1

Uitstapjes vlakbij De Bantsiliek

Wandelroute Buitenbantpad

bant, Flevoland (0.96km)  -  Wandelroute Buitenbantpad biedt een frisse wind op een route die traditionele biologische landbouw combineert met bossen, drafpaden en de rand van het dorp Bant.

Pegasushof

bant, Flevoland (1.69km)  -  Met schaduwtuinen, vijverpartijen en terrassen is de moderne tuin van de Pegasushof een lust voor het oog.

-aanbevolen door adverteerder-

Intratuin Emmeloord

emmeloord, Flevoland (5.05km)  -  De echte tuinliefhebbers gaan naar Intratuin Emmeloord. Hier doe je inspiratie op voor je eigen tuin en ontdek je de nieuwste trends op het gebied van groen en bloem.

Kinderboerderij Emmelerbos

emmeloord, Flevoland (5.41km)  -  Leer spelenderwijs alles over dier en natuur op Kinderboerderij Emmelerbos. Er zijn ook allerlei leuke activiteiten te doen, zoals nestkastjes maken.

Bosbad Emmeloord

emmeloord, Flevoland (5.54km)  -  Kom een keer discozwemmen bij Bosbad Emmeloord. De muziek is fantastisch! Ook voor baantjes trekken, een dagje zwemmen of een leuke groepsles is het bad open.

Duikvereniging De Zeewolf

emmeloord, Flevoland (5.85km)  -  De Zeewolf in Emmeloord is een gezellige vereniging voor duikliefhebbers, die opleidingen biedt aan beginnende en gevorderde duikers.

Theater 't Voorhuys

emmeloord, Flevoland (6.17km)  -  Lachen met cabaretiers, genieten van prachtige dans of inspiratie opdoen door schitterende zang: theater 't Voorhuys heeft een heel afwisselend programma.

Real Life Gaming voor kinderen

emmeloord, Flevoland (6.64km)  -  Fortnight, Apex Legend, Call of Duty: welk kind speelt het niet? Lekker op avontuur in een spannende wereld. Wist je dat je dit ook in het echt kunt spelen bij Real Life Gaming? Trek een stoere game outfit aan, pak je airsoft game replica en maak...

De Stekkentuin

espel, Flevoland (6.64km)  -  Wandel tussen ruim vierhonderd soorten Helleborussen, stokrozen en narcissen met hun schitterende kleurenpracht.

Wandelroute Boerderijpad

emmeloord, Flevoland (6.74km)  -  Voor een heerlijke wandeling waarbij je in aanraking komt met het boerenleven, moet je bij het Boerderijpad zijn. De wandelroute is 3.1 kilometer lang en voert je langs onder andere een zorgboerderij.

Boerderijpad - Emmeloord

emmeloord, Flevoland (6.74km)  -  Wandelen tussen de volkstuintjes, langs bijenkassen en met wat geluk tussen de lammetjes! Het Boerderijpad laat de schoonheid van Emmeloord zien.

Showtuinen Kwekerij Joosten

rutten, Flevoland (6.87km)  -  Ontdek de schoonheid van de natuur bij de showtuinen van Kwekerij Joosten. Hier zijn honderden soorten irissen en hemerocallissen te bewonderen, elke maand in een andere staat.

Vuurtoren Lemmer

lemmer, Friesland (8.78km)  -  De vuurtoren van Lemmer is in 1994 gebouwd. Het is een open staalconstructie en niet toegankelijk voor bezoekers. Wel kan er naar gekeken worden.

Ir. D.F. Woudagemaal

lemmer, Friesland (10.07km)  -  Het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld staat in Lemmer. Het Ir. D.F. Woudagemaal is in 1920 gebouwd en is nog altijd te bezoeken.

Galerie de Voorst

marknesse, Flevoland (10.11km)  -  Creativiteit en interactie staat centraal in Galerie de Voorst. Workshops sieraden maken, schilderen en groendecoratie: iedereen kan creatief aan de slag!

Yachtcharter Baaten

marknesse, Flevoland (10.34km)  -  Vier de vakantie eens anders: huur een jacht bij Yachtcharter Baaten. De boten kunnen een weekend of een week worden gehuurd.

Wandelroute Jaagpad

tollebeek, Flevoland (10.4km)  -  Ontdek wandelroute de Jaagpad, dit is de route voor wandelaars die de balans tussen platteland en dorp, natuur en cultuur willen ervaren terwijl ze lekker uitwaaien.

Duikmuseum Lemmer

lemmer, Friesland (10.62km)  -  Alles willen weten over duiken, maar toch liever niet nat worden? Dan is het Duikmuseum in Lemmer echt een aanrader! Van modern tot heel erg ouderwets: elke duikersoutfit is hier te zien!

Wandelroute Rondje Tollebeek

tollebeek, Flevoland (11.07km)  -  Ontdek wandelroute Rondje Tollebeek door Torbeek, het nieuwste dorp in de noordoostelijke polder. Kom meer te weten over de bijzondere poldergeschiedenis van het dorp en zijn omgeving.

Netl de Wildste Tuin

kraggenburg, Flevoland (12.57km)  -  Wat eerst een akkerbouwland met witlof was, is nu een enorm recreatiepark midden in de Noordoostpolder. Netl de Wildste Tuin is de ultieme bestemming voor liefhebbers van strand, natuur, wandelingen en relaxen.

Speelbos Urk

urk, Flevoland (13.55km)  -  Slinger aan een liaan, bouw een hut of klauter in een boom. In Natuurspeelbos Urk leven de kids zich uit in de natuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Bantsiliek