Uitstapjes vlakbij FarmCamps De Kamperhoek

Recreatiecentrum Camping de Vogel

hengstdijk, Zeeland (2.1km)  -  Recreatiecentrum de Vogel in Oost-Zeeuws-Vlaanderen is een echte familiecamping. Op de camping beleef je volop waterpret: in het aangrenzende binnenmeer Grootvogel of in het overdekte zwembad. Er is ook een midgetgolfbaan, kinderboerderij en...

Ballonvaren Zeeland

vogelwaarde, Zeeland (2.59km)  -  Ervaar de provincie Zeeland op grotere hoogte bij Ballonvaren Zeeland. Vanuit verschillende locaties stijg je op in een luchtballon om deze prachtige provincie van bovenaf te bewonderen.

CB E-Fatbike Walsoorden

walsoorden, Zeeland (6.83km)  -  Huur een E-fatbike of een E-scooter bij CB E-Fatbike Walsoorden en verken het Zeeuws Vlaamse landschap. Door de 100% elektrische motor is je voertuig muisstil en vlieg je geruisloos over het asfalt. En het is nog milieuvriendelijk ook!

Schoolmuseum Schooltijd

terneuzen, Zeeland (9.45km)  -  In Terneuzen vind je Museum Schooltijd, een museum met een collectie aan oude schoolspullen. Bekijk oude bankjes, inktpotten, oude aardrijkskundeplaten, telraampjes en nog meer onderwijs attributen.

Sauna Aquavia

axel, Zeeland (9.53km)  -  Met de bijzondere buitensauna, verschillende baden, massages en schoonheidsbehandelingen is Sauna Aquavia dé plek voor totale ontspanning.

Museum Hulst

hulst, Zeeland (9.62km)  -  Ontdek de Zeeuwse Ziel in Museum Hulst, het streekmuseum van Hulst. De historische voorwerpen laten zien hoe de Zeeuwen vroeger leefden en werkten.

Infopunt Hulst

hulst, Zeeland (9.62km)  -  Hulst en omgeving ontdekken? Begin dan bij Infopunt Hulst voor informatie over de streek en mooie wandel- en fietsroutes. Kids mee? Dan zijn de Pagadder- en Reynaertroute aanraders.

's Landshuis

hulst, Zeeland (9.62km)  -  's Landshuis is een huis in Hulst waarvan uit vroeger de omgeving werd geregeerd. Bekijk hier een eeuwenoude gevangenis en maquette van Hulst!

Watertoren Axel

axel, Zeeland (10.43km)  -  Beklim de Watertoren van Axel en geniet van een mooi uitzicht over het omliggende natuurgebied! Rondom de toren bevindt zich ook een prachtige tuin.

Zwembad Den Inkel

kruiningen, Zeeland (11.42km)  -  Zwembad Den Inkel heeft mooie binnen- en buitenbaden voor een ontspannen dagje uit. Sjees van de lange glijbaan of geniet van de zon in de ligweide.

Clingse bossen

clinge, Zeeland (12.74km)  -  Vlak bij Hulst vind je een voor Zeeuws-Vlaanderen uniek gebied: de Clingse Bossen. Wandel in alle rust tussen de bomen en spot vogels vanuit de boshut.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van FarmCamps De Kamperhoek