Uitstapjes vlakbij BoerenBed De Zeekraal

Slapen bij de boer - BoerenBed De Zeekraal

oosterend, Friesland (0.04km)  -  Op de boerderij van Jolanda en Gerben geniet je van een heerlijke vakantie tussen de natuur en dieren. Wordt wakker op het Friese eiland Terschelling in een luxe tenthuisje met uitzicht op de schapenweide.

Residentie Dicht bij Zee

terschelling, Friesland (0.31km)  -  Residentie Dicht bij Zee biedt luxe hotelkamers, appartementen en groepsaccommodaties aan op het prachtige en natuurrijke Terschelling. Geniet in het bijbehorende restaurant de Ketting van een heerlijk ontbijt, lunch of diner.

Kabouterpad Terschelling

hoorn, Friesland (2.17km)  -  Er wonen kabouters op Terschelling! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

Bed & Breakfast De Postoari

terschelling hoorn, Friesland (2.48km)  -  De Postoari is een sfeervolle bed & breakfast op Terschelling. Gasten verblijven hier in een van de vier kamers van de oude pastorie die dateert van 1907.

Vesta Familiehuis

terschelling formerum, Friesland (4.42km)  -  Een hot tub, gezellige houten stamtafels en twee bedstedes: dat is het Vesta Familiehuis. Knus, gezellig en midden op het eiland Terschelling!

Wrakkenmuseum Terschelling

formerum, Friesland (4.44km)  -  In het rommelige Wrakkenmuseum op Terschelling liggen zelf opgedoken voorwerpen uit scheepswrakken.

Wrakkenmuseum

terschelling formerum, Friesland (4.44km)  -  Het wrakkenmuseum is gebouwd met het wrakhout van een schip. Zowel in het museum als in de tuin van het museum zijn allerlei uiteenlopende voorwerpen te zien.

Cranberries van Terschelling

formerum, Friesland (4.68km)  -  Proef de cranberry in Formerum, het kloppende hart van de cranberryindustrie. De cranberryfabriek met proeverij laat je kennismaken cranberries en alles wat daarbij hoort.

Strandpaviljoen ZandZeeBar

formerum, Friesland (4.68km)  -  Het leukste strandpaviljoen van Terschelling: ZandZeeBar aan het strand van Formerum. Hier schuif je aan voor ontbijt, lunch en borrel. Of plof neer op een van de loungeplekken. Even helemaal internetloos uitwaaien: ZandZeeBar is namelijk mobielvrij.

Fietsverhuur Zeelen - Terschelling

formerum, Friesland (4.9km)  -  Lekker fietsen op Terschelling? Huur een fiets bij één van de vijf servicepunten van Fietsverhuur Zeelen. Je vindt ze verspreid over het Friese waddeneiland.

Zelfpluktuin Groenhof

hoorn, Friesland (5.06km)  -  Bij Zelfpluktuin Groenhof op Terschelling is van alles lekkers te plukken! Aardbeien, bessen, veldbloemen: alles is duurzaam geteeld. Wat je tijdens je bezoek kunt plukken, hangt ervan af wat er op de dag van je bezoek aan de tuin plukrijp is.

Eetcafé De Rustende Jager

formerum, Friesland (5.09km)  -  Eetcafé De Rustende Jager is een van de gezelligste plekken van Formerum. Met een nostalgische sfeer, een uitgebreide menukaart en af en toe livemuziek. Proef hier ook het beroemde cranberrybier van Terschelling.

Camping Nieuw Formerum

formerum, Friesland (5.15km)  -  Camping Nieuw Formerum ligt op het prachtige waddeneiland Terschelling. De camping is uitstekend geschikt voor de echte natuurliefhebber.

Rijpaarden Verhuur Lok

landerum, Friesland (5.55km)  -  Verken Terschelling als nooit te voren: te paard! Een magische beleving. Rijpaarden Verhuur Lok organiseert groepsritten voor ruiters van alle niveaus. Je kunt ook een privérit boeken. Hup, op draf door de duinen!

Gezinscamping Veldzicht

midsland, Friesland (6.13km)  -  Op het prachtige eiland Terschelling ligt Gezinscamping Veldzicht. In de omgeving zijn talloze fiets- en wandelroutes.

Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

midsland, Friesland (6.35km)  -  Dit bungalowpark boek je om te genieten van de rust op Terschelling. Een verblijf bij Résidence Terschelling Wellness Waddenresort is een must voor de fiets- en wandelliefhebbers.

Restaurant & Lounge De Koffiepot

midsland, Friesland (6.36km)  -  Restaurant De Koffiepot dankt zijn naam aan de vele koffiepotten die er binnen als decoratie staan. In de gezelligste straat van Midsland, in het hart van Terschelling, vind je de lekkerste gerechten.

Landal Schuttersbos

midsland, Friesland (7.21km)  -  Landal Schuttersbos op Terschelling is omringd door prachtige natuur en 250 kilometer aan wandelpaden. Hierop ontdekt de vakantieganger de duinen, stranden en heide die Terschelling rijk is. Puur genieten!

EscapeGames Leeuwarden

EscapeGames Leeuwarden

Speel nu met 25% korting Real life meets virtual reality in de spannende games van EscapeGames Leeuwarden. Jaag net als de overvallers van de Netflix-serie La Casa de Papel op miljoenen en ontrafel de puzzels onder leiding van El Profesor.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van BoerenBed De Zeekraal