Win vrijkaarten voor Escaperoom Betuwe (maximaal 6 personen)

In het Gelderse dorpje Tricht staat een oude vloedschuur, het is het onderkomen van de spannende escaperoom Enchanted Witch van Escaperoom Betuwe. Stap binnen in de kamer, waar je prompt 300 jaar terug in de tijd bent. Goede heks Cassandra zit gevangen in de hut van kwaadaardige heksen die het dorp in hun greep houden. Steeds opnieuw veroorzaken ze natuurrampen. Er is maar één iemand die ze kan stoppen: Cassandra! Samen met je team van twee tot zes personen ga je op zoek naar de vijf smaragden van Tricht, die je nodig hebt om de heks uit haar isolement te bevrijden. Los puzzels en raadsels op en zorg dat je binnen een uur klaar bent. Zo niet, dan komt het nooit niet meer goed met het normaal zo rustieke dorpje. Weet je onverhoopt niet te ontsnappen? Geen zorgen! De spelleiders nemen je na afloop in een evaluatie mee langs alle opdrachten en het verhaal van de Enchanted Witch.

Doe mee met de winactie en maak kans op een ontsnappingsavontuur in de spannende escape room Enchanted Witch van Escaperoom Betuwe.

Beleef een spannende dag in Escaperoom Betuwe!

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 19 oktober 2021.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 19 oktober 2021. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.