1

Uitstapjes vlakbij Restaurant BoatHouse

Kinderboerderij De Stek

almere, Flevoland (1.07km)  -  Dierenliefhebbers zitten bij kinderboerderij en manege De Stek helemaal goed. Fijn dieren knuffelen en bekijken of meedoen aan verschillende activiteiten.

De Lepelaarplassen

almere, Flevoland (1.18km)  -  Rietvelden, wilgenbosjes en water: de Lepelaarplassen bij Almere vormen samen een wetlands vol vogels. Zelfs de zeearend woont hier!

Primark Almere

almere, Flevoland (2.4km)  -  Niet zoveel geld meer en toch lekker winkelen? Kom dan naar de Primark in Almere en vind een complete outfit voor een paar tientjes.

Almere Centrum

almere, Flevoland (2.91km)  -  Welkom in de citymall! Almere Centrum is reusachtig. Zeker 400 winkeliers hebben zich hier gevestigd. Bezoek ook het overdekte gedeelte: Citymall.

Kinepolis Almere

almere, Flevoland (3.01km)  -  Voor de nieuwste films is er één plek in Almere, namelijk Kinepolis. Zak onderuit en geniet van haarscherp beeld en geluid!

The Game Box Almere

almere, Flevoland (3.04km)  -  Daag elkaar uit voor de autorace van je leven of speel klassiekers als flipperkast, air hockey en minibasketbal. Bij The Game Box vind je spelletjes voor iedereen. Win 'tickets' en wissel ze in voor toffe prijzen!

De Glasbak - Theater & Cultureel Centrum

almere, Flevoland (3.07km)  -  Geniet van de kwaliteiten van podiumkunstenaars: van amateur tot beroeps en van jong tot oud! De Glasbak is een schitterend kleurrijk cultureel centrum waar verschillende disciplines samensmelten.

The Coffee Cat

almere, Flevoland (3.07km)  -  Kom op bezoek bij de katten in The Coffee Cat! In dit knusse kattencafé lopen er overal katten rond, waar je mee kunt knuffelen of spelen. Er worden broodjes, soepen, salades en zoete hapjes geserveerd.

Kunstlinie

almere, Flevoland (3.19km)  -  Kunstlinie in Almere biedt theatervoorstellingen van cabaret tot dans en van zang tot musical. Bekijk ook interessante tentoonstellingen in de expositieruimte.

Kinderboerderij de Beestenbende

almere-buiten, Flevoland (3.33km)  -  Bij kinderboerderij De Beestenbende in Almere-Buiten vind je hele lieve konijnen, cavia's, schapen, geiten, kippen en natuurlijk pony's.

Van iedere gast een karikatuur!

almere, Flevoland (3.34km)  -  Verras de gasten op een feest, jubileum of een bruiloft met een bijzonder cadeautje! Sneltekenaar Ruben komt op locatie om van iedereen een prachtige karikatuur te maken. Fantastisch entertainment voor een feestje.

Intratuin Almere

almere, Flevoland (3.35km)  -  Van dier tot straatsteen en van beeld tot barbecue: Intratuin Almere beschikt over een uitgebreid assortiment voor alles in de tuin.

Stadsbos Pampushout

almere, Flevoland (3.84km)  -  Even een frisse neus halen, sporten of met de hond wandelen kan allemaal in stadsbos Pampushout bij Almere.

Woonboulevard Almere

almere-buiten, Flevoland (4.01km)  -  Woning opnieuw inrichten? Breng dan een bezoekje aan Woonboulevard Almere. Hier zijn veel woonwinkels onder één dak te vinden!

Doemere

almere, Flevoland (4.01km)  -  Alles voor in huis is te vinden op woonboulevard Doemere. Er zijn hier wel vijftig winkels!

Almere Rondvaarten

almere, Flevoland (4.16km)  -  Almere Rondvaarten vaart met diverse rondvaartboten door Almere. Geniet vanaf de binnenwateren van deze prachtige stad!

Thermen La Mer

almere-haven, Flevoland (4.81km)  -  Geniet in een mooie bosrijke omgeving van alle luxe saunafaciliteiten van Thermen La Mer. Zoals de unieke Finse Kelo-sauna's in de mediterrane tuin.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant BoatHouse