Uitstapjes vlakbij Kampeerboerderij De Holsterhof

Landgoed Kasteel Aerwinkel

posterholt, Limburg (2.25km)  -  Geniet van een schitterend stukje Engelse landschap midden in de glooiende heuvels van Limburg bij Kasteel Aerwinkel. Ook beschikbaar voor zakelijke doeleinden en voor trouwerijen.

Goos Wellness

posterholt, Limburg (2.6km)  -  Geniet van een stukje Finland, midden in Limburg. Hier vind je een gezellig saunacomplex met zes thema-sauna's. Genieten van wellness voor vriendelijke prijzen.

Kabouterpad De Meinweg

herkenbosch, Limburg (3.85km)  -  In Nationaal Park De Meinweg wonen kabouters en jij mag ze zoeken! Volg de gekleurde paaltjes, doe de opdrachten uit het grote kabouterboek en verdien een kabouterspeldje.

Nationaal Park De Meinweg

herkenbosch, Limburg (3.85km)  -  In Nederland komt het bijna niet voor: een terrassenlandschap. Een vlak deel, dan een steile helling, dan weer een vlak deel. Nationaal Park De Meinweg in Zuid-Limburg is daarvan een treffend voorbeeld.

Rijstal Venhof Limburg

herkenbosch, Limburg (4.65km)  -  Een huifkartocht is een fijne manier om te genieten van het Limburgse landschap. Bij Rijstal Venhof bieden ze ook andere buitenactiviteiten aan als kratklimmen of handboogschieten. Daag je collega's of familie uit voor een sportieve prestatie.

Speeltuin Kitskensberg

roermond, Limburg (4.73km)  -  Klauter over de hekken, klim in een tonnetje en vind je weg terug in het doolhof. Speeltuin Kitskensberg is goed toeven voor gezinnen met kinderen tot achttien jaar.

Zwembad De Roerdomp

roermond, Limburg (6.83km)  -  Stroomversnellingen, massagestralen, een bubbelbad en een zeventig meter lange glijbaan. Subtropisch zwembad De Roerdomp is een zwemfeest voor iedereen!

Rederij de Corporaal

herten, Limburg (7.67km)  -  Ga het water op met familie, vrienden of collega's en geniet van de omgeving op de Maas bij Rederij de Corporaal. Je vertrekt vanaf de Roerkade in Roermond. De vaartocht gaat over de Maasplassen.

Foroxity Filmarena Roermond

roermond, Limburg (7.9km)  -  Geniet in deze filmarena van Foroxity van de nieuwste kaskrakers en blockbusters. De bioscoop is ook regelmatig het decor van live registraties van grote concerten, balletvoorstellingen of opera's. Dit is een stuk voordeliger dan een 'echt' kaartje.

Designer Outlet Roermond

roermond, Limburg (7.96km)  -  Lekker shoppen in designerwinkels met kortingen tot 70?! Het kan bij Designer Outlet Roermond. In de ruim 150 winkels van dit enorme shopping centre vermaak je je rustig een hele dag!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kampeerboerderij De Holsterhof