1

Beoordelingen DOMunder

Mwha...
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: Gisteren

Datum beoordeling: 11 augustus 2023

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor kinderen was het verhaal aan het begin van een half uur met slecht te bekijken tekeningen van de door de eeuwen oude bouwwerken op de locaties domplein e.o erg saai en moeilijk te volgen ook. Het was allemaal op volwassenen ingesteld. Interaktie tussen de gids en de kinderen was ook nul. Geen enkele poging zelfs om hen erbij te betrekken. Bovendien moest iedereen er steeds bij staan. Zitten was niet mogelijk,de daarvoor bestemde bank met plaats voor ongeveer 4 a5 mensen lag vol met de tekeningen die de gids gebruikte voor zijn verhaal. Waarom dit niet met beamer od aantrekkelijker kon was ons een raadsel...er hing m.i. alle apparatuur voor. Het half uur erna was interessanter ook voor kinderen . Maar al met al vonden wij het nogal tegenvallen.

Beoordeling gegeven door E.

Erg vervelend
1 11111

Bezoekdatum: -

Datum beoordeling: 4 maart 2018

Reisgezelschap: met partner

Online een reservering gedaan en betaald. Eenmaal aangekomen bleek dat er wat mis is gegaan met onze reservering en vertelde de medewerker dat de tour vol zat en we niet meer mee konden. Erg vervelend omdat we 1.5 uur hebben moeten reizen om hier te komen..

Beoordeling gegeven door Ruth.

De moeite meer dan waard
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 augustus

Datum beoordeling: 13 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik was bang voor een saaie uiteenzetting van de geschiedenis van het Domplein maar het bleek een heel bevlogen deskundige gids die veel oog had voor de kinderen maar ook voor de volwassenen die wat meer verdiepende vragen hadden. De tour duurt 1 tot 1,5 uur en is dus prima te combineren met andere activiteiten in de stad. We waren met 4 volwassenen en 4 kinderen (7,8,9 een 9 jaar) en die waren zeer enthousiast. Net als wij. Wel reserveren anders kom je voor niets, het is iedere dag uitverkocht.

Beoordeling gegeven door Susan .