Win 2 vrijkaartjes voor Coronel Adventure Indoor Klimpark

Coronel Adventure Indoor Klimpark is het grootste indoor klimpark van Europa en leuk voor iedereen vanaf acht jaar. Helemaal overdekt, dus altijd open, ook als het regent. Je klimavontuur begint op het blauwe parcours. Lukt het om de vlooiensprongen, zigzagbruggen, swingende balken en de apenbrug te overwinnen? Dan wacht je nog meer avontuur op het rode parcours, met onder andere touwladders en papegaaienbalken. De beloning: heerlijk met de zipline zo over de horeca naar de andere kant vliegen. Voor echte waaghalzen is er ook nog het zwarte parcours op tien meter hoogte!

Vier je vrijgezellen partij, kinderfeestjes of familiedag een keertje op grote hoogte! Doe mee met de prijsvraag en win twee vrijkaartjes.

Slinger, klauter, spring en klim de hoogte in bij Coronel Adventure Indoor Klimpark

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 5 februari 2020.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 5 februari 2020. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.