Uitstapjes vlakbij Klimmuur Amsterdam

Bimhuis Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.19km)  -  Voor heerlijke jazz en een avondje improvisatiemuziek ga je naar het Bimhuis, een exclusief podium voor nationale en internationale muzikanten.

elke dag geopend 

Feest op de Partyboten van Boot10.NL

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Lekker het water op met Boot10.NL. De frisse en moderne partyschepen zijn geschikt voor feesten en partijen.

elke dag geopend 

Muziekgebouw aan 't IJ

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Aan 't IJ in Amsterdam ligt het prachtig internationaal toonaangevende Muziekgebouw, waar in concerten de liefde voor muziek weerklinkt.

's zondags gesloten 

Openbare Bibliotheek Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.24km)  -  De Openbare Bibliotheek is de moeite van het bezoeken waard, alleen of met het hele gezin.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Amsterbike fietstours door Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.27km)  -  Naar de mooiste plekjes van Amsterdam op oer-Hollandse wijze. Amsterbike neemt je mee tijdens een fietstocht door historisch Amsterdam: langs de grachten, over tientallen bruggetjes, langs de prachtige grachtenpanden.

elke dag geopend 

Rederij Nassau

amsterdam, Noord-Holland (0.3km)  -  De mooie grachten van Amsterdam zijn een bezoekje zeker waard! Geniet volop op het water in een luxe sloep of salonboot van Rederij Nassau.

elke dag geopend 

NEMO Science Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.31km)  -  NEMO Science Museum, het groene gebouw aan het IJ, huisvest verdiepingen vol leuke proefjes, ontdekkingen en workshops. Voor een actieve dag over wetenschap en techniek.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Op de bierfiets door Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.32km)  -  Bekijk Amsterdam eens op een andere manier. Wandel door de Jordaan, vaar door de grachten of maak een rondje op de bierfiets. Damtours maakt een dagje Amsterdam bijzonder!

elke dag geopend 

Postcard Experience

amsterdam, Noord-Holland (0.34km)  -  Een gewone ansichtkaart is natuurlijk hopeloos ouderwets. Neem plaats voor de camera en maak een Postcard Experience. Groeten uit Amsterdam!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museumhaven Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.39km)  -  Twintig historische scheepstypen vormen de collectie van Vereniging Museumhaven Amsterdam (VMA). Ontdek het zelf!

elke dag geopend 

Rederij Aemstelland

amsterdam, Noord-Holland (0.58km)  -  Rederij Aemstelland heeft vier echte salonboten en organiseert hiermee rondvaarten door de oude grachten van Amsterdam. Of stap op de watertaxi en laat je overzetten van de ene kade naar de andere. De salonboten zijn ook te huur voor groepen.

elke dag geopend 

Arcam - Architectuurcentrum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.58km)  -  In Arcam leer je alles over architectuur. Dit museum in Amsterdam heeft een indrukwekkende collectie van architectuurboeken, tijdschriften en kaarten in huis.

's maandags gesloten 

Escaperoom Questomatica

amsterdam, Noord-Holland (0.6km)  -  In deze levensechte escaperoom word je onderdeel van een spannend verhaal. Kruip in het hoofd van een dromend meisje en probeer te ontsnappen!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 28 38 31 55 

Hofje van Wijs

amsterdam, Noord-Holland (0.71km)  -  Wie graag allerlei koffie en thee proeft, kan terecht bij het Hofje van Wijs. Koop bijzondere soorten voor thuis of proef het meteen op de leuke buitenplaats.

elke dag geopend 

Sint Nicolaasbasiliek

amsterdam, Noord-Holland (0.73km)  -  Eén van de bekendste kerken van Amsterdam is de Sint Nicolaasbasiliek, pal tegenover het Centraal Station. Hoogtepunt van de kerk is het gerestaureerde negentiende-eeuwse Sauer-orgel.

elke dag geopend 

Casablanca Jazz club en Karaoke bar

amsterdam, Noord-Holland (0.74km)  -  Vele jazzsterren bliezen het dak eraf in Casablanca Jazz club en Karaoke bar, al sinds 1946 een geliefde uitgaansplek. Op de agenda staan veel live-optredens en karaoke!

open op woensdag, donderdag en vrijdag 

De Toverschool

amsterdam, Noord-Holland (0.75km)  -  Word een echte Harry Potter of Hermelien bij de Toverschool van Celsius Magic. Ontwikkel tovertalent en ontdek spannende trucjes!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 21 520 133 

Brouwerij De Prael

amsterdam, Noord-Holland (0.83km)  -  Ontdek de heerlijke bieren van Brouwerij De Prael in het proeflokaal aan de Oudezijds Armsteeg. Geniet in de knusse ambiance van allerlei bijzondere bieren.

elke dag geopend 

Lush Centraal Station Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.84km)  -  Benieuwd hoe een winkel vol handgemaakte, onverpakte beautyproducten ruikt? Stap eens binnen bij Lush. Een walhalla vol zeep en heerlijke fair trade verzorgingsproducten.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Klimmuur Amsterdam