Wow! Win een Gezinsabonnement 2019 voor Kinderpretpark Julianatoren

Een seizoen lang gratis toegang tot Kinderpretpark Julianatoren - met het hele gezin! Dat is toch een prijs om van te dromen... Een droom die misschien wel werkelijkheid wordt! In samenwerking met Kinderpretpark Julianatoren geven we namelijk een gezinsabonnement 2019 weg. Met dit gezinsabonnement kun je met het hele gezin (ongeacht het aantal kinderen) een seizoen lang genieten van de meer dan 60 te gekke attracties, shows en evenementen bij het Apeldoornse pretpark.

Daarnaast mag je vier extra volwassen personen vermelden op het abonnement welke ook genieten van gratis toegang tot de Julianatoren. Handig voor opa’s en oma’s of de oppas. Ook krijg je gratis toegang of hoge korting op de toegang bij diverse andere dieren- en pretparken. Het gezinsabonnement van Kinderpretpark Julianatoren biedt nog veel meer voordelen. Tijdelijk is hij verkrijgbaar met maar liefst € 31,- korting. Meer weten? Check dan www.julianatoren.nl. Doe mee met de prijsvraag en maak kans op deze te gekke prijs!

Julianatoren: 60 te gekke attracties voor het hele gezin

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 31 december 2018.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 31 december 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.