Win 10 vrijkaartjes voor lasergamen bij Coronel

Stap in de gigantische Lasergame Arena van Coronel en ga op zoek naar de vijand in een ingestorte stad. Sluip langs echte autowrakken en andere obstakels, terwijl je weet dat overal tegenstanders op de loer liggen. De arena heeft verschillende verdiepingen en soms moet je zelfs in het donker de strijd aangaan! Onheilspellende rookwolken in dit niemandsland maken het er niet gemakkelijker op. Je kunt deze spannende arena met maar liefst twintig mensen trotseren. In teams, of ieder voor zich.

Van vrijgezellen partijen en kinderfeestjes tot een gezellig dagje uit met de familie: ga de strijd met elkaar aan en zie wie de best is! Doe mee met de prijsvraag en win tien vrijkaartjes, zodat jullie met een heel team de lasergame arena in kunnen stappen.

Bindt de strijd aan in de gigantische Lasergame Arena van Coronel

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 9 februari 2020.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 9 februari 2020. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.