Fort Sabina: arrangementen.

Arrangementen Fort Sabina

Bekijk de activiteiten van Fort Sabina. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Fort Expeditei Willemstad »

Willemstad
Uw kans om het ultieme groepsuitje of teambuilding te beleven op een groot fort! Het fort is het decor van een zinderende strijd waarbij verschillende teams spannende uitdagingen aangaan zoals in de bekende tv-programmas Fort Boyard en Robinson. Een race tegen de klok, waarbij het team met de meeste punten de fel begeerde Fort bokaal in ontvangst zal nemen! Actief, sportief en creatief!
Met o.a.: Boeien race, speur race, fort run, hamer golf, planken koorts en vuur maken.
Locaties:
  • Fort Buitensluis
  • Vesting Willemstad

CSI Moordspel Fort Sabina Heijningen »

Heijningen CSI moordspel Fort Sabina is een origineel bedrijfsuitje waarbij teams in de huid kruipen van echte rechercheurs om een moord op te lossen. 
Deze teamdag staat bol van spannende en uitdagende teambuildingsactiviteiten in de vorm van aanwijzingen die te vinden zijn in de talloze ruimtes op het fort. 

Zo zijn er geluidsfragmenten, filmpjes, telefoongesprekken, een te kraken kluis en nog vele andere gadgets. Het grote negentiende eeuwse fort is het decor voor een spannend en hilarisch spel waarin de deelnemer wordt meegenomen. Agent Bob de Vlerk en zijn kompanen verwelkomen u bij de poort van het fort met een heerlijk welkomstdrankje. Vervolgens wordt u ondergedompeld in een spannend en hilarisch avontuur in een historische omgeving. Deze door de wol geverfde rechercheurs staan garant voor een geslaagd bedrijfsfeest of teamuitje. De groepsactiviteiten worden afgesloten met een prijsuitreiking. Welk team weet als beste het mysterie van Sabina op te lossen en gaat naar huis met de trofee?

Programma: 
- Ontvangst door Bob de Vlerk en kompanen
- Welkom met koffie, thee en koek
- Briefing
- Start spel
- Eindpresentatie
- Afsluiting met prijsuitreiking

Overige informatie: 
Duur: maximaal 5 uur.
Groepen: vanaf 10 personen
Boekingen: info@fortsabina.nl

Wat kost dat? 
Vanaf 47,50 p.p.

Griezelfilm maken Heijningen »

Heijningen
Het grote fort Sabina als decor en een professionele regisseur en cameraman als begeleiding! Dezelfde dag wordt de film nog vertoond en krijgt u de film als aandenken mee naar huis. Een zeer bijzondere dag vol hilariteit, spanning en creativiteit die iedereen nog lang bij zal blijven!
U wordt deze dag ontvangen door mr. Dark met een heerlijk kopje verse koffie of thee met een lekkere koek. Nadat het filmteam zich aan u heeft voorgesteld gaan we het fort verkennen. Na de tocht over het grote fort gaan we van start met het doornemen van de scenes met aansluitend de opnames. Daarna gaat u op Fort Sabina een spannende griezelfilm maken, waarna iedereen kan aanvallen op het welverdiende buffet.
Terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd draagt het filmteam er zorg voor dat de film wordt afgemonteerd. Na het eten kan er worden nageborreld en wordt het eindresultaat: jullie eigen griezelfilm vertoond in de torenzaal.
U krijgt de mooiste en spannendste plekjes van het fort te zien: van onderaardse gangen tot de munitiedepots en van de grote kazerne tot de torenzaal met open haard.
Programma: Ontvangst met koffie, thee en lekkers
- Fort verkennen
- Storyboard maken
- Scnes opnemen
- Aansluitend eten en borrelen (optioneel)
- Prijsuitreiking
Overige informatie
Duur: 4 uur (exclusief eet- en borreltijd).
Groepen: vanaf 20 personen.
Kosten 47,50 p.p. (inclusief koffie, thee en lekkers bij ontvangst).
Eten: Uitgebreide lunch met soep en balletje uit de jus va. 13,50 p.p.
Warm buffet Fort Sabina vanaf 21,00 p.p.
Barbecue vanaf 19,50 p.p.
Tapas buffet vanaf  19,50 p.p.
High tea vanaf  19,50 p.p.
Drinken: Uitkoop drankjes dagprogramma va. 17,50 p.p.
Drankjes kunnen ook op nacalculatie worden berekend
All in prijs: 84,50 p.p. (incl. spel, drankjes, buffet of BBQ)
Boekingen: mail naar info@fortsabina.nl en vraag een offerte aan.

Vergaderen op Fort Sabina Heijningen »

01-12-19 - 31-12-20
Fort Sabina is ieder jaargetijde een magische plek om te vergaderen en te confereren. Als u de meters dikke muren van het imposante poortgebouw bent gepasseerd waard u zich in een eigen wereld. Fort Sabina ademt rust en geeft u het gevoel van exclusiviteit. De robuuste uitstraling van het fort is uitermate geschikt voor inspiratie sessies. Het ene moment bent u in een officiers verblijf en vijf minuten later begeeft u zich in de natuur aan het water, om vervolgens op het uitkijkpunt de omgeving te verkennen. In de gewelven van de kazerne en de grote torenzaal is het goed toeven. In de winter bij de open haard en in de zomer in de zon. In de pauzes is er alle gelegenheid om lekker te wandelen in de rijke natuur van het historische fort. Uw bijeenkomst kan op het fort volledig worden verzorgt met lunch, diner, spelprogramma, training, teambuilding en rondleiding met gids. Vergaderen op Fort Sabina is een beleving! Wij stellen graag voor u een passend programma voor u samen. Voor meer informatie stuurt u een email naar info@fortsabina.nl

Kinderfeestje Heijningen »

Heijningen
Een kinderfeestje op Fort Sabina is een beleving.
De onderdelen van een kinderfeestje bestaan uit:

Speurtocht 
Ravotten
Schat zoeken
Het fort is het decor voor een fantastisch avontuur! 
Inclusief verrassing en ranja. 

De kinderfeestjes vinden plaats op woensdagmiddag!!

Wat kost dat: 
15,- p.p. inc. frietjes, snacks en ranja

Trouwen op Fort Sabina Heijningen »

Heijningen Trouwen op Fort Sabina is een beleving. De robuuste omgeving nodigt uit tot een feest dat bij een fort hoort, . Geheel in de sfeer van de omgeving wordt de bruiloft vorm gegeven. Kiest u voor Fort Sabina, dan kiest u voor robuust. Deze lijn zetten we door in interieur, eten en drinken, muziek, theater, animatie en aankleding. Voor meer informatie stuurt u een email naar: info@fortsabina.nl 

Familiereunie Heijningen »

23-12-19 - 31-12-20
Speciaal voor familie renies heeft Fort Sabina een programma samengesteld voor jong en oud.

Programmaonderdelen: Fortverkenning met spelelement. Tijdens deze rondleiding worden er verschillende zaken van uw teams gevraagd. Welk team let er het beste op over wat de gids heeft te vertellen? Bestorm het fort. Diverse ludieke runs op het fort waarbij de fysieke gesteldheid van de teams op de proef wordt gesteld Familiewapen maken.

Programma: 
Ontvangst op Fort Sabina met koffie / thee  en ranja voor de kinderen
Lunch (uitgebreid luncht buffet 13,50 p.p.) 
Eindpresentatie
Afsluiting met prijsuitreiking
Overige informatie: 
Duur: maximaal 5 uur. Groepen: vanaf 20 personen Boekingen: info@fortsabina.nl of 06-25167516

Wat kost dat: 
Spelprogramma 17,50 p.p.

CSI rekrutering Willemstad »

12-12-18 - 31-12-20
Het CSI spel is een origineel bedrijfsuitje waarbij teams in de huid kruipen van echte rechercheurs om een moord op te lossen.
Ik ben hier geweest samen met de meiden van het werk voor een CSI-dagje. Wat een ontzettende leuke dag is dit geweest. We begonnen met een kleine wedstrijd en vervolgens kregen we allerlei opdrachten waarbij we over het hele terrein op zoek moesten naar aanwijzingen over een moord. De dag afgesloten met een heerlijke bbq. Ik kan de lokatie echt aanbevelen. Prachtig gelegen met een hoop geschiedenis erin. Een must om te zien eigenlijk. 

Training strategie ontwikkeling 'De Opmars' Heijningen »

29-10-19 - 31-12-20
De stappen
Tijdens de dag doorloopt het team de volgende stappen:
Fase 1: Verkenning
We starten de dag met het verkennen van de geformuleerde probleemstelling.
Dit doen we aan de hand van de LEGOSERIOUS PLAY methode.
Hiermee brengen we het vraagstuk, drempels en mogelijkheden in beeld.
Fase 2: Strategie bouwen
We bouwen voort op de verkenning en bouwen aan een strategie, weer met de LEGOSERIOUS PLAY methode.
Fase 3: Uitwerking
We concretiseren de uitkomsten van de LEGO sessie door het maken van een (geheime) krant, die we echt zullen drukken op het fort.
 
De methodiek
LEGO SERIOUS PLAY is een procesmethode voor strategie- en visieontwikkeling, teamvorming, ondernemerschap en innovatie. De oorsprong ligt in de Lego company zelf.
 
De LEGO SERIOUS PLAY methode draagt bij aan nieuwe samenwerking tussen medewerkers, een positieve dynamiek, krachtige nieuwe inzichten en meer plezier. Het bouwen aan verbeteringen en omgaan met veranderingen, op team of business niveau, krijgt inhoud en zorgt voor een nieuwe energie met een blik gericht naar de toekomst.
 
Eten en drinken
De dag is inclusief eten en drinken. Een afsluitende borrel met fortbier of een diner behoren tot de mogelijkheden. Meerdere dagen zijn ook mogelijk inclusief verblijf in de buurt.

Fort Expeditie Numansdorp »

Numansdorp Willemstad
Uw kans om het ultieme groepsuitje of teambuilding te beleven op een groot fort! Het fort is het decor van een zinderende strijd waarbij verschillende teams spannende uitdagingen aangaan zoals in de bekende tv-programmas Fort Boyard en Robinson. Een race tegen de klok, waarbij het team met de meeste punten de fel begeerde Fort bokaal in ontvangst zal nemen! Actief, sportief en creatief!
Met o.a.: Boeien race, speur race, fort run, hamer golf, planken koorts en vuur maken.
Locaties:
  • Fort Buitensluis
  • Vesting Willemstad

arrangement toevoegen