Win 2 vrijkaartjes voor het ridderlijke zomerprogramma op Slot Loevestein!

Deze zomer staat in het teken van de middeleeuwen op Loevestein. Vanaf het moment dat je door de toegangspoort loopt, waan je je in een andere tijd vol avontuur. Duik in de geschiedenis op de plek waar het echt gebeurd is. Luister naar verhalen over de vroegste bewoner, ridder Dirc Loef van Horne. Dwaal door middeleeuwse kampementen, leer boogschieten van de kasteelschutter, speel oudhollandse spellen en strijd mee in de ridder- en jonkvrouwspelen.

Ridder- en jonkvrouwspelen
Wil jij een echte ridder of jonkvrouw worden? Ga de uitdaging aan en trotseer de Loevesteinse Ridder- en jonkvrouwspelen! Kom verkleed als dappere ridder, stoere jonkvrouw, of gewoon als jezelf en beleef het ridderparcours. Heb jij het in je? Ben je sterk genoeg? Blijf je in evenwicht? Ben jij de snelste ridder op het stokpaard? Doe mee aan de stoere spelen en laat zien dat je een dappere ridder of stoere jonkvrouw bent. Voor kinderen van 3 t/m 9 jaar.

Doe mee met de prijsvraag en win twee vrijkaarten voor dit leuke programma op Slot Loevestein!

Slot Loevestein

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 1 augustus 2024.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 1 augustus 2024. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.