Uitstapjes vlakbij Quatro Cinema

SCHUNCK* Glaspaleis Heerlen

heerlen, Limburg (0.11km)  -  SCHUNCK* is een cultureel centrum dat is gevestigd in het Glaspaleis in Heerlen. Het centrum biedt onderdak aan een museum voor moderne kunst, de bibliotheek, de muziekschool, een filmzaal en expositieruimten.

Thermenmuseum

heerlen, Limburg (0.25km)  -  Bovenop de opgraving van een Romeins badhuis ligt het Thermenmuseum. Daarnaast bevinden zich hier ook archeologische vondsten uit de omgeving.

Theater Heerlen

heerlen, Limburg (0.4km)  -  Cabaret, dans, musicals en toneel: bij Theater Heerlen bezoek je de mooiste voorstellingen voor jong en oud. Bekende musicals, intieme concerten en nog veel meer.

Street Jump Heerlen

heerlen, Limburg (2.17km)  -  Ontdek indoor trampolinepark Street Jump (voorheen Jump XL) Heerlen en verken alle unieke Jump Area's. Jump op schuine trampolines in de Halfpipe Area, test je skills bij het Ninja Parkour en laat je innerlijke ninja los. Haal

Monkey Town Heerlen

heerlen, Limburg (2.23km)  -  Monkey Town Heerlen biedt een dag speelplezier voor peuters, kleuters en kinderen. Klim en klauter, glij van de glijbaan of speel een potje in de grote voetbalkooi. Inclusief gratis lasergamen!

Zwembad De Joffer

voerendaal, Limburg (3.15km)  -  Zwembad De Joffer is de ideale plek om te ontspannen in het water. Er is een 25 meter lang binnenbad aanwezig, waar ook duiklessen worden gegeven.

Adventure Valley

landgraaf, Limburg (3.18km)  -  Europa's grootste klimpark ligt in Landgraaf! Hier klim je op grote hoogte, zoef je naar het volgende punt met één van de ziplines en stort je je omlaag in een échte Alpine Coaster rodelbaan.

Natuurgebied Wormdal

landgraaf, Limburg (3.46km)  -  Het Wormdal is een prachtig beekdallandschap in de grensregio rond Kerkrade tot Rimberg. Langs de meanderende beek is het prachtig wandelen en onder andere de ijsvogel broedt in de oevers van de beek.

Gamestate Kerkrade

kerkrade, Limburg (3.68km)  -  Get your game on! In Gamestate Kerkrade vind je meer dan vijftig games. Speel flipperkast, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een dance battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, die je inwisselt voor mooie prijzen.

Wijngoed Fromberg

ubachsberg, Limburg (4.01km)  -  Op de helling van Zuid-Limburg ligt Wijngoed Fromberg. In de wijngaard van drie hectare groot gedijen de druiven voor de Fromberger wijnen, die je in de winkel kunt kopen. Proef een heerlijk glaasje Fromberger tijdens de rondleiding over de...

Speeltuin Terveurdt

hoensbroek, Limburg (4.7km)  -  Over hekken klauteren, ronddraaien in het rad, roetsjen van de glijbaan en uitrusten op het terras. Speeltuin Terveurdt is een uitstekende plek voor kinderen om zich te vermaken.

Zwembad Hoensbroek

hoensbroek, Limburg (4.78km)  -  Bij Zwembad Hoensbroek kun je terecht voor een heerlijk dagje zwemmen. Kom relaxen onder de waterval of laat je meevoeren door de stroomversnelling.

Huifkar D'r Lei

kerkrade, Limburg (4.82km)  -  Rij met Huifkar D'r Lei naar een wijnproeverij of laat je meenemen naar het terras voor een lekkere kop koffie met een groot stuk Limburgse vlaai.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Quatro Cinema