1

Win 4 vrijkaartjes voor Multi-activiteitencentrum Pitch & Putt Bussloo

Bij Multi-activiteitencentrum Pitch & Putt Bussloo geniet je van meer dan 20 in- en outdoor activiteiten! Pitch & Putt is een echte aanrader: stap op de 9-holes golfbaan en speel een spannend potje tegen elkaar. Wie is de beste? Ook Minigolf USA is een leuke en uitdagende activiteit. Deze midgetgolfbaan is een stuk langer dan de gemiddelde baan in Nederland en door een speciale puntentelling maken kinderen net zoveel kans om te winnen als volwassenen. Voor iedereen die zo'n golfclub niks vindt is er voetgolf, waarbij je met je voeten de bal in de holes schopt. En dat gaat minder makkelijk dan je misschien denkt!



Doe mee en win 4 kaartjes voor een actieve middag vol plezier. En: je kunt zelf kiezen welke van deze drie activiteiten je wilt doen.

Sla samen een balletje bij Pitch & Putt Bussloo

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!




Deze prijsvraag loopt tot en met 1 december 2020.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 1 december 2020. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.