1

Uitstapjes vlakbij Botanische Tuin Kerkrade

Adventure Valley

landgraaf, Limburg (1.04km)  -  Europa's grootste klimpark ligt in Landgraaf! Hier klim je op grote hoogte, zoef je naar het volgende punt met één van de ziplines en stort je je omlaag in een échte Alpine Coaster rodelbaan.

Reis in één dag rond de wereld in GaiaZOO

kerkrade, Limburg (1.13km)  -  In GaiaZOO sta je oog in oog met de mooiste dieren! Ontmoet giraffen op de Afrikaanse Savanna, spot slingerende apen in Rainforest en griezel bij harige vogelspinnen in het Tapir | Terrarium.

Natuurgebied Wormdal

landgraaf, Limburg (1.37km)  -  Het Wormdal is een prachtig beekdallandschap in de grensregio rond Kerkrade tot Rimberg. Langs de meanderende beek is het prachtig wandelen en onder andere de ijsvogel broedt in de oevers van de beek.

Huifkar D'r Lei

kerkrade, Limburg (1.46km)  -  Rij met Huifkar D'r Lei naar een wijnproeverij of laat je meenemen naar het terras voor een lekkere kop koffie met een groot stuk Limburgse vlaai.

De Toren van Gaia

kerkrade, Limburg (1.49km)  -  Ontdek het prachtige 360 graden uitzicht over Kerkrade vanuit de Toren van Gaia. Geniet van een panoramische blik over de stad.

Monkey Town Heerlen

heerlen, Limburg (1.93km)  -  Monkey Town Heerlen biedt een dag speelplezier voor peuters, kleuters en kinderen. Klim en klauter, glij van de glijbaan of speel een potje in de grote voetbalkooi. Inclusief gratis lasergamen!

Street Jump Heerlen

heerlen, Limburg (1.99km)  -  Ontdek indoor trampolinepark Street Jump (voorheen Jump XL) Heerlen en verken alle unieke Jump Area's. Jump op schuine trampolines in de Halfpipe Area, test je skills bij het Ninja Parkour en laat je innerlijke ninja los. Haal

Gamestate Kerkrade

kerkrade, Limburg (2.04km)  -  Get your game on! In Gamestate Kerkrade vind je meer dan vijftig games. Speel flipperkast, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een dance battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, die je inwisselt voor mooie prijzen.

Jumpsquare Kerkrade

kerkrade, Limburg (2.08km)  -  Kom jumpen bij indoor trampolinepark Jumpsquare Kerkrade en verken de verschillende attracties zoals de Foampit waar je de gekste kunstjes kunt oefenen met een zachte landing

Discovery Museum

kerkrade, Limburg (2.21km)  -  Ben je van nature nieuwsgierig aangelegd? Neem dan eens een kijkje in Discovery Museum in Kerkrade, het grootste museum voor wetenschap en technologie van het Zuiden!

Theater Kerkrade

kerkrade, Limburg (2.44km)  -  Theater Kerkrade (voorheen Wijngrachttehater Kerkrade) heeft plaats voor 633 bezoekers. Er zijn het hele jaar door verschillende soorten voorstellingen.

Curiosamarkt Heerlen

heerlen, Limburg (4.09km)  -  Heerlen pakt elke zaterdag in het zomerseizoen uit met een gezellige markt. Kom snuffelen en geniet van de Limburgse gezelligheid!

Bowling & Partyhoeve De Aar

heerlen, Limburg (4.09km)  -  Bowling & Partyhoeve De Aar staat garant voor een gezellige avond bowlen op moderne banen in combinatie met lekker eten en drinken!

Quatro Cinema

heerlen, Limburg (4.12km)  -  Een gezellig avondje film kijken met de familie, en feestje voor de kinderen, of een zakelijke bespreking: Quatro Cinema Heerlen leent zich voor allerlei activiteiten.

Thermenmuseum

heerlen, Limburg (4.12km)  -  Bovenop de opgraving van een Romeins badhuis ligt het Thermenmuseum. Daarnaast bevinden zich hier ook archeologische vondsten uit de omgeving.

SCHUNCK* Glaspaleis Heerlen

heerlen, Limburg (4.12km)  -  SCHUNCK* is een cultureel centrum dat is gevestigd in het Glaspaleis in Heerlen. Het centrum biedt onderdak aan een museum voor moderne kunst, de bibliotheek, de muziekschool, een filmzaal en expositieruimten.

Filmhuis De Spiegel

heerlen, Limburg (4.12km)  -  Filmhuis De Spiegel ligt in het centrum van Heerlen en biedt een afwisselend programma van films en workshops.

Theater Heerlen

heerlen, Limburg (4.44km)  -  Cabaret, dans, musicals en toneel: bij Theater Heerlen bezoek je de mooiste voorstellingen voor jong en oud. Bekende musicals, intieme concerten en nog veel meer.

Zwembad In de Bende

landgraaf, Limburg (4.86km)  -  Neem een duik in het diepe bij Zwem- en Sportcentrum In de Bende! Of probeer een bommetje vanaf de springplank. Waterpret gegarandeerd!

Rimburgerhoeve

landgraaf, Limburg (5.33km)  -  Luister naar het gehinnik en het geklepper van de hoeven terwijl de huifkar door het glooiende landschap rijdt. Een rit bij De Rimburgerhoeve is ontspannen!

Wijngoed Fromberg

ubachsberg, Limburg (5.45km)  -  Op de helling van Zuid-Limburg ligt Wijngoed Fromberg. In de wijngaard van drie hectare groot gedijen de druiven voor de Fromberger wijnen, die je in de winkel kunt kopen. Proef een heerlijk glaasje Fromberger tijdens de rondleiding over de...

Indoor speelparadijs Kinderstad Heerlen

heerlen, Limburg (5.48km)  -  Rennen en ravotten bij Kinderstad Heerlen! Ga waterfietsen, draai in de rondte op de draaimolens en spring naar hartelust op de springkussens. Helemaal spannend: de achtbaan en de waterglijbaan.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Botanische Tuin Kerkrade