Uitstapjes vlakbij Windsurfcenter Roermond

Designer Outlet Roermond

roermond, Limburg (0.7km)  -  Lekker shoppen in designerwinkels met kortingen tot 70?! Het kan bij Designer Outlet Roermond. In de ruim 150 winkels van dit enorme shopping centre vermaak je je rustig een hele dag!

-in the spotlights-

Munsterkerk Roermond

roermond, Limburg (0.78km)  -  De Munsterkerk met haar romaanse bouwstijl lijkt van buitenaf erg gesloten, maar is binnen erg licht en open. Vroeger was deze kerk een kloosterkerk.

Foroxity Filmarena Roermond

roermond, Limburg (0.83km)  -  Geniet in deze filmarena van Foroxity van de nieuwste kaskrakers en blockbusters. De bioscoop is ook regelmatig het decor van live registraties van grote concerten, balletvoorstellingen of opera's. Dit is een stuk voordeliger dan een 'echt' kaartje.

TheaterHotel De Oranjerie

roermond, Limburg (0.85km)  -  Beleef cultuur en amusement van hoog niveau en ontspan daarna in het luxe TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. Dit hotel biedt haar gasten een ongekende tijd.

Zwembad De Roerdomp

roermond, Limburg (0.88km)  -  Stroomversnellingen, massagestralen, een bubbelbad en een zeventig meter lange glijbaan. Subtropisch zwembad De Roerdomp is een zwemfeest voor iedereen!

Dagje shoppen in Roermond

roermond, Limburg (0.92km)  -  Winkelstad Roermond is een Mekka om te shoppen en te flaneren! Midden in het bourgondische Limburg geniet je van prachtige historie in monumenten en kerken.

-in the spotlights-

Beachclub Koers Zuid

roermond, Limburg (1.59km)  -  Bij Beachclub Koers Zuid geniet je van loungen en watersporten in een relaxte sfeer. Een feest, (privé)les windsurfen of genieten in de zon op de oever: wat kom jij doen?

CreatiefRoermond

roermond, Limburg (1.85km)  -  Schilder een koe of maak een mooie armband. Bij CreatiefRoermond vind je voor iedere creatieveling een leuke workshop!

Speeltuin Kitskensberg

roermond, Limburg (2.73km)  -  Klauter over de hekken, klim in een tonnetje en vind je weg terug in het doolhof. Speeltuin Kitskensberg is goed toeven voor gezinnen met kinderen tot achttien jaar.

Rederij de Corporaal

herten, Limburg (2.94km)  -  Ga het water op met familie, vrienden of collega's en geniet van de omgeving op de Maas bij Rederij de Corporaal. Je vertrekt vanaf de Roerkade in Roermond. De vaartocht gaat over de Maasplassen.

Break Out Evenementen

swalmen, Limburg (3.72km)  -  Spannende en actieve uitjes voor iedereen! Dat is het doel van Break Out Evenementen. Of dat nou varen op het water is of hoog in de lucht slingeren door een ingewikkeld touwparcours. Alles is mogelijk.

Roerstreekmuseum

sint odiliënberg, Limburg (5.38km)  -  Bezoek Roerstreekmuseum in Sint Odiliënberg en ontdek alles over mineralen, de prehistorie, oude beroepen en nog veel meer.

Rijstal Venhof Limburg

herkenbosch, Limburg (7.01km)  -  Een huifkartocht is een fijne manier om te genieten van het Limburgse landschap. Bij Rijstal Venhof bieden ze ook andere buitenactiviteiten aan als kratklimmen of handboogschieten. Daag je collega's of familie uit voor een sportieve prestatie.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Windsurfcenter Roermond