Nederlands Vestingmuseum: arrangementen.

Arrangementen Nederlands Vestingmuseum

Bekijk de activiteiten van Nederlands Vestingmuseum. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Bedrijfsuitje in de Vesting! Naarden »

01-01-21 - 31-12-22
Het Vestingmuseum biedt u een cultureel, gezellig, actief en uniek bedrijfsuitje. 

U denkt waarschijnlijk: Een museum is hier toch helemaal niet geschikt voor!? Zie hier het bewijs, de voordelen en waarom u hier uw bedrijfsuitje zou moeten organiseren:

Een bedrijfsuitje bij het Vestingmuseum biedt u een culturele, gezellige, actieve en unieke ervaring! Het Vestingmuseum biedt meerdere uitjes in n, een boottocht, een rondleiding, het laten afvuren van een kanon en de workshop kanonnier! Het is mogelijk om een borrel en/of barbecue in of op het museum te organiseren. De borrel kan zowel binnen als buiten georganiseerd worden. Door het uitje werkt u aan het saamhorigheidsgevoel binnen het bedrijf, aan een gezellige sfeer binnen het team, het ontspannen door middel van een hapje en een drankje en leert u over het samenwerken in vroegere tijden. U kunt ook met uw gezelschap de Vestingstad intrekken om heerlijk te eten en/of te borrelen. Met fantastische eetgelegenheden en gezellige cafs kunt u uitstekend terecht in Naarden-Vesting. Kortom kom met uw bedrijf naar het Vestingmuseum en beleef een uniek bedrijfsuitje dat u zich nog lang zal herinneren!

Wilt u meer informatie over prijzen, duur etc. dan kunt u ons bereiken via de mail op: info@vestingmuseum.nl of via de telefoonnummer: 035-6945459.

Wist u dat u het Vestingmuseum ook helemaal af kan huren? Kijk voor informatie op de pagina bedrijfsdag.

Bezoek het Vestingmuseum in Naarden Naarden »

16-12-21 - 31-12-22 Naarden-Vesting is n van de best bewaarde vestingsteden van Nederland. Als onderdeel van de Hollandse Waterlinies is de vesting UNESCO Werelderfgoed.

Het Nederlands Vestingmuseum is gevestigd op bastion Turfpoort. Op het buitenterrein en in de kazematten van deze 17e eeuwse erfgoedlocatie ontdek je van alles over de bijzondere vorm en de roemruchte geschiedenis van Naarden.

Ontdek de roemruchte geschiedenis van Naarden-Vesting; bekijk de spannende videoprojecties op de historische gewelven, beluister de verhalen in de audiotour en bewonder de topstukken  in nieuwe vitrines.

Openingstijden
dinsdag t/m zondag: 10:30 - 17:00 uur

Entreeprijzen seizoen 2022
Volwassenen: 10,50
Kinderen van 4 12: 5,75
Kinderen < 4 jaar    Gratis
Museumkaart / ICOM / ICOMOS / I Amsterdam / Rembrandtkaart / Veteranenpas: Gratis
Donateur: Gratis
CJP kaarthouder: 5,75

BOERenMARKT bij het Nederlands Vestingmuseum Naarden »

21-06-17 - 31-12-22
De BOERenMARKT met gratis toegang vindt plaats elke derde woensdag van de maand tussen 10.00 tot 16.00 in het Vestingmuseum. 
Data: 21 juni/ 19 juli / 16 aug / 20 sept / 18 okt / 15 nov en 20 dec 2017. 

Een kleine impressie van de producten:

Vlees komt van de Gasconne runderen van de boerderij in Eemnes, die een prachtig leven hebben gehad en biologisch zijn opgegroeid. Aangevuld met ander biologisch vlees van varkens en kippen. 

Kaas en zuivel komt van boerderijen uit Nederland. Heerlijk is de biologische Kefir voor de darmflora. 

Chocolade is huisgemaakt. Patisserie is gluten- en lactosevrij verkrijgbaar. Zalm wordt huisgerookt en er is altijd vers gebakken kibbeling. Biologische aardappels en uien uit de Flevopolder, aangevuld met groenten en fruit. Het desembrood is gemaakt van oergranen, aangevuld met natuurlijke ingredinten. 

Olijfolie komt van kleinschalige olijfgaarden uit Itali en Griekenland.
Jams zijn bereid met seizoensproducten. De Atelier-winkel van de boerderij heeft handgebonden decoraties en accessoires

Met andere woorden, de mooiste, de geurigste n de lekkerste biologische producten!

Adres: 
BOERenMARKT bij het Nederlands Vestingmuseum, Westwasstraat 6 in Naarden-Vesting.
Van 10.00 tot 16.00 uur. 
Parkeren is gratis en vanaf Bastion Nieuwmolen is het maar 250 meter lopen. 

Varen over de vestinggracht Naarden »

01-04-22 - 31-10-22 Tussen april en eind oktober kan je varen rond Naarden. De legergroene patrouilleboot van het Vestingmuseum heeft plaats voor 18 passagiers en een deskundige schipper. De boot vaart elke zaterdag en zondag en ook regelmatig door de week en valt op afspraak te boeken voor groepen. Kijk voor meer details op de website van het museum of bel 035-6945459. Geniet van wal en gracht en zie de vesting op haar mooist!

Audiotour in Nederlands Vestingmuseum Naarden »

19-01-21 - 31-12-22 Met financile bijdragen van Het Prins Berhard Cultuurfonds en het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht heeft het Nederlands Vestingmuseum de audiotour als stenen konden spreken ontwikkeld. De audiotour leidt je over het bastion en door de kazematten en vertelt je alle bijzonderheden over de vorm en functie van de vestingwerken van Naarden. De audiotour is gratis beschikbaar bij de entreekassa in het Nederlands en Engels.

Tour de Oude Hollandse Waterlinie Gouda »

Gouda Nieuwpoort Schoonhoven Woerden 350 jaar geleden, in het rampjaar 1672, keerde het tij. Het ooit zo rijke Holland leek verloren, het volk reddeloos, redeloos en radeloos. Tot wij ons eigen water als wapen inzetten en de vijand wisten te stoppen. Van het Muiderslot tot aan Slot Loevestein deed de Oude Hollandse Waterlinie haar werk.

Met de Tour de Oude Hollandse Waterlinie beleven we deze Oude Hollandse Waterlinie op een sportieve manier. Kom fietsen, wandelen, hardlopen, skaten of een andere sport naar keuze en beleef een onvergetelijk avontuur!

De Tour de Oude Hollandse Waterlinie is opgedeeld in 10 etappes over 168 kilometer. Je bepaalt zelf welke etappes je aflegt. Onderweg ontdek je de mooiste plekken en historische locaties zoals: Forten, kastelen, musea, prachtige natuur en rivieren en natuurlijk gezellige lokale horeca. Vanaf medio maart zijn de routes beschikbaar.


Schrijf je in via www.tourdewaterlinie.nl (vanaf 14 maart) en doe mee!

Bij je inschrijving zit inbegrepen:
  • Een online programmaboek met de historische achtergrond, parcourskaarten en lokale kortingsacties
  • Een mega medaille waarbij je bij elke etappe een badge verdient
Meer Informatie vind je hier Informatie Tour de Waterlinie 2022.

arrangement toevoegen