Kinderspeelparadijs De Ballebak

rotterdam, Zuid-Holland (1.88km)  -  De Ballebak is een paradijsje voor kinderen! In deze overdekte speeltuin raken ze niet snel uitgekeken, want ze hebben maar liefst vier etages om te verkennen. Voor kleintjes en grote kinderen echt een feest.

Zwembad Albrandswaard

poortugaal, Zuid-Holland (2.13km)  -  Zwembad Albrandswaard in Poortugal heeft verschillende baden die zwemplezier bieden aan jong en oud. Zo kun je er zwemlessen volgen, vrijzwemmen of aquajoggen.

Pitch&Putt Golf Rhoon

poortugaal, Zuid-Holland (2.26km)  -  Ontwijk de bomen, bunkers, vijvers en struiken, behaal de laagste score en wordt de winnaar van een spannend potje Pitch&Putt. Deze vorm van golfen is te doen voor iedereen, of je nou beginner of gevorderde bent.

Oudheidkamer Charlois

rotterdam, Zuid-Holland (4.11km)  -  Maak kennis met de rijke geschiedenis van Charlois in Rotterdam. De bezoeker krijgt een beeld van het oude Charlois door een kijkje te nemen in deze oudheidkamer.

Oudheidkamer Pernis

pernis, Zuid-Holland (4.29km)  -  De Oudheidkamer van Pernis houdt de geschiedenis van het dorp levend! In de museumwoning is te zien hoe de Pernissers in de jaren dertig van de vorige eeuw leefden. Regelmatig zijn er gratis te bezoeken tentoonstellingen over Pernis te zien.

Spider City

rotterdam, Zuid-Holland (4.57km)  -  Voel je een ware Spiderman in Spider City! Met speciale handschoenen spring je in deze indoor klimhal van klimmuur naar klimmuur. Of, wacht, het zijn gebouwen!

Rotterdam Ahoy

rotterdam, Zuid-Holland (4.57km)  -  Samen naar een concert van jullie favoriete band. Op het puntje van je stoel zitten tijdens een tenniswedstrijd. Of met collega's drankjes drinken op een zakelijke beurs. Rotterdam Ahoy is een evenementenlocatie van formaat!

Zwemcentrum Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (4.81km)  -  Zwemcentrum Rotterdam heeft als enige zwembad in Rotterdam een 50-meterbad. Kom lekker lange baantjes trekken!

Dagje uit op het ss Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (4.82km)  -  Stap aan boord van de ss Rotterdam, een oud vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Ontdek haar prachtige geschiedenis. Ideaal voor een leuk dagje uit, een personeelsfeest of een stijlvolle bruiloft!

De Boogerd

oud-beijerland, Zuid-Holland (4.84km)  -  In Vrijetijdscentrum De Boogerd kun je niet alleen zwemmen, maar ook tennissen, squashen of een andere sport beoefenen in de sporthal.

Galerie African Art

rotterdam, Zuid-Holland (4.87km)  -  Ook betoverd door Afrika en haar schatten? De galerie African Art, in de historische Delfshaven, is gespecialiseerd in Afrikaanse kunst.

Zwembad Hoogvliet

hoogvliet, Zuid-Holland (4.89km)  -  Zwembad Hoogvliet heeft een mooi wedstrijdbad waar verschillende activiteiten worden aangeboden en waar je heerlijk baantjes kunt trekken.

Klimcentrum Neoliet - Bolder Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (4.89km)  -  Op zoek naar een nieuwe sport of wil je je skills op het gebied van boulderen verbeteren? Dan ben je bij klimcentrum Bolder Neoliet in Rotterdam aan het goede adres!

Theater Zuidplein

rotterdam, Zuid-Holland (4.95km)  -  Kom naar Theater Zuidplein voor een breed aanbod van voorstellingen. Dit volkstheater richt zich met name op alle Rotterdammers van nu.

Brutus Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (4.97km)  -  Bezoek Brutus in Rotterdam en ontdek verschillende kunstenaars die het lokale en internationale publiek te verenigen. Word verrast met confronterende en boeiende exposities.

Galerie Atelier L'art du Feu

rotterdam, Zuid-Holland (5.04km)  -  Petri Voet is de eigenaresse en de kunstenares die exposeert in galerie L'art du Feu. Zij heeft zich gespecialiseerd in keramiek. In haar atelier is dan ook van alles te zien op het gebied van keramiek. Haar werk verwijst naar onherbergzame...

Ontsnap bij Escaping Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (5.13km)  -  Zin in spanning en avontuur? Laat je dan opsluiten in een echt schip voor een bijzondere escape experience. Los samen met je team de bloedstollende puzzels op en ontsnap!

Stadsbrouwerij de Pelgrim

rotterdam, Zuid-Holland (5.13km)  -  Proef een glaasje Pelgrimbier op de plek waar vele jaren geleden Pelgrimvaders vertrokken naar wat nu Amerika is: naast de Pelgrimvaderskerk.

Vaar langs de skyline van Rotterdam met River Cruise

rotterdam, Zuid-Holland (5.17km)  -  Prachtig om de fenomenale skyline van Rotterdam vanaf het water te zien. En steeds dichter bij de bijzondere gebouwen te komen die er onderdeel van uitmaken. Met een rondvaart van River Cruise Rotterdam ontdek je alle hoogtepunten van onze havenstad.

Bronzen beelden atelier

rotterdam, Zuid-Holland (5.18km)  -  Elly Hendrix is kunstenares en maakt bronzen beelden en beeldjes. In haar atelier zijn deze beelden te zien. Voor kleine groepen geeft Elly ook een presentatie over het bronsgieten, een proces waar meer werk in zit dan je denkt.

Islam Experience Center

rotterdam, Zuid-Holland (5.19km)  -  Je stapt in een echte futuristische wereld in dit museum. Door o.a. virtual reality, augmented reality en hologrammen leer je van alles over de islam!

seeRotterdam

seeRotterdam

Scoor nu korting op je fietstour! Ga samen met een gids op zoek naar de hotspots van Rotterdam. Op de fiets! Tijdens de fietstocht ontdek je de leukste plekken en de oudste geheimen van de havenstad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Intratuin Rhoon