.

Sprookjesbos Valkenburg

valkenburg, Limburg (6.11km)  -  Dwaal door zeventien verschillende sprookjes in het prachtig gerenoveerde Sprookjesbos. Hans en Grietje, Sneeuwwitje en Roodkapje, ze zijn er allemaal!

Rondleiding over Amerikaanse Begraafplaats Margraten

margraten, Limburg (6.17km)  -  Sta stil bij WOII op de Amerikaanse Begraafplaats in Margraten. De indrukwekkende rijen witte kruizen doen je beseffen welke offers gebracht zijn voor de bevrijding tijdens de Tweede Wereldoorlog. Volg een rondleiding en luister naar de verhalen.

Wijngoed Fromberg

ubachsberg, Limburg (6.26km)  -  Op de helling van Zuid-Limburg ligt Wijngoed Fromberg. In de wijngaard van drie hectare groot gedijen de druiven voor de Fromberger wijnen, die je in de winkel kunt kopen. Proef een heerlijk glaasje Fromberger tijdens de rondleiding over de...

Steenkolenmijn Valkenburg

Steenkolenmijn Valkenburg

Reserveer gemakkelijk online Duik diep in de mysterieuze mijnen van Valkenburg! De mijnbouw is een wereld op zich en Steenkolenmijn Valkenburg is de enige overgebleven bezoekersmijn van ons land. Een oud-mijnwerker ontvangt je voor een bezoek aan deze kolenmijn.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Gulpener BrouwLokaal