Gulpener BrouwLokaal
Gulpener BrouwLokaal

Tegenover de echte Gulpener brouwerij staat het Gulpener BrouwLokaal. Hier voelt elke bierliefhebber zich thuis! Iedereen is welkom voor een persoonlijke kennismaking met het Gulpener bier. Schuif binnen of in de Hoptuin aan voor een bier uit eigen brouwerij, gecombineerd met een lekker hapje of een hele maaltijd.

Proeverij en rondleiding

In de kelder ontdek je meer dan honderd verschillende bierstijlen vanuit de hele wereld. In de Microbrouwerij brouw je het eigen bier. Laat je meenemen door een rondleiding en ontdek elk hoekje van de brouwerij, uiteraard inclusief genieten van een Gulpener speciaalbiertje in de Hoptuin. Of ga voor een High Beer, waarbij je bier proeft samen met lokale kazen. Kijk op de website voor alle arrangementen.

Keuken en cadeautjes

Bij een drankje hoort ook een hapje. In het eetcafé van de brouwerij eet je gerechten die volgens het 25 miles concept gemaakt worden. Dit betekent dat alle ingrediënten uit een straal van 40 kilometer gehaald worden. Enthousiastelingen kunnen in de Bierwinkel terecht voor spullen om zelf aan de slag te gaan met bierbrouwen. Hier scoor je ook leuke cadeautjes voor bierliefhebbers.

Gulpener BrouwLokaal in Gulpen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.gulpenerbrouwlokaal.nl

Foto: Gulpener
Foto: Gulpener
Foto: Gulpener
Foto: Gulpener
Foto: Gulpener
Foto: Gulpener
Foto: Gulpener
Foto: Gulpener