Tussen de loslopende dieren in het donker: durf jij het?

 deel via WhatsApp | Nieuws door

Ga op nachtsafari bij Beekse Bergen

27 november 2017 Toerisme Hilvarenbeek, Noord-Brabant Bij Safaripark Beekse Bergen kun je deze winter niet alleen overdag olifanten, leeuwen en giraffes spotten, maar ook 's nachts! Tijdens Winterdroom is het park in de nacht reuze gezellig, met duizenden fonkelende lichtjes en een blacklight-pad dat je naar de dieren brengt. Durf jij 's nachts tussen de dieren te lopen?

Foto 1. Smelt marshmallows boven een gezellig vuurtje. Foto: Safaripark Beekse Bergen

5 droomwerelden

Tijdens Winterdroom van 15 december 2017 tot en met 14 januari 2018 dwaal je tussen 12:00 uur en 20:00 uur door vijf schitterende droomwerelden in Safaripark Beekse Bergen. Betreed het park door de wolkenpoort en laat meteen een winterwens achter op de wenswolken! Daarna is het tijd om met de rangers op safari te gaan. Kom je 's avonds? Dan is het al donker in het park! Goed opletten dus, want je loopt midden tussen 1500 loslopende dieren.

Doe mee met de winactie en win twee vrijkaartjes voor Winterdroom in Safaripark Beekse Bergen.

Een beetje Afrika

Zit de spanning er goed in? Kom een beetje bij van je reis door het donker in het Safari restaurant. Hier geniet je van gerechten uit de hele wereld die live voor je neus bereid worden. Stap daarna door naar Afrika Dorp. Hier kun je je laten schminken met blacklight-verf, wat er fantastisch uitziet als je je route vervolgt over het blacklight-pad. Afrika is na Afrika Dorp nog steeds niet ver weg, want bij de kampvuren warm je je op en eet je een hapje mee van de African Braai. Muzikanten spelen Afrikaanse muziek voor de vrolijke noot onder het eten. De laatste stop is bij een verhalenverteller die je de spannendste verhalen kan vertellen. Hier zie je ook eindelijk weer een hand voor ogen, want om je heen zijn duizenden lichtjes.

Foto 2. Ontmoet de koning van de jungle in het donker. Foto: Beekse Bergen
Foto 3. Geniet van licht in de duisternis. Foto: Beekse Bergen

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2017-12-19 16:58:13 · Gepubliceerd: 2017-11-23 00:12:28 - 612