Uitstapjes vlakbij De Bantsiliek

Wandelroute Buitenbantpad

bant, Flevoland (0.96km)  -  Wandelroute Buitenbantpad biedt een frisse wind op een route die traditionele biologische landbouw combineert met bossen, drafpaden en de rand van het dorp Bant.

elke dag geopend 

Pegasushof

bant, Flevoland (1.69km)  -  Met schaduwtuinen, vijverpartijen en terrassen is de moderne tuin van de Pegasushof een lust voor het oog.

vandaag nog gesloten, geopend 16 april t/m 15 september, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Goldhoorn Gardens

bant, Flevoland (2.21km)  -  Proef het Engelse landleven in de Noordoostpolder! Naast een schitterende tuin zijn er workshops, high tea's en is er een lifestylewinkel.

vandaag nog gesloten, geopend 10 april t/m 1 september 

Intratuin Emmeloord

emmeloord, Flevoland (5.05km)  -  De echte tuinliefhebbers gaan naar Intratuin Emmeloord. Hier doe je inspiratie op voor je eigen tuin en ontdek je de nieuwste trends op het gebied van groen en bloem.

's zondags gesloten 

Kinderboerderij Emmelerbos

emmeloord, Flevoland (5.41km)  -  Leer spelenderwijs alles over dier en natuur op Kinderboerderij Emmelerbos. Er zijn ook allerlei leuke activiteiten te doen, zoals nestkastjes maken.

's maandags gesloten 

Bosbad Emmeloord

emmeloord, Flevoland (5.54km)  -  Kom een keer discozwemmen bij Bosbad Emmeloord. De muziek is fantastisch! Ook voor baantjes trekken, een dagje zwemmen of een leuke groepsles is het bad open.

elke dag geopend 

Bewonder duizenden vlinders in de Vlinder Vallei

luttelgeest, Flevoland (5.71km)  -  In de Vlinder Vallei laten vlinders in de mooiste kleuren, maten en vormen zich zien. Weet jij de mooiste te vinden in deze prachtige tropische jungle?

elke dag geopend 

Duikvereniging De Zeewolf

emmeloord, Flevoland (5.85km)  -  De Zeewolf in Emmeloord is een gezellige vereniging voor duikliefhebbers, die opleidingen biedt aan beginnende en gevorderde duikers.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Movieskoop Cinemas Emmeloord

emmeloord, Flevoland (6.17km)  -  Movieskoop Cinemas in Emmeloord draait de grote bekende én de minder bekende films.

elke dag geopend 

Theater 't Voorhuys

emmeloord, Flevoland (6.17km)  -  Lachen met cabaretiers, genieten van prachtige dans of inspiratie opdoen door schitterende zang: theater 't Voorhuys heeft een heel afwisselend programma.

elke dag geopend 

Real Life Gaming voor kinderen

emmeloord, Flevoland (6.64km)  -  Fortnight, Apex Legend, Call of Duty: welk kind speelt het niet? Lekker op avontuur in een spannende wereld. Wist je dat je dit ook in het echt kunt spelen bij Real Life Gaming? Trek een stoere game outfit aan, pak je airsoft game replica en maak...

elke dag geopend 

De Stekkentuin

espel, Flevoland (6.64km)  -  Wandel tussen ruim vierhonderd soorten Helleborussen, stokrozen en narcissen met hun schitterende kleurenpracht.

vandaag nog gesloten, geopend 4 maart t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Wandelroute Boerderijpad

emmeloord, Flevoland (6.74km)  -  Ontdek het Boerderijpad en kom langs de velden en gebouwen van de Boerderij. Verken de zorgboerderij die werkgelegenheid biedt aan volwassenen met een verstandelijke beperking.

elke dag geopend 

Boerderijpad - Emmeloord

emmeloord, Flevoland (6.74km)  -  Wandelen tussen de volkstuintjes, langs bijenkassen en met wat geluk tussen de lammetjes! Het Boerderijpad laat de schoonheid van Emmeloord zien.

elke dag geopend 

Showtuinen Kwekerij Joosten

rutten, Flevoland (6.87km)  -  Ontdek de schoonheid van de natuur bij de showtuinen van Kwekerij Joosten. Hier zijn honderden soorten irissen en hemerocallissen te bewonderen, elke maand in een andere staat.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 augustus, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Bantsiliek