Uitstapjes vlakbij Lammetjesroute Bergerheide

Nationaal Park De Maasduinen

well, Limburg (3.23km)  -  Nationaal Park De Maasduinen ligt in het noorden van Limburg. Een bijzonder landschap waar je mistige heide kunt tegenkomen, maar ook iets unieks in Nederland: zandige rivierduinen. Hier is het heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden.

elke dag geopend 

Wandelroute Het Reindersmeer

well, Limburg (3.23km)  -  Het Reindersmeer is een indrukwekkend natuurgebied met water, zandafgravingen, bossen en tal van (water-) dieren en planten, om heerlijk in te wandelen.

elke dag geopend 

Speelbos de Boskoel

well, Limburg (3.23km)  -  Bouw zandkastelen of hutten, slinger tussen de bomen of wandel een heel eind. Speelbos de Boskoel is geweldig voor iedereen!

elke dag geopend 

Rederij Filia Mosae

well, Limburg (4.91km)  -  Bekijk Limburg vanaf het water met Rederij Filia Mosae. Huur ze in voor een leuk en uniek bruiloftsfeest of voor een originele bedrijfspresentatie!

elke dag geopend 

Uitkijktoren Wellerlooi

wellerlooi, Limburg (6.15km)  -  Beklim Uitkijktoren Wellerlooi in Limburg en ontdek het fantastische uitzicht over Wellerlooi, de Maas en Nationaal Park de Maasduinen.

elke dag geopend 

Attractiepark Irrland

Duitsland (6.52km)  -  Net over de grens bij Venray ligt het Duitse pretpark Irrland. Neem oude kleren mee naar dit boerenpretpark, want vies word je vast! In de zomer kun je hier zwemmen en barbecue├źn.

geopend, elke dag geopend 

Golfbaan Bleijenbeek

afferden, Limburg (6.95km)  -  Ga een gezellig dagje uit met het gezin of troef je collega's af met een hole-in-one. Golfbaan Bleijenbeek biedt tal van golfarrangementen aan.

elke dag geopend 

Nederlands Golfmuseum

afferden, Limburg (6.95km)  -  Ontdek hoe de golfsport ontstaan is in Nederland en hoe het zich heeft ontwikkeld. Een boeiende reis door de tijd!

elke dag geopend 

Wandeling Landgoed Geijsteren

geijsteren, Limburg (7.5km)  -  Geniet van een mooi en stijlvol landgoed. Met deze wandeling over landgoed Geijsteren kom je langs de zestiende-eeuwse Willibrorduskapel en watermolen De Rosmolen. Het landgoed heeft statige bomenlanen en boerderijen met zwart-witte luiken.

elke dag geopend 

Rivierduinenroute

afferden, Limburg (9.38km)  -  Heide, water, bijzondere dieren en planten. Beleef de Limburgse natuur tijdens de Rivierduinenroute.

elke dag geopend