Beoordelingen Speel een spannend spel op een iPad door Amsterdam

Heel leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-5-2015

Datum beoordeling: 25 mei 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het was een hele leuke ervaring om met n IPad door Amsterdam te lopen... Elke keer spannend wat er zou komen en wat de volgende opdracht zou zijn.... Trek wel wandelschoenen aan want je moet behoorlijk wat lopen...

Beoordeling gegeven door Ester.

Superleuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-5-2015

Datum beoordeling: 24 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was erg leuk maar op sommige puntjes nog wat fouten zoals als je wat beter wou kijken op de kaart dan kon je niet inzoomen

Beoordeling gegeven door Suzanne Slendebroek .

heel leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 mei 2015

Datum beoordeling: 22 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

Wij vonden het super leuk. We wisten niet zo goed wat we er van moesten verwachten. We kwamen op plaatsen waar we zelf niet zo snel zouden komen. Soms was het een beetje lastig voor ons ( 10 jaar ) maar samen ging het goed. Ook het personeel op het kantoor was heel aardig en behulpzaam.

Beoordeling gegeven door Fam. de Haan.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 22 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk spel wat ze uren bezig houdt terwijl ze door een mooi en berucht stukje amsterdam lopen

Beoordeling gegeven door anouchka.

Best pittig, maar spannend!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2015

Datum beoordeling: 12 april 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke ipad puzzeltocht door centrum Amsterdam. Duurt even voor het op gang komt, vanaf de Dam naar het startpunt is een stukje lopen, maar dan gaat het los. Filmpjes en opdrachten maken het afwisselend, al vond ik het wel wat veel heen en weer lopen binnen een bepaalde straal. Kids (8 en 10) konden het makkelijk zelf bedienen Ikzelf was er na een uur wel klaar mee, de kids bleven tot het eind toe vol er voor gaan. We hebben veel gelopen door het centrum, kids vonden het machtig.

Beoordeling gegeven door r.dubbelman.

leuk, interactief, mooi gemaakt,spannend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 februari 2015

Datum beoordeling: 3 maart 2015

Reisgezelschap: gezin

We hebben lost in time in amersfoort gedperld met ons gezin en het was voor ons en voor de kinderen heel erg leuk. Nog nooit zo mergemaskt. Zat goed in elkaar, mooi gemaakt en met de ipad dus sluit goed aan bij ons allen. Een echte aanrader.

Beoordeling gegeven door michel ter horst.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-1-2015

Datum beoordeling: 15 januari 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Bijzonder om met een iPad als tijdmachine door de tijd te reizen! Erg leuk om te spelen met kinderen vanaf 10 jaar

Beoordeling gegeven door Michiel.