Win een familiekaart voor het Zuiderzeemuseum!

Winterkriebels? Ontdek in het Zuiderzeemuseum hoe de inwoners van het Zuiderzeegebied de koude winters van vroeger doorkwamen! Tijdens de tentoonstelling Winterkoorts neem je een duik in het verleden. Geen vloerverwarming en elektrische dekens, maar een warme trui en stro in de onderbroek. Brrr... Verwonder je over de indrukwekkende winterverhalen, ondersteund met talloze historische beelden. Kom erachter hoe men zich verplaatste over de bevroren Zuiderzee, hoor het ijs kraken en spot de ingesneeuwde huizen. Maar behalve heel veel te zien, is er tot en met 13 maart nog veel meer te doen. Neem het tegen elkaar op tijdens een wedstrijdje prikslee├źn, gooi sneeuwballen of doe mee met ijsschotsspringen. Geniet met het hele gezin volop van alle winterpret in het knusse binnenmuseum!

Doe mee met de winactie en win een familiekaart voor het Zuiderzeemuseum (2 volwassenen en 2 kinderen van 4 tot en met 12 jaar).

Foto: Fotoster Fotografie

Beleef het verleden in het Zuiderzeemuseum

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 7 februari 2022.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 7 februari 2022. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.