Nederlands Vestingmuseum: arrangementen.

Arrangementen Nederlands Vestingmuseum

Bekijk de activiteiten van Nederlands Vestingmuseum. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Bedrijfsuitje in de Vesting! Naarden »

Naarden
Het Vestingmuseum biedt u een cultureel, gezellig, actief en uniek bedrijfsuitje. 

U denkt waarschijnlijk: Een museum is hier toch helemaal niet geschikt voor!? Zie hier het bewijs, de voordelen en waarom u hier uw bedrijfsuitje zou moeten organiseren:

Een bedrijfsuitje bij het Vestingmuseum biedt u een culturele, gezellige, actieve en unieke ervaring!
Het Vestingmuseum biedt meerdere uitjes in n, een boottocht, een rondleiding, het laten afvuren van een kanon en de workshop kanonnier!
Het is mogelijk om een borrel en/of barbeque in of op het museum te organiseren. De borrel kan zowel binnen als buiten georganiseerd worden. 
Door het uitje werkt u aan het saamhorigheidsgevoel binnen het bedrijf, aan een gezellige sfeer binnen het team, het ontspannen door middel van een hapje en een drankje en leert u over het samenwerken in vroegere tijden,
U kunt ook met uw gezelschap de Vesting-stad intrekken om heerlijk te eten en/of te borrelen. Met fantastische eetgelegenheden en gezellige caf's kunt u uitstekend terecht in Naarden-Vesting.
Kortom kom met uw bedrijf naar het Vestingmuseum en beleef een uniek bedrijfsuitje dat u zich nog lang zal herinneren!

Wilt u meer informatie over prijzen, duur etc. dan kunt u ons bereiken via de mail op: info@vestingmuseum.nl of via de telefoonnummer: 035-6945459.

Wist u dat u het Vestingmuseum ook helemaal af kan huren? Kijk voor informatie op de pagina bedrijfsdag.

Waterliniegolf op Bastion Turfpoort Naarden Naarden »

23-12-19 - 31-12-20
Op Bastion Turfpoort, tussen de kogelvangers, bovenop de kazematten en zelfs in de duistere luistergang, speel je "Waterliniegolf", een mooi maar oh zo pittige variant op Boerengolf. 

De hoogteverschillen zijn groot, de bal is klein en de stick geen gewone golfstick en de collega's of familieleden zitten je op de hielen! 
De drill-sergeant Van Beveren heeft elke hole wel commentaar op de nieuwe rekruten.

Waterliniegolf kan elke dag dat het museum open is gespeeld worden. 
De kosten bedragen 4,00,- (+ de entree voor het museum, Museumkaart is geldig) en je hebt er een uur plezier van! (behalve als je je balletje kwijtraakt natuurlijk).
 
Ook leuk en te boeken voor groepen, in combinatie met een rondleiding, rondvaart en/of kanonschot + borrel, lunch, vergadering. 
Voor deze combinaties belt u met 035-6945459 of mailen naar info@vestingmuseum.nl

Bezoek het Vestingmuseum in Naarden Naarden »

01-12-19 - 31-12-20 Het verleden van Naarden is in het Vestingmuseum nog steeds te zien. Ontdek het verhaal in de ondergrondse kazematten, wandel tussen kogelvangers en groene wallen, drink koffie in een kanonremise, geniet van het uitzicht.

Elke eerste zondag van de maand kan je met een kanonnier in uniform uit 1825 meewandelen over en door het bastion Turfpoort.

Gedurende het seizoen kan op zaterdag en zondag meegevaren worden met de legergroene museumboot op een door de vestinggracht. De schipper heeft mooie verhalen en wijst je op de bijzondere plekken in de vesting die je alleen maar vanaf het water kan zien.

Kinderen kunnen tijdens een verjaardagsfeestje op zoek naar een schat.

BOERenMARKT bij het Nederlands Vestingmuseum Naarden »

21-06-17 - 31-12-20
De BOERenMARKT met gratis toegang vindt plaats elke derde woensdag van de maand tussen 10.00 tot 16.00 in het Vestingmuseum. 
Data: 21 juni/ 19 juli / 16 aug / 20 sept / 18 okt / 15 nov en 20 dec 2017. 

Een kleine impressie van de producten:

Vlees komt van de Gasconne runderen van de boerderij in Eemnes, die een prachtig leven hebben gehad en biologisch zijn opgegroeid. Aangevuld met ander biologisch vlees van varkens en kippen. 

Kaas en zuivel komt van boerderijen uit Nederland. Heerlijk is de biologische Kefir voor de darmflora. 

Chocolade is huisgemaakt. Patisserie is gluten- en lactosevrij verkrijgbaar. Zalm wordt huisgerookt en er is altijd vers gebakken kibbeling. Biologische aardappels en uien uit de Flevopolder, aangevuld met groenten en fruit. Het desembrood is gemaakt van oergranen, aangevuld met natuurlijke ingredinten. 

Olijfolie komt van kleinschalige olijfgaarden uit Itali en Griekenland.
Jams zijn bereid met seizoensproducten. De Atelier-winkel van de boerderij heeft handgebonden decoraties en accessoires

Met andere woorden, de mooiste, de geurigste n de lekkerste biologische producten!

Adres: 
BOERenMARKT bij het Nederlands Vestingmuseum, Westwasstraat 6 in Naarden-Vesting.
Van 10.00 tot 16.00 uur. 
Parkeren is gratis en vanaf Bastion Nieuwmolen is het maar 250 meter lopen. 

Varen over de vestinggracht Naarden »

01-04-20 - 31-10-20 Tussen april en eind oktober kan je varen rond Naarden. De legergroene patrouilleboot van het Vestingmuseum heeft plaats voor 18 passagiers en een deskundige schipper. De boot vaart elke zaterdag en zondag en ook regelmatig door de week en valt op afspraak te boeken voor groepen. Kijk voor meer details op de website van het museum of bel 035-6945459. Geniet van wal en gracht en zie de vesting op haar mooist!

Rondleiding op zondag Naarden »

03-11-19 - 27-12-20
Elke zondag organiseert het Nederlands Vestingmuseum om 13:00 uur een gratis rondleiding voor bezoekers (op vertoon van een geldig entreekaartje). Een gids neemt je mee over het bastion en vertelt je over de bijzondere vorm en functies van de vestingwerken. Ook laat de gids een kazemat zien; een gemetselde met aarde bedekte bomvrije ruimte, voorzien van verschillende kanonkelders.

Naast de gratis rondleidingen op zondag is het mogelijk om voor een eigen gezelschap een rondleiding te boeken op de dag en tijdstip van je voorkeur. De gidsen van het Nederlands Vestingmuseum verzorgen rondleidingen in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

arrangement toevoegen