Win 2 vrijkaartjes voor minigolfen bij The City Food & Fun

Bowlen in een metrotunnel, lasergamen rond een verlaten tankstation, minigolfen in een stadspark of een liedje zingen in de privékaraoke, het kan allemaal bij The City Food & Fun in 's-Gravenzande. En dit toffe entertainment center heeft deze naam niet zonder reden. Het is namelijk helemaal ingericht als een bruisende metropool vol toffe activiteiten. Spectaculaire decors en fijne horeca geven je het gevoel van een spectaculaire én ontspannen stedentrip!

Langs de Main Street ligt het indrukwekkende stadspark van The City: The Happy Highway. Hier speel je minigolf, maar de holes zien er net even anders uit dan anders. Start je ronde onder een viaduct en baan jezelf een weg door een donker steegje met glow in the dark effecten. En dat allemaal in zo min mogelijk slagen. Niet zomaar een 'walk in the park'!

Doe mee met de prijsvraag en win twee vrijkaarten voor minigolf bij The City Food & Fun!

The City Food & Fun

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 25 juni 2024.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 25 juni 2024. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.