Win 2 vrijkaartjes voor GaiaZOO!

Ervaar hoe bijzonder de aarde is in GaiaZOO! Ga op reis door deze dierentuin en ontmoet mooie en bijzondere dieren. Je maakt hier een complete wereldreis in één dag. Ontmoet sierlijke giraffen op de Afrikaanse Savanne en spot slingerende apen boven je hoofd in Rainforest. In het gebied Taiga wacht een bijzondere ervaring: je maakt hier kennis met veelvraten, grootoorvossen en muskusossen. Nog nooit van gehoord? Dat kan kloppen, want dit zijn diersoorten die je niet vaak in een Nederlandse dierentuin tegenkom. De muskusos is zelfs alleen in GaiaZOO te vinden!

De kids rennen en ravotten door het speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa's grootste indoor Dino Speelpark. In de JungleTour klauteren ze over spannende touwbruggen en hoge klimtorens. Wie durft?

Reis in een dag rond de wereld in GaiaZOO

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 31 mei 2018.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 31 mei 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.