1

Uitstapjes vlakbij Het Pakhuis

Poolcafé Streetlife

groningen, Groningen (0.04km)  -  Drink een drankje aan de bar, kom tot rust in de loungehoek of daag elkaar uit voor een potje pool. Bij Poolcafé Streetlife is altijd een plekje voor je vrij!

The Game Box Groningen

groningen, Groningen (0.12km)  -  Als echte game liefhebber zit je bij The Game Box Groningen aan het goede adres. Probeer de meer dan vijftig verschillende games van zowel vroeger als nu.

Pannekoekschip Groningen

groningen, Groningen (0.17km)  -  Zeeman of landrot, iedereen houdt van pannenkoeken. Bij Pannekoekschip in Groningen geniet elke liefhebber van ambachtelijk gebakken pannenkoeken in een zeemanssfeertje.

Palace Groningen

groningen, Groningen (0.21km)  -  Het strand is dichterbij als gedacht in de Kokomo Beach Club, in het hartje van Groningen.

Martinikerk

groningen, Groningen (0.22km)  -  De Martinikerk, een markante publiekstrekker in het centrum van Groningen. Bekijk de bouwstijlen uit verschillende eeuwen of beleef een orgeldemonstratie.

Woonwinkel Søstrene Grene Groningen

groningen, Groningen (0.23km)  -  Winkels van Søstrene Grene vind je in Spanje, Noorwegen, Zweden en Denemarken, maar ook in Groningen! Bijzondere hebbedingetjes voor in huis waar je blij van wordt.

Brouwerij Martinus Groningen

groningen, Groningen (0.24km)  -  Een bezoekje aan Brouwerij Martinus in Groningen is een hele ervaring. De brouwerij heeft namelijk een brouwcapactiteit van 10.000 liter per maand! Tap een lekker biertje en neem plaats in het proeflokaal.

Pure Groningen

groningen, Groningen (0.3km)  -  Pauze tijdens een shopsessie? Bijkletsen met een vriendin? Leuke date? Pure is de ideale locatie. Donuts, koffie, shakes: hier staat van alles op het menu voor de gezonde (en soms minder gezonde) zoetekauw.

Detectivedinner

groningen, Groningen (0.32km)  -  Beleef het spannendste diner ooit met het Detectivedinner. Eén van de tafelgenoten is de moordenaar..., maar wie? Wie krijgt nog een hap door zijn keel?

De Stadsschouwburg Groningen

groningen, Groningen (0.33km)  -  De stadsschouwburg Groningen is van alle markten thuis: van cabaret tot muziek. Alles is mogelijk voor een uniek avondje uit.

Vismarkt Groningen

groningen, Groningen (0.41km)  -  Ga naar de markt op de Vismarkt in Groningen! Hier vind je bijna iedere dag een markt met vis, bloemen of antiek: voor ieder wat wils.

Target Lasergame

groningen, Groningen (0.43km)  -  Sta op de middenstip in de arena van Target Lasergame en vecht als een echte soldaat. Zonder kogels, maar met een laserstraal! Dit spannende spel in het donker is leuk voor jong en oud!

Kattencafé Op z'n Kop

groningen, Groningen (0.44km)  -  Een kopje koffie met extra melk graag: kom ook naar Kattencafé Op z'n Kop in Groningen! De katten in het café komen uit het asiel en hebben in het café een huisje gevonden.

Grand café en nachtclub Huize Maas

groningen, Groningen (0.45km)  -  In Huize Maas kun je in grand café Kleintje Maas lekker eten voor een vriendelijke prijs. Het eetcafé heeft al een lange geschiedenis van gastvrijheid. 's Nachts vier je in Huize Maas een feestje: dan is het een nachtclub.

Forum Groningen

groningen, Groningen (0.45km)  -  Aan de Nieuwe Markt verrijst tussen de oude pandjes een enorm gebouw vol kunst en cultuur. Stap binnen in de hoge, open ruimte en pak een roltrap naar je bestemming. Van bijzondere films en exposities tot het fraaie uitzicht vanaf het dak.

Museum Storyworld

groningen, Groningen (0.45km)  -  Hoe komen strips tot stand? En animaties en games? Je komt erachter in Storyworld: van de eerste potloodlijn tot de fraaie eindresultaten.

De Kaaskop

groningen, Groningen (0.48km)  -  Voor bourgondiërs uit het noorden is delicatessenwinkel De Kaaskop een must. In hartje Groningen vind je hier lekkere en eerlijke producten uit de regio.

Folkingestraat Groningen

groningen, Groningen (0.49km)  -  De Folkingestraat in Groningen, is een winkelstraatje met een heel eigen karakter. Wie een dagje uit in Groningen is, mag dit straatje zeker niet missen. Alleen de kleurrijke etalages met leuke hebbedingetjes zijn al het bekijken waard.

Cadeauwinkel Lily & Rose

groningen, Groningen (0.49km)  -  Bij cadeauwinkel Lily & Rose in Groningen vind je van alles wat. Alle producten hebben een exclusief tintje en dat is leuk geven. Je vindt er zowel cadeautjes voor kinderen als voor volwassenen.

Klinkhamer antiek en curiosa

groningen, Groningen (0.49km)  -  Antiekwinkel Klinkhamer is dé plek om antiek, curiosa en oude platen te vinden. In de ruimte van maar liefst 200 vierkante meter kun je urenlang rondneuzen.

Ariola Groningen

groningen, Groningen (0.49km)  -  Ariola is al twee keer uitgeroepen tot leukste winkel van Nederland. Wandel dit gezellige kruidenierswinkeltje binnen en waan je even in Italië.

De Groningse kinderboekhandel

groningen, Groningen (0.51km)  -  In de Groningse kinderboekhandel heb je keuze uit wel 5000 verschillende boeken. De winkel biedt zowel boeken voor peuters en kleuters als jongvolwassenen. Met behulp van het vriendelijke personeel vindt je sowieso hét boek dat je zoekt!

Pathé Groningen

groningen, Groningen (0.52km)  -  Filmpje pakken? Bezoek dan Pathé Groningen. Bekijk de nieuwste films in een van de negen zalen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Pakhuis