1

Uitstapjes vlakbij Bataat Lunchroom Amsterdam

Classic Boat Tours

amsterdam, Noord-Holland (0.52km)  -  Salonboot huren of mee met een rondvaartboot in Amsterdam? Classic Boat Tours bezorgt je een fantastische reis. Er is een keuze uit drie salonboten: de La Reine, de Libelle en de Prix d'eau.

CC Amstel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.82km)  -  Aan de Amstel, midden in de Amsterdamse wijk De Pijp, ligt CC Amstel. Het culturele clubhuis noemt zichzelf een 'ontmoetingsplaats voor theater, muziek en cultuur'.

Museum De Dageraad

amsterdam, Noord-Holland (1.03km)  -  In Museum De Dageraad dompel je jezelf onder in de wereld van de beroemde kunst- en architectuurstroming de Amsterdamse School én het bekende Plan Zuid van architect H.P. Berlage.

Joe's Garage weggeefwinkel

amsterdam, Noord-Holland (1.03km)  -  In Joe's Garage weggeefwinkel geven ze echt alles weg. Alles wat te goed is om weggegooid te worden wordt hier verzameld en kun je gratis op komen halen. Of breng hier de spullen die je kwijt wilt en zet die terug voor wat je meeneemt. Win-win.

Luther Museum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.04km)  -  Bezoek het Luther Museum Amsterdam in het hart van de hoofdstad. Struin door de schitterende zalen van het voormalige diaconiepand en bewonder historische objecten.

Het Groote Museum

amsterdam, Noord-Holland (1.11km)  -  Ga in het Groote Museum op zoek naar verbinding tussen jezelf, je lichaam en alles wat leeft op aarde. Kom achter dat je stiekem best lijkt op heel veel andere levende wezens.

Amstelkerk

amsterdam, Noord-Holland (1.12km)  -  De Amstelkerk is meer dan alleen een historisch gebouw; het is een levendige culturele hotspot waar je kunt genieten van muziekevenementen, lezingen en tentoonstellingen. Een must-visit voor cultuurliefhebbers.

Winkelen in Amsterdam - Utrechtsestraat

amsterdam, Noord-Holland (1.13km)  -  Waar kun je beter winkelen dan in Amsterdam, onze veelzijdige hoofdstad? Ontdek de in het oog springende winkels in de Utrechtsestraat. Deze winkels zijn gespecialiseerd in onder meer lifestyle, interieur, cadeaus, muziek en literatuur.

Wandelroute Westerborkpad

amsterdam, Noord-Holland (1.14km)  -  Maak een bijzondere wandeltocht van de Hollandsche Schouwburg in Amsterdam, verzamelplaats voor Joden in de oorlog, naar Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Hooghalen. Loop in het spoor van de Jodenvervolging en laat de droevige...

Hollandsche Schouwburg

amsterdam, Noord-Holland (1.14km)  -  De Hollandsche Schouwburg was eerst een theater, maar werd later een deportatieplaats voor Joden in de Tweede Wereldoorlog. De schouwburg is nu een gedenkplaats waar je de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust kunt herdenken.

Artisplein Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.14km)  -  Het Artisplein is een plek waar je vol verwondering rondloopt. Een mooie mix van stad en natuur! Droom weg bij de fontein, bewonder de flamingo's in de vijver en bekijk de stad met andere ogen.

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (1.18km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

ARTIS-Micropia

amsterdam, Noord-Holland (1.2km)  -  Je bent nooit alleen! Er krioelen op dit moment miljarden onzichtbare microben over je lijf. Maak in ARTIS-Micropia kennis met deze minuscule diertjes en ontdek waar ze nou eigenlijk goed voor zijn.

Heineken Experience

amsterdam, Noord-Holland (1.24km)  -  Liefhebbers van het wereldberoemde goudgele gerstenat kunnen terecht in de voormalige Heineken-brouwerij in Amsterdam. Bestaan er eigenlijk wel volwassen wereldburgers die nog geen Heineken bier gedronken hebben?

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bataat Lunchroom Amsterdam