Beoordelingen Bowling Almere

achteruit gegaan
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 28-01-2017

Datum beoordeling: 29 januari 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Hadden arrangement bowlen en eten. Bowlen niets op aan te merken...eten helaas veranderd, voorheen hele mooie stukken vlees! Nu was te zien dat het goedkoop vlees is, alles gemarineerd wat niet iedereen lekker vind en zaten er geen hamburgers meer bij (favoriet van velen)maar slavinkjes niet te eten. Ook lag er een vlieg op bord van vriend waardoor hij er geen hap meer wilde eten, erg jammer!

Beoordeling gegeven door kim.

Jammer
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 19/11/2016

Datum beoordeling: 18 januari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Tot mijn verbazing werd aan de vrienden van mijn zoon, tijdens het bowlen gevraagd of ze nog wat wilden drinken,ja dat wilden ze wel. Ging met een gigantische rekening naar huis. Heb het personeel gevraagd of de ouders nog zeggenschap hadden over de bestellingen, nee dus. Wel excuus maar dat was het ook. Kregen door veel storingen van de twee banen extra tijd bijgeschreven. Duidelijk afspreken als je los twee banen huurt zonder arrangement dat jij, als ouder de bestellingen doet.

Beoordeling gegeven door N.N..

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 oktober 2016

Datum beoordeling: 11 oktober 2016

Reisgezelschap: met een groep

Wat een ontzettend mooie en gave bowling. We hebben een leuke avond gehad met de familie. Bowlen was leuk, het eten (grill arrangement) was top en daarna konden we poolen en lekker borrelen aan de bar. Bowling Almere bedankt.

Beoordeling gegeven door Niels.