Uitstapjes vlakbij Kampeerboerderij De Holsterhof

Landgoed Kasteel Aerwinkel

posterholt, Limburg (2.25km)  -  Geniet van een schitterend stukje Engels landschap midden in de glooiende heuvels van Limburg bij Kasteel Aerwinkel. Ook beschikbaar voor zakelijke doeleinden en trouwerijen.

Landgoed Kasteel Aerwinkel

posterholt, Limburg (2.25km)  -  Geniet van een schitterend stukje Engelse landschap midden in de glooiende heuvels van Limburg bij Kasteel Aerwinkel. Ook beschikbaar voor zakelijke doeleinden en voor trouwerijen.

Goos Wellness

posterholt, Limburg (2.6km)  -  Geniet van een stukje Finland, midden in Limburg. Hier vind je een gezellig saunacomplex met zes thema-sauna's. Genieten van wellness voor vriendelijke prijzen.

Roerstreekmuseum

sint odiliënberg, Limburg (3.23km)  -  Bezoek Roerstreekmuseum in Sint Odiliënberg en ontdek alles over mineralen, de prehistorie, oude beroepen en nog veel meer.

Kabouterpad De Meinweg

herkenbosch, Limburg (3.85km)  -  In Nationaal Park De Meinweg wonen kabouters en jij mag ze zoeken! Volg de gekleurde paaltjes, doe de opdrachten uit het grote kabouterboek en verdien een kabouterspeldje.

Speelbos Meinweg

herkenbosch, Limburg (3.85km)  -  Er is geen leukere plek om te spelen dan het Speelbos van Staatsbosbeheer in De Meinweg! Ook erg geschikt als klassenuitje.

Rijstal Venhof Limburg

herkenbosch, Limburg (4.65km)  -  Een huifkartocht is een fijne manier om te genieten van het Limburgse landschap. Bij Rijstal Venhof bieden ze ook andere buitenactiviteiten aan als kratklimmen of handboogschieten. Daag je collega's of familie uit voor een sportieve prestatie.

Speeltuin Kitskensberg

roermond, Limburg (4.73km)  -  Klauter over de hekken, klim in een tonnetje en vind je weg terug in het doolhof. Speeltuin Kitskensberg is goed toeven voor gezinnen met kinderen tot achttien jaar.

CreatiefRoermond

roermond, Limburg (5.59km)  -  Schilder een koe of maak een mooie armband. Bij CreatiefRoermond vind je voor iedere creatieveling een leuke workshop!

Zwembad De Roerdomp

roermond, Limburg (6.83km)  -  Stroomversnellingen, massagestralen, een bubbelbad en een zeventig meter lange glijbaan. Subtropisch zwembad De Roerdomp is een zwemfeest voor iedereen!

TheaterHotel De Oranjerie

roermond, Limburg (7.15km)  -  Beleef cultuur en amusement van hoog niveau en ontspan daarna in het luxe TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. Dit hotel biedt haar gasten een ongekende tijd.

Munsterkerk Roermond

roermond, Limburg (7.37km)  -  De Munsterkerk met haar romaanse bouwstijl lijkt van buitenaf erg gesloten, maar is binnen erg licht en open. Vroeger was deze kerk een kloosterkerk.

Rederij de Corporaal

herten, Limburg (7.67km)  -  Ga het water op met familie, vrienden of collega's en geniet van de omgeving op de Maas bij Rederij de Corporaal. Je vertrekt vanaf de Roerkade in Roermond. De vaartocht gaat over de Maasplassen.

Dagje shoppen in Roermond

roermond, Limburg (7.7km)  -  Winkelstad Roermond is een Mekka om te shoppen en te flaneren! Midden in het bourgondische Limburg geniet je van prachtige historie in monumenten en kerken.

Foroxity Filmarena Roermond

roermond, Limburg (7.9km)  -  Geniet in deze filmarena van Foroxity van de nieuwste kaskrakers en blockbusters. De bioscoop is ook regelmatig het decor van live registraties van grote concerten, balletvoorstellingen of opera's. Dit is een stuk voordeliger dan een 'echt' kaartje.

Designer Outlet Roermond

roermond, Limburg (7.96km)  -  Lekker shoppen in designerwinkels met kortingen tot 70?! Het kan bij Designer Outlet Roermond. In de ruim 150 winkels van dit enorme shopping centre vermaak je je rustig een hele dag!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kampeerboerderij De Holsterhof