Win 2 vrijkaartjes voor Winterwijck in Plaswijckpark

Tijdens Winterwijck beleef je Plaswijckpark tot en met 1 maart in gezellige winterse sferen. Speel een potje curling of glijhockey en leef je uit op de langlaufbaan. En vergeet niet een bezoekje te brengen aan de overdekte schaatsbaan van 500 vierkante meter, waar je de mooiste pirouettes kunt laten zien! De toegang en de schaatshuur zijn gratis voor alle bezoekers van het park. Wil je even lekker opwarmen? Bij de schaatsbaan kun je smullen van heerlijke poffertjes in poffertjesrestaurant Smikkel en Slurp. Tijdens vakanties zijn er veel leuke extra activiteiten, zoals winterse spelletjes, knutselen, schaatsdemo's en speurtochten.

Doe mee met de prijsvraag en win twee vrijkaartjes. Mooi op tijd voor de voorjaarsvakantie, wanneer er weer veel wordt georganiseerd tijdens Winterwijck!

Genieten, spelen en wandelen in familiepark Plaswijckpark - nu vol winterpret tijdens Winterwijck!

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 13 februari 2020.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 13 februari 2020. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.