Win 2 vrijkaartjes voor Winterdroom in Safaripark Beekse Bergen

Wil je een winter vol dromen beleven? Van 15 december tot en met 14 januari is Safaripark Beekse Bergen dagelijks geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Overdag kun je zoals altijd genieten van spannende safari's en 's avonds laat je je meenemen in een winterdroom. Tijdens Winterdroom in Safaripark Beekse Bergen reis je door vijf droomwerelden en ontdek je de natuur in het donker! Maak een busrit of stap aan boord van de Safariboot en ga met de rangers op nachtsafari.

Het is echt winters genieten tijdens Winterdroom. Geniet van heerlijke hapjes, stampotten en glühwein. Warm op bij de vuren en ga op zoek naar jouw favoriete dieren. Leuk: je kunt je laten schminken met blacklight-verf en daarna je reis vervolgen over de verlichte paden. Het lijkt net een sprookje!

Beleef Winterdroom in Safaripark Beekse Bergen

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 22 december 2017.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 22 december 2017. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.