Uitstapjes vlakbij De Meerpaal

Ski-inn Dronten

dronten, Flevoland (0.96km)  -  Ski-inn Dronten is een indoor skibaan met een zogenaamde 'eindeloze piste', een ideale oefenbaan voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders.

Wandelroute Pruimenpotpad

dronten, Flevoland (2.27km)  -  Bij de wandelroute het Pruimpotpad ontdek je bomen die in bloei staan ​​of rijp fruit dragen. Tijdens de wandeling kom je ook groentetuinen en allerlei kleinfruit zoals bessen, aardbeien en frambozen tegen.

XL De Ateliers

dronten, Flevoland (2.37km)  -  XL De Ateliers organiseert workshops en cursussen op het gebied van theater en cultuur. Verder verhuurt het bedrijf haar ruimte aan kunstenaars en bedrijven uit de creatieve sector.

Wandelroute Gaospad

swifterbant, Flevoland (4.3km)  -  Ontdek de combinatie van hoogte- en dieptepunten, luwte en wind en kalmte en dynamiek bij wandelroute Gaospad. Als je door dit heuvelachtige gebied loopt, voel je het verschil in ruimte.

Hanneke's Pluktuin

biddinghuizen, Flevoland (7.09km)  -  In de uitgestrekte polder bloeien vanaf het voorjaar tot in het najaar de mooiste bloemen in Hanneke's Pluktuin. Kom en geniet van de bloemenpracht en pluk zelf een mooi boeket voor thuis. In het voorjaar kun je ook tulpen plukken!

Beleeftuin Drakensteyn

biddinghuizen, Flevoland (7.32km)  -  Voor ieder is wat wils in de kleurrijke beleeftuin Drakensteyn! Laat je betoveren door de verschillende mogelijkheden als voel- en luisterroutes, knuffel met de dieren in het dierenrijk of laat je gaan in het speelparadijs.

Culinaire stadswandeling door Elburg

oosterwolde, Gelderland (10.34km)  -  Tijdens de Culinaire wandeling maak je een wandeling door historisch Elburg, afgewisseld met een heerlijk diner waarbij je voor-, hoofd- en nagerecht krijgt in verschillende restaurants onderweg. Eet smakelijk!

Bijbelverhalen in zand

elburg, Gelderland (10.96km)  -  Het verhaal van Jozef in de put, de geboorte en kruisiging van Jezus en de toren van Babel. Zomaar wat Bijbelverhalen die je tegenkomt in een enorme loods in Elburg, uitgebeeld in zand.

Bottermuseum en werf

elburg, Gelderland (11.06km)  -  Met de traditionele botters bevoeren de Elburger vissers de Zuiderzee. En nog steeds liggen deze schepen in de haven van Elburg, waar het Bottermuseum met de museumwerf een inkijkje geven in deze levendige historie.

Vischpoort Elburg

elburg, Gelderland (11.19km)  -  Als bescherming van de bevolking en als baken in de nacht. De Vischpoort in Elburg torent al eeuwenlang trots boven het mooie vestingstadje uit. Te bezoeken door groepen.

Museumsmederij De Hoefhamer

elburg, Gelderland (11.34km)  -  Bijna was Museumsmederij De Hoefhamer verloren gegaan, maar gelukkig is de oude smederij in ere hersteld. Iedereen kan hier het oude ambacht in vol bedrijf bewonderen. En misschien zelf een cursus smeden volgen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Meerpaal