Win 2 vrijkaartjes voor de FutureLand Ferry of Express!

Beleef hoe alles groot, groter en grootst is! Midden in het modernste havengebied van Europa, met uitzicht op de containerterminals van de toekomst, staat FutureLand: het informatiecentrum over de aanleg en inrichting van Maasvlakte 2. Er is hier voor jong en oud, landrotten en waterratten, gezinnen en groepen van alles te beleven! Verken de haven met de bus, stap op een boot of werp een blik in de toekomst met coole VR-brillen in het informatiecentrum.

Op Maasvlakte 2 is van alles te ontdekken, vanaf het water en vanaf het land! Stap aan boord van de FutureLand Ferry en vaar door de modernste haven van Europa. Zie hoe enorme schepen hier aanmeren om duizenden containers te laden en te lossen. Hier wordt altijd hard gewerkt. Aan boord is een ervaren voorlichter die je alles vertelt wat je wilt weten.

Sta je liever met beide benen op het droge? Klim dan snel in de luxe touringcar en maak een rondrit over het land in de FutureLand Express. Soms rijd je over een weg die wel dertig meter boven de oorspronkelijke zeebodem ligt. Weet jij hoe al dat zand is opgespoten? Dat vertelt de voorlichter je onderweg!

Stap op een boot of bezoek de tijdelijke tentoonstelling ‘De digitale haven’ en ontdek de vier manieren waarop de haven steeds slimmer wordt. Doe mee met de prijsvraag en win twee vrijkaarten voor de ferry of de express!

FutureLand

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 24 augustus 2024.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 24 augustus 2024. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.