Uitstapjes vlakbij Gasterij Kasteel Terborgh

Speeltuin Vaesrade

vaesrade, Limburg (3.49km)  -  Kom spelen in speeltuin Vaesrade. Hier wachten allerlei leuke speeltoestellen voor het hele gezin! En in de kinderboerderij vind je kippen, duiven en schapen.

Kasteel Doenrade

doenrade, Limburg (3.75km)  -  Slaap een nachtje in een echt kasteel en geniet van een heerlijk ontbijtbuffet in het culinaire restaurant als afsluiting van een feest of weekendje weg.

Marnis Kwekerij

bunde, Limburg (3.86km)  -  Marnis Kwekerij heeft een oppervlakte van maar liefst zevenduizend vierkante meter. De kwekerij beschikt over een assortiment van tuinvarens en siergrassen.

Bowlen bij Stardust

sittard, Limburg (4.69km)  -  Bij Stardust in Sittard beleef je een feestje, in all American style. Lekker bowlen met vrienden en familie en samen genieten van gezelligheid. Op deze professionele bowlingbanen is een strike zo gescoord!

Kinderboerderij Ophovenerhof

sittard, Limburg (4.75km)  -  Kam de konijntjes, geef de lammetjes een flesje melk en ontdek of de kip al een lekker eitje heeft gelegd. Een bezoekje aan Kinderboerderij Ophovenerhof is een feest voor iedereen die van dieren houdt.

Kasteel Wijnandsrade

wijnandsrade, Limburg (4.89km)  -  In het glooiende landschap van Limburg ligt midden tussen kabbelende beekjes een kasteel met een klein kerkje. Bezoek het betoverende Kasteel Wijnandsrade.

Kasteel Hoensbroek

hoensbroek, Limburg (4.9km)  -  Het in 1250 gebouwde Kasteel Hoensbroek ligt in Zuid-Limburg. Beleef de middeleeuwen opnieuw in deze betoverende omgeving en bewonder de meer dan veertig ingerichte kasteelvertrekken.

Fortuna Museum

sittard, Limburg (5.37km)  -  Bezoek het Fortuna Museum en ontdek de geschiedenis van de eerste profclub van Nederland. Een plek van onschatbare waarde voor Fortuna Sittard, haar fans en echte voetbalfans.

Zwembad Hoensbroek

hoensbroek, Limburg (5.71km)  -  Bij Zwembad Hoensbroek kun je terecht voor een heerlijk dagje zwemmen. Kom relaxen onder de waterval of laat je meevoeren door de stroomversnelling.

Toon Hermans Wandeling Sittard

sittard, Limburg (5.84km)  -  Sittard is de stad van cabaretier Toon Hermans. Met de Toon Hermans wandeling ontdek je Sittard door de ogen van Toon, en bezoek je de bijzondere plekken in de stad waar hij zijn tijd doorbracht.

Speeltuin Terveurdt

hoensbroek, Limburg (5.86km)  -  Over hekken klauteren, ronddraaien in het rad, roetsjen van de glijbaan en uitrusten op het terras. Speeltuin Terveurdt is een uitstekende plek voor kinderen om zich te vermaken.

Toren De Reusch

schimmert, Limburg (5.89km)  -  Beklim Toren De Reusch en ontdek alles over de voormalige watertoren dat staat in het Limburgse landschap. Ontdek ook de prachtige omgeving van Schimmert.

Sauna Hoen

brunssum, Limburg (5.91km)  -  De bezoekers van Sauna Hoen bezorgen zichzelf een ontspannen dag in onder andere de verschillende soorten sauna's, de whirlpool en het Turkse stoombad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Gasterij Kasteel Terborgh