1

Uitstapjes vlakbij Instagram Workshop Amsterdam

Begijnhof Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.08km)  -  Loop door het poortje en ervaar de rust en stilte van Begijnhof Amsterdam, gesticht in 1393. Het is het enige Middeleeuwse hofje dat nog in de hoofdstad te vinden is. Neem ook een kijkje in de Begijnhofkapel, met prachtige schilderijen en glas in...

Comedy Walks

amsterdam, Noord-Holland (0.09km)  -  Amsterdam ontdekken en en tegelijk heel veel lol hebben? Ga dan mee met een Comedy Walk! Anderhalf uur stand-up comedy met de stad als decor.

-in the spotlights-

Café Luxembourg

amsterdam, Noord-Holland (0.1km)  -  Café Luxembourg aan het Spui is al sinds de jaren tachtig een Amsterdamse klassieker en een ideale plek om tijdens een ontbijt, lunch of diner mensen te kijken.

Proeflokaal A. van Wees

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  De Amsterdamse distilleerderij van Wees maakt nog echte jenever, die tientallen jaren in het vat zit. Proef het in het proeflokaal A. van Wees aan de Herengracht!

Fashion for Good Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  In het Fashion for Good Museum zie je hoe de mode-industrie is veranderd in de fast fashion industrie van nu. Maar ook hoe je zelf invloed kan uitoefenen op de minder fraaie gevolgen van deze snelle, goedkope manier van kleding maken.

Walking Dinner Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.2km)  -  Heb je het eerste gerecht naar binnen? Tijd om weer verder te gaan. Een Walking Dinner is een heerlijk driegangendiner, niet in één restaurant, maar in drie verschillende. Zo zie je nog eens wat!

Walking Dinner Utrecht

utrecht, Utrecht (0.2km)  -  Eerst een voorgerecht, dan in een volgend restaurant het hoofdgerecht en dan... het nagerecht nog! Geniet van een uitgebreid diner-en-wandel-arrangement met een gids door de stad Utrecht. Holland Tour Guides verzorgt het gehele arrangement.

Theater Frascati

amsterdam, Noord-Holland (0.31km)  -  Het Amsterdamse Theater Frascati is een thuis voor verschillende gezelschappen. Ieder jaar staan ruim 700 verschillende nationale en internationale voorstellingen op het programma.

House of CT

amsterdam, Noord-Holland (0.35km)  -  House of CT presenteert podiumkunsten. Dit gebeurt niet op één locatie maar op verschillende plekken in én buiten Amsterdam.

Het Muizenhuis Mini Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.36km)  -  Neem een kijkje in de piepkleine wereld van Het Muizenhuis. In Mini Museum Het Muizenhuis in Amsterdam vind je de originele decors van de kinderboeken en leer je hoe je thuis je eigen Muizenhuis kan bouwen. Een feest voor jong en oud!

Bubbles & Wines

amsterdam, Noord-Holland (0.38km)  -  Wijn- en champagnebar Bubbles & Wines is te vinden in een van de oudste straatjes in Amsterdam, op loopafstand van de Dam. De plek voor een sprankelende avond.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Instagram Workshop Amsterdam


-advertentiepositie-