Landgoed Kasteel Aerwinkel

posterholt, Limburg (2.25km)  -  Geniet van een schitterend stukje Engels landschap midden in de glooiende heuvels van Limburg bij Kasteel Aerwinkel. Ook beschikbaar voor zakelijke doeleinden en trouwerijen.

Landgoed Kasteel Aerwinkel

posterholt, Limburg (2.25km)  -  Geniet van een schitterend stukje Engelse landschap midden in de glooiende heuvels van Limburg bij Kasteel Aerwinkel. Ook beschikbaar voor zakelijke doeleinden en voor trouwerijen.

Goos Wellness

posterholt, Limburg (2.6km)  -  Geniet van een stukje Finland, midden in Limburg. Hier vind je een gezellig saunacomplex met zes thema-sauna's. Genieten van wellness voor vriendelijke prijzen.

Kinderspeeldorp Pee Wee

posterholt, Limburg (2.61km)  -  Springkussens, apenkooi, trampolines of wordt het toch de kabelbaan en de speelvijver? Indoor Speeltuin Pee Wee heeft allerlei binnen- en buitenactiviteiten.

Roerstreekmuseum

sint odiliënberg, Limburg (3.23km)  -  Bezoek Roerstreekmuseum in Sint Odiliënberg en ontdek alles over mineralen, de prehistorie, oude beroepen en nog veel meer.

Kabouterpad De Meinweg

herkenbosch, Limburg (3.85km)  -  In Nationaal Park De Meinweg wonen kabouters en jij mag ze zoeken! Volg de gekleurde paaltjes, doe de opdrachten uit het grote kabouterboek en verdien een kabouterspeldje.

Nationaal Park De Meinweg

herkenbosch, Limburg (3.85km)  -  In Nederland komt het bijna niet voor: een terrassenlandschap. Een vlak deel, dan een steile helling, dan weer een vlak deel. Nationaal Park De Meinweg in Zuid-Limburg is daarvan een treffend voorbeeld.

Speelbos Meinweg

herkenbosch, Limburg (3.85km)  -  Er is geen leukere plek om te spelen dan het Speelbos van Staatsbosbeheer in De Meinweg! Ook erg geschikt als klassenuitje.

Golfbaan de Herkenbosche

herkenbosch, Limburg (4.18km)  -  Golf & Country Club Herkenbosch beschikt over een 18 holes wedstrijdbaan, puttinggreens, oefenbunkers, chippinggreens en een drivingrange.

Rijstal Venhof Limburg

herkenbosch, Limburg (4.65km)  -  Een huifkartocht is een fijne manier om te genieten van het Limburgse landschap. Bij Rijstal Venhof bieden ze ook andere buitenactiviteiten aan als kratklimmen of handboogschieten. Daag je collega's of familie uit voor een sportieve prestatie.

Speeltuin De Gitstap

vlodrop, Limburg (4.65km)  -  Voor een gezellige buitenspeeltuin in Limburg moet je bij Speeltuin De Gitstap zijn. Klim, spring en trap tot je niet meer kan.

Speeltuin Kitskensberg

roermond, Limburg (4.73km)  -  Klauter over de hekken, klim in een tonnetje en vind je weg terug in het doolhof. Speeltuin Kitskensberg is goed toeven voor gezinnen met kinderen tot achttien jaar.

Gitstappermolen

vlodrop, Limburg (4.77km)  -  Bewonder de historische Gitstappermolen en shop ambachtelijke producten in de Molenshop

CreatiefRoermond

roermond, Limburg (5.59km)  -  Schilder een koe of maak een mooie armband. Bij CreatiefRoermond vind je voor iedere creatieveling een leuke workshop!

Zwembad De Roerdomp

roermond, Limburg (6.83km)  -  Stroomversnellingen, massagestralen, een bubbelbad en een zeventig meter lange glijbaan. Subtropisch zwembad De Roerdomp is een zwemfeest voor iedereen!

Cuypershuis Roermond

roermond, Limburg (6.88km)  -  Architect Pierre Cuypers ontwierp het Rijksmuseum in Amsterdam. In Roermond is zijn voormalige woon- en werkplek te bezoeken.

TheaterHotel De Oranjerie

roermond, Limburg (7.15km)  -  Beleef cultuur en amusement van hoog niveau en ontspan daarna in het luxe TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. Dit hotel biedt haar gasten een ongekende tijd.

Munsterkerk Roermond

roermond, Limburg (7.37km)  -  De Munsterkerk met haar romaanse bouwstijl lijkt van buitenaf erg gesloten, maar is binnen erg licht en open. Vroeger was deze kerk een kloosterkerk.

Windsurfcenter Roermond

roermond, Limburg (7.44km)  -  Laat de wind door je haren wapperen terwijl je over de golven surft. Bij Windsurfcenter Roermond leer je surfen op de Oolderplas in Roermond.

Rederij de Corporaal

herten, Limburg (7.67km)  -  Ga het water op met familie, vrienden of collega's en geniet van de omgeving op de Maas bij Rederij de Corporaal. Je vertrekt vanaf de Roerkade in Roermond. De vaartocht gaat over de Maasplassen.

Dagje shoppen in Roermond

roermond, Limburg (7.7km)  -  Winkelstad Roermond is een Mekka om te shoppen en te flaneren! Midden in het bourgondische Limburg geniet je van prachtige historie in monumenten en kerken.

Sint-Christoffelkathedraal Roermond

roermond, Limburg (7.77km)  -  Bewonder de Sint-Christoffelkathedraal in Roermond. Dit 15e-eeuws bouwwerk met een ruim tachtig meter hoge toren is opengesteld voor bezichtiging. Durf jij de toren te beklimmen?

Foroxity Filmarena Roermond

roermond, Limburg (7.9km)  -  Geniet in deze filmarena van Foroxity van de nieuwste kaskrakers en blockbusters. De bioscoop is ook regelmatig het decor van live registraties van grote concerten, balletvoorstellingen of opera's. Dit is een stuk voordeliger dan een 'echt' kaartje.

Designer Outlet Roermond

roermond, Limburg (7.96km)  -  Lekker shoppen in designerwinkels met kortingen tot 70?! Het kan bij Designer Outlet Roermond. In de ruim 150 winkels van dit enorme shopping centre vermaak je je rustig een hele dag!

Slapen bij de boer: Campingboerderij Terweierhof

koningsbosch, Limburg (8.59km)  -  Op campingboerderij Terweierhof is het heerlijk genieten van de Limburgse omgeving. Voor verse groenten en fruit hoef je niet ver te gaan. In de boerderijwinkel op het erf ligt de eigen oogst van de boerderij.

MetropolisGo

MetropolisGo

Koop hier je tickets voor €24,95! Niet vastzitten aan een groep of gids, maar zelf Maastricht verkennen! MetropolisGo geeft je een tablet mee met een digitale gids, Sjengske, die je alle hotspots laat zien op jouw tempo. Leuk: ondertussen ontrafel je ook nog een spannend verhaal...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kampeerboerderij De Holsterhof