1

Speel een spannend spel op een iPad door Amsterdam
Speel een spannend spel op een iPad door Amsterdam

DIT UITSTAPJE BESTAAT NIET MEER Kantelen, draaien en het spoor volgen - en dan nog opletten waar je loopt -. Met de spannende interactieve stadstour Lost in Time beleef je Amsterdam op een hele andere manier. Met een iPad in de hand beleven spelers een waar avontuur door de stad. De iPad verandert in een tijdmachine, wanneer de jonge hacker Thijmen er met de tijdmachine van de professor vandoor gaat. Volg hem door de geschiedenis van de stad en haal hem snel in. Of raak voorgoed lost in time!

Tip: je kunt Lost in Time nog wel spelen in Amersfoort!

Het verhaal

Het verhaal begint met Thijmen, een jonge hacker die een tijdmachine steelt van een professor (gespeeld door cabaretier Freek de Jonge). Reis hem achterna door de tijd en los puzzels op, doe opdrachten en ontdek ondertussen historische plaatsen in de stad. Alles om te voorkomen dat Thijmen de geschiedenis verandert, want dat is gevaarlijk! De iPad navigeert de spelers langs alle plaatsen in het spel en vertelt door het verhaal van Thijmen heen de geschiedenis van de omgeving. Volg sporen en ontcijfer aanwijzingen en red ondertussen een jongen die bijna vergiftigd wordt door een dronken kwakzalver. Niks saaie rondleiding en droge feiten!

Hoe kun je Lost in Time spelen?

Het enige wat je nodig hebt om het spel Lost in Time te spelen is een iPad. Je kunt bij het uitgiftepunt in Amsterdam (360 Amsterdam) een iPad huren met het spel erop voor een ochtend of een middag. Lost in Time is ook met je eigen iPad te spelen - kijk voor instructies op de website.


Voor gezinnen en groepen

Iedereen kan Lost in Time spelen. Als er maar iemand bij is die kan lezen en iedereen zich door de stad kan bewegen. Voor gezinnen met kinderen is het hartstikke leuk om te doen, omdat je samen de stad ontdekt. Ook als bedrijfsuitje is het spel geschikt.

Speel het spannende spel Lost in Time

Speel een spannend spel op een iPad door Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Speel een spannend spel op een iPad door Amsterdam