Fort Sabina: arrangementen.

Arrangementen Fort Sabina

Bekijk de activiteiten van Fort Sabina. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Afdelings/bedrijfsuitje Culemborg »

Culemborg
Afdelingsuitje / Bedrijfsuitje

Atelier Anneke Wessels op fort Werk aan het Spoel is d plek voor een leuk, kunstzinnig en actief afdelingsuitje/bedrijfsuitje.

Middenin de uiterwaarden van de Lek en met uitzicht op de rivier ontdekt u op een leuke en ontspannende manier de geheimen van het steen bewerken en werkt u gelijk aan het saamhorigheidsgevoel en een gezellige sfeer binnen uw team.

Wat ben jij aan het maken?
Wist niet dat ik het in mij had!
Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?
Wat een mooie vorm! 
Zo snel van een ruw stuk steen naar iets moois, dat had ik nooit gedacht!

Zomaar een paar van de vele opmerkingen door eerdere deelnemers geuit. Uw medewerkers zullen ontdekken dat zij (nog) creatiever zijn dan misschien gedacht.

Aan het eind van de dag is iedereen trots op het gemaakte werk en gaat iedereen met een kant en klaar uniek beeldje, gepolijst en al, naar huis.
Ook leuk om te doen: maak een mini-expositie van alle beeldjes op een mooi plekje op het werk, zo wordt er nog lang nagenoten van het uitje.

Het uitje is uit te breiden met een heerlijke lunch van het restaurant op het fort: Caatje aan de Lek*. Ook is het mogelijk de workshop af te sluiten in het restaurant. (Het restaurant gaat vanaf 1-4-2017 open op Werk aan het Spoel).

Aantal deelnemers: maximaal 10 personen.

Datum: in overleg met Anneke

Wilt u informatie over de mogelijkheden, data, prijzen, duur etc, stuur dan een email naar info@annekewessels.nl of bel naar 06 49 860 575.

Kijk voor sfeerbeelden en informatie op www.annekewessels.nl en www.facebook.com/AtelierAnnekeWessels

Collectie Wielrijders Vught »

Vught
De Collectie Militaire Wielrijders is te vinden op Fort Isabella. Het Regiment Wielrijders was van 1922 tot 1940 gelegerd op de Isabellakazerne.
Stichting Fort Isabellakazerne heeft een actieve rol gespeeld bij de oprichting van de Stichting Militaire Wielrijders. De groeiende collectie militaria van laatstgenoemde stichting heeft tot 1995 onderdak gevonden op de Isabellakazerne. Na 10 jaar verblijf in het Infanteriemuseum op de Harskamp is deze collectie teruggebracht naar de Isabellakazerne. Hier wordt zij vanaf mei 2015 tentoongesteld aan het publiek. Zo is een belangrijk stuk geschiedenis van het Regiment Wielrijders, dat van 1922 tot 1940 gelegerd was op de Isabellakazerne, weer toegankelijk gemaakt. De museale collectie is thans eigendom van het Vughts Museum. De collectie Wielrijders kan bezocht worden in het hoofdgebouw van de Isabellakazerne. Voor openingstijden zie de agenda op www.fortisabellakazerne.nl.

Ontdek de vesting Willemstad Willemstad »

23-12-19 - 31-12-20
Ontdek de Stelling Willemstad per zeiljacht

Tijdens deze minicruse ontdekt u in twee dagen de schoonheid van de natuur en het water rond Willemstad.  U zeilt op het Hollandsdiep en het Volkerak. U verblijft op het luxe zeiljacht de Argenaut en bezoekt de historische forten.
5 forten in 2 dagen!
 
Informeer naar de mogelijkheden.
in en rond het centrum van Willemstad
0168-472380 - 06-23386317

Fort Expeditei Willemstad »

Willemstad
Uw kans om het ultieme groepsuitje of teambuilding te beleven op een groot fort! Het fort is het decor van een zinderende strijd waarbij verschillende teams spannende uitdagingen aangaan zoals in de bekende tv-programmas Fort Boyard en Robinson. Een race tegen de klok, waarbij het team met de meeste punten de fel begeerde Fort bokaal in ontvangst zal nemen! Actief, sportief en creatief!
Met o.a.: Boeien race, speur race, fort run, hamer golf, planken koorts en vuur maken.
Locaties:
  • Fort Buitensluis
  • Vesting Willemstad

CSI Moordspel Fort Sabina Heijningen »

Heijningen CSI moordspel Fort Sabina is een origineel bedrijfsuitje waarbij teams in de huid kruipen van echte rechercheurs om een moord op te lossen. 
Deze teamdag staat bol van spannende en uitdagende teambuildingsactiviteiten in de vorm van aanwijzingen die te vinden zijn in de talloze ruimtes op het fort. 

Zo zijn er geluidsfragmenten, filmpjes, telefoongesprekken, een te kraken kluis en nog vele andere gadgets. Het grote negentiende eeuwse fort is het decor voor een spannend en hilarisch spel waarin de deelnemer wordt meegenomen. Agent Bob de Vlerk en zijn kompanen verwelkomen u bij de poort van het fort met een heerlijk welkomstdrankje. Vervolgens wordt u ondergedompeld in een spannend en hilarisch avontuur in een historische omgeving. Deze door de wol geverfde rechercheurs staan garant voor een geslaagd bedrijfsfeest of teamuitje. De groepsactiviteiten worden afgesloten met een prijsuitreiking. Welk team weet als beste het mysterie van Sabina op te lossen en gaat naar huis met de trofee?

Programma: 
- Ontvangst door Bob de Vlerk en kompanen
- Welkom met koffie, thee en koek
- Briefing
- Start spel
- Eindpresentatie
- Afsluiting met prijsuitreiking

Overige informatie: 
Duur: maximaal 5 uur.
Groepen: vanaf 10 personen
Boekingen: info@fortsabina.nl

Wat kost dat? 
Vanaf 47,50 p.p.

Griezelfilm maken Heijningen »

Heijningen
Het grote fort Sabina als decor en een professionele regisseur en cameraman als begeleiding! Dezelfde dag wordt de film nog vertoond en krijgt u de film als aandenken mee naar huis. Een zeer bijzondere dag vol hilariteit, spanning en creativiteit die iedereen nog lang bij zal blijven!
U wordt deze dag ontvangen door mr. Dark met een heerlijk kopje verse koffie of thee met een lekkere koek. Nadat het filmteam zich aan u heeft voorgesteld gaan we het fort verkennen. Na de tocht over het grote fort gaan we van start met het doornemen van de scenes met aansluitend de opnames. Daarna gaat u op Fort Sabina een spannende griezelfilm maken, waarna iedereen kan aanvallen op het welverdiende buffet.
Terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd draagt het filmteam er zorg voor dat de film wordt afgemonteerd. Na het eten kan er worden nageborreld en wordt het eindresultaat: jullie eigen griezelfilm vertoond in de torenzaal.
U krijgt de mooiste en spannendste plekjes van het fort te zien: van onderaardse gangen tot de munitiedepots en van de grote kazerne tot de torenzaal met open haard.
Programma: Ontvangst met koffie, thee en lekkers
- Fort verkennen
- Storyboard maken
- Scnes opnemen
- Aansluitend eten en borrelen (optioneel)
- Prijsuitreiking
Overige informatie
Duur: 4 uur (exclusief eet- en borreltijd).
Groepen: vanaf 20 personen.
Kosten 47,50 p.p. (inclusief koffie, thee en lekkers bij ontvangst).
Eten: Uitgebreide lunch met soep en balletje uit de jus va. 13,50 p.p.
Warm buffet Fort Sabina vanaf 21,00 p.p.
Barbecue vanaf 19,50 p.p.
Tapas buffet vanaf  19,50 p.p.
High tea vanaf  19,50 p.p.
Drinken: Uitkoop drankjes dagprogramma va. 17,50 p.p.
Drankjes kunnen ook op nacalculatie worden berekend
All in prijs: 84,50 p.p. (incl. spel, drankjes, buffet of BBQ)
Boekingen: mail naar info@fortsabina.nl en vraag een offerte aan.

Vergaderen op Fort Sabina Heijningen »

01-12-19 - 31-12-20
Fort Sabina is ieder jaargetijde een magische plek om te vergaderen en te confereren. Als u de meters dikke muren van het imposante poortgebouw bent gepasseerd waard u zich in een eigen wereld. Fort Sabina ademt rust en geeft u het gevoel van exclusiviteit. De robuuste uitstraling van het fort is uitermate geschikt voor inspiratie sessies. Het ene moment bent u in een officiers verblijf en vijf minuten later begeeft u zich in de natuur aan het water, om vervolgens op het uitkijkpunt de omgeving te verkennen. In de gewelven van de kazerne en de grote torenzaal is het goed toeven. In de winter bij de open haard en in de zomer in de zon. In de pauzes is er alle gelegenheid om lekker te wandelen in de rijke natuur van het historische fort. Uw bijeenkomst kan op het fort volledig worden verzorgt met lunch, diner, spelprogramma, training, teambuilding en rondleiding met gids. Vergaderen op Fort Sabina is een beleving! Wij stellen graag voor u een passend programma voor u samen. Voor meer informatie stuurt u een email naar info@fortsabina.nl

Kinderfeestje Heijningen »

Heijningen
Een kinderfeestje op Fort Sabina is een beleving.
De onderdelen van een kinderfeestje bestaan uit:

Speurtocht 
Ravotten
Schat zoeken
Het fort is het decor voor een fantastisch avontuur! 
Inclusief verrassing en ranja. 

De kinderfeestjes vinden plaats op woensdagmiddag!!

Wat kost dat: 
15,- p.p. inc. frietjes, snacks en ranja

Trouwen op Fort Sabina Heijningen »

23-12-19 - 31-12-20 Trouwen op Fort Sabina is een beleving. De robuuste omgeving nodigt uit tot een feest dat bij een fort hoort, . Geheel in de sfeer van de omgeving wordt de bruiloft vorm gegeven. Kiest u voor Fort Sabina, dan kiest u voor robuust. Deze lijn zetten we door in interieur, eten en drinken, muziek, theater, animatie en aankleding. Voor meer informatie stuurt u een email naar: info@fortsabina.nl 

Weekagenda za. 10 dec. t/m zo. 18 dec. 2016 Ravenstein »

10-12-16 - 31-12-20

Weekagenda Ravenstein en omstreken.

zaterdag 10 december t/m zondag 18 december

t/m 6 januari 2017 Kerststal Herpen
In de kiosk op het Alard van Herpenplein in Herpen.
Organisatie: Stichting Herpen in Woord en Beeld.
Info: 0486-412518 of 06-51789827

Zondag 11 december Open stadswandeling Heemkundekring Land van Ravenstein
Aanmelden 14.00 uur bij het Raadhuis in Ravenstein. Kosten 4.00 p.p.
Info: 06-36000252 www.heemkunderavenstein.nl stadswandelingen@heemkunderavenstein.nl

Zondag 11 december Kerstconcert Huisseling
Door het Huisselings Koor in de St. Lambertuskerk in Huisseling.
Aanvang 15.30 uur. Toegang gratis.
Info: http://www.wix.com/verkuijlen/site-het-huisselings-koor
Info: silvia.deleeuw@home.nl

Zaterdag 17 december Kerstmiddag voor de jeugd bij het St. Lambertusgilde   
Kerst knutselen voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar.
Dn Achterhof Huisseling. Van 14.00 15.30 uur. Gratis deelname.
www.stlambertusgilde.nl

Zondag 18 december Kerstwandeling   
Traditionele gratis familie kerstwandeling georganiseerd door het Toeristisch Informatiecentrum
Ravenstein langs kerken en kapelletjes in de omgeving van Ravenstein.
Info: 0486-411306 www.toerismeravenstein.nl

Weekagenda 21 mei t/m 29 mei 2016 Ravenstein »

21-05-16 - 31-12-20
WEEKAGENDA RAVENSTEIN EN OMSTREKEN
ZATERDAG 21 MEI  t/m ZONDAG  29 MEI

Programma  Museum voor vlakglas- en emaillekunst
Zaterdag   21 mei: workshop tuindecoraties in glas-in-lood.
De workshop begint om 13.30 uur tot 16.30 uur. Kosten 37,50 p.p
Zaterdag 28 mei: 10.30 uur, workshop glas-in-lood.
Info: 0486-411155 www.museumravenstein.nl

t/m dinsdag 31 mei dubbelexpositie passie voor emaille
Gr Dubbeldam,  50 jaar emaille en Bethje Muiket, Avanti
Info: 0486-411155 www.museumravenstein.nl

Vrijdag/zaterdag 20/21 en vrijdag 27 mei Atelier Creapoelka Workshop beeldhouwen
Aanvang: 10.00 tot 16.30 uur.
Info: 0486-416172 info@creapoelka.nl www.creapoelka.nl/beeldhouwen

Zaterdag 21 mei t/m zondag 3 juli Academie Renshof exposeert inspiratie door Jeroen Bosch
Vitrines: cursisten Creapoelka, beelden in hout en steen
Het Raadhuis. Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 10.00 16.30 uur en zondag 11.00 16.00 uur.
Info: www.cultuurravenstein.nl

Zondag 22 mei Herps Mrtje
Braderie met allerlei activiteiten. Een dagje uit voor het hele gezin.
Centrum van Herpen. Van 10.00 17.00 uur. Entree 2,50.
Info: Stichting Carnaval Herpen 0486-413305 bhgverreijt@home.nl www.carnavalherpen.nl

Zondag 22 mei Leerlooierijhuisje
Walstraat 20 (achter Vidi Reo)
Open rondleiding met gids. Entree: 3,50 p.p.
Aanmelden bij het leerlooierijhuisje vanaf 10.30 uur. Start rondleiding om 11.00 uur.
Info: 0486-411023 of 0486-411842 www.leerlooierijravenstein.nl info@leerlooierijravenstein.nl

Ontdek de vesting Willemstad Willemstad »

23-12-19 - 31-12-20
Ontdek de Stelling Willemstad per zeiljacht

Tijdens deze minicruse ontdekt u in twee dagen de schoonheid van de natuur en het water rond Willemstad.  U zeilt op het Hollandsdiep en het Volkerak. U verblijft op het luxe zeiljacht de Argenaut en bezoekt de historische forten.
5 forten in 2 dagen!
 
Informeer naar de mogelijkheden.
in en rond het centrum van Willemstad
0168-472380 - 06-23386317

Weekagenda 18 t/m 26 juni 2016 Ravenstein »

18-06-16 - 31-12-20
WEEKAGENDA RAVENSTEIN EN OMSTREKEN
ZATERDAG 18 JUNI  t/m ZONDAG  26 JUNI


Programma  Museum voor vlakglas- en emaillekunst
Zondag    19 juni: 11.00 uur, open rondleiding, 13.00 uur demonstratie emailleren
Zaterdag  25 juni: 10.30 uur, workshop glas-in-lood.
Info: 0486-411155 www.museumravenstein.nl

t/m zondag 3 juli Academie Renshof exposeert inspiratie door Jeroen Bosch
Vitrines: cursisten Creapoelka, beelden in hout en steen
Het Raadhuis. Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 10.00 16.30 uur en zondag 11.00 16.00 uur.
Info: www.cultuurravenstein.nl

Juni Expositie over Herpen
Heemkamer, Rogstraat 12, Herpen
info: heemkamerherpen@gmail.com Facebook: Herpeninwoordenbeeld

Vrijdag/zaterdag  24/25 juni Atelier Creapoelka Workshop beeldhouwen
Aanvang: 10.00 tot 16.30 uur.
Info: 0486-416172 info@creapoelka.nl www.creapoelka.nl/beeldhouwen

Zaterdag 18 juni 13 Heuvelentocht
Organisatie: TWC Het Stalen Ros.
De afstanden zijn 80, 110, 125 en 175 kilometer.
Starten tussen 8.00 10.00 uur Sportpark Den Ong, Dorskamp 40 5371 DZ Ravenstein.
De kosten liggen tussen 3.50 en 9.00 euro. De afstand bepaalt het verschil.
NTFU-KNWU-BWB leden krijgen korting.
Info: 06-22330375 info@13heuvelentocht.nl www.stalenros.nl www.13heuvelentocht.nl

Zondag 19 juni expositie Roodgloeiend
een hand vol innerlijkheid van beeldend kunstenaar Adriaan van den Berk.
Opening  om 16.00 uur
Info: 0486-411155 www.museumravenstein.nl

Dinsdag 21 juni Atelier Creapoelka Workshop mindful beeldhouwen
Aanvang: 10.00 tot 16.30 uur.
Info: 0486-416172 info@creapoelka.nl www.creapoelka.nl/stilte-in-beeld

Vrijdag 24 juni en zondag 26 juni St. Jansvieringen te Neerlangel
Vrijdag 24 juni 19.30 uur, plechtig Lof in het kerkje.
Zondag 26 juni 10.30 uur, H. Mis op kerkplein onder de oude eiken.
Viering geboortedag van patroonheilige St. Jan de Doper m.m.v. het Gilde van St. Jan en het St. Barbaragilde.
Na de viering is er koffie en vogelschieten, ook voor het publiek.
Muzikale opluistering door Harmonie of Fanfare.
Info: 0486-411236 r.a.m.p@home.nl

Zaterdag 25 juni t/m dinsdag 28 juni Kermis Herpen

Zondag 26 juni Leerlooierijhuisje
Walstraat 20 (achter Vidi Reo)
Open rondleiding met gids. Entree: 3,50 p.p.
Aanmelden bij het leerlooierijhuisje vanaf 10.30 uur. Start rondleiding om 11.00 uur.
Info: 0486-411023 of 0486-411842 www.leerlooierijravenstein.nl info@leerlooierijravenstein.nl

Zondag 26 juni 2016 NIJMEEGS  STRIJKERS  GILDE
dirigent Johan Olof, solist Dana de Vries, cello
Garnizoenskerk, Servetstraat 1, Ravenstein, 15.00 uur
Reservering: info@nijmeegsstrijkersgilde.nl of 06-25358808
Kaartverkoop een half uur voor aanvang in de Garnizoenskerk
Info: www.cultuurravenstein.nl

Familiereunie Heijningen »

23-12-19 - 31-12-20
Speciaal voor familie renies heeft Fort Sabina een programma samengesteld voor jong en oud.

Programmaonderdelen: Fortverkenning met spelelement. Tijdens deze rondleiding worden er verschillende zaken van uw teams gevraagd. Welk team let er het beste op over wat de gids heeft te vertellen? Bestorm het fort. Diverse ludieke runs op het fort waarbij de fysieke gesteldheid van de teams op de proef wordt gesteld Familiewapen maken.

Programma: 
Ontvangst op Fort Sabina met koffie / thee  en ranja voor de kinderen
Lunch (uitgebreid luncht buffet 13,50 p.p.) 
Eindpresentatie
Afsluiting met prijsuitreiking
Overige informatie: 
Duur: maximaal 5 uur. Groepen: vanaf 20 personen Boekingen: info@fortsabina.nl of 06-25167516

Wat kost dat: 
Spelprogramma 17,50 p.p.

Festiwal Gorinchem »

24-08-19 - 31-12-20
FestiWal is een nieuw cultuurfestival over de gehele stadswal van Gorinchem. Er is van alles te doen, je kunt het zo gek niet bedenken! Over de gehele wandelroute loop je langs diverse culturele activiteiten. Van dansshows tot foodtrucks, van kidstheater tot live bands, echt overal is iets te doen. In de avond gaan we nog door met een silent disco bij de molen.

straattheater - hapje&drankje - kraampjes - live muziek - vintage markt - sport&spel - dans - zang - kunst - foodtrucks - terrassen - stand-up comedy - dj's - silent disco - dans - kids theater - springkussens - zweefmolen - tolerantiepad - open kathedraal - speurtocht - en nog heel veel meer!
We starten om 10.00 uur, tot 18.00 uur zijn er overal activiteiten. Het avondfeest gaat door tot middernacht. Kijk voor een tijdschema op de website: https://www.festiwal.nl/

Bezoek het Atlantikwall Museum Scheveningen Den Haag »

07-07-19 - 31-12-20 Nu er steeds minder mensen zijn die zich de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog herinneren, worden de bunkers in Den Haag en de duinen van Scheveningen steeds belangrijker als historisch monument. Maar zeker zo belangrijk is, dat zij een fysieke schakel vormen tussen oorlog en vrede in het algemeen, en voor Den Haag als de stad van vrede en recht. Opgericht in 2005, biedt het museum een plek waar geleerd, ontdekt en gepeinst kan worden.


Entreekosten:

4 euro voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar gratis.

Bezoekadressen;

Widerstandsnest 318, Scheveningen
Badhuisweg

Ter hoogte van nummers 119-133, 2597JM, Scheveningen
Naast koffiehuis De Boshut
Bereikbaar met tramlijn 9: uitstappen bij tramhalte Wagenaarweg, vanaf daar is het circa 6 minuten lopen naar de bunker. Auto is gratis te parkeren op loopafstand.

CSI rekrutering Willemstad »

12-12-18 - 31-12-20
Het CSI spel is een origineel bedrijfsuitje waarbij teams in de huid kruipen van echte rechercheurs om een moord op te lossen.
Ik ben hier geweest samen met de meiden van het werk voor een CSI-dagje. Wat een ontzettende leuke dag is dit geweest. We begonnen met een kleine wedstrijd en vervolgens kregen we allerlei opdrachten waarbij we over het hele terrein op zoek moesten naar aanwijzingen over een moord. De dag afgesloten met een heerlijke bbq. Ik kan de lokatie echt aanbevelen. Prachtig gelegen met een hoop geschiedenis erin. Een must om te zien eigenlijk. 

Fort Knight: interactieve speurtocht Markenbinnen »

18-10-19 - 31-12-20 Hoofdstuk 2 van Fortnite is gestart, daarom hebben wij vanaf nu in het fort een super spannende en avontuurlijke GPS speurtocht voor kids: FORT KNIGHT! Wil jij tijdens de try-out periode meedoen? Kom dan tot 10 november dit tegen een gereduceerde prijs dit op het fort uitproberen!

Training strategie ontwikkeling 'De Opmars' Heijningen »

29-10-19 - 31-12-20
De stappen
Tijdens de dag doorloopt het team de volgende stappen:
Fase 1: Verkenning
We starten de dag met het verkennen van de geformuleerde probleemstelling.
Dit doen we aan de hand van de LEGOSERIOUS PLAY methode.
Hiermee brengen we het vraagstuk, drempels en mogelijkheden in beeld.
Fase 2: Strategie bouwen
We bouwen voort op de verkenning en bouwen aan een strategie, weer met de LEGOSERIOUS PLAY methode.
Fase 3: Uitwerking
We concretiseren de uitkomsten van de LEGO sessie door het maken van een (geheime) krant, die we echt zullen drukken op het fort.
 
De methodiek
LEGO SERIOUS PLAY is een procesmethode voor strategie- en visieontwikkeling, teamvorming, ondernemerschap en innovatie. De oorsprong ligt in de Lego company zelf.
 
De LEGO SERIOUS PLAY methode draagt bij aan nieuwe samenwerking tussen medewerkers, een positieve dynamiek, krachtige nieuwe inzichten en meer plezier. Het bouwen aan verbeteringen en omgaan met veranderingen, op team of business niveau, krijgt inhoud en zorgt voor een nieuwe energie met een blik gericht naar de toekomst.
 
Eten en drinken
De dag is inclusief eten en drinken. Een afsluitende borrel met fortbier of een diner behoren tot de mogelijkheden. Meerdere dagen zijn ook mogelijk inclusief verblijf in de buurt.

Fort Expeditie Numansdorp »

Numansdorp Willemstad
Uw kans om het ultieme groepsuitje of teambuilding te beleven op een groot fort! Het fort is het decor van een zinderende strijd waarbij verschillende teams spannende uitdagingen aangaan zoals in de bekende tv-programmas Fort Boyard en Robinson. Een race tegen de klok, waarbij het team met de meeste punten de fel begeerde Fort bokaal in ontvangst zal nemen! Actief, sportief en creatief!
Met o.a.: Boeien race, speur race, fort run, hamer golf, planken koorts en vuur maken.
Locaties:
  • Fort Buitensluis
  • Vesting Willemstad

Terras is open in het weekend! Abcoude »

06-06-20 - 01-09-20
Verscholen in het groen ligt Fort bij Nigtevecht aan een rustig weggetje bij het Amsterdam-Rijnkanaal midden in de natuur. 
Ervaar de Stelling van Amsterdam en wandel van Fort bij Abcoude naar Fort bij Nigtevecht over de Liniedijk. 

In het weekend is het terras geopend van 10.30 tot 17.00 uur voor koffie en zelfgemaakte taarten of voor een speciaal KEK-biertje.

arrangement toevoegen