Beoordelingen Skyzone Rozengaarde

Leuk binnenspeel-klim en jumpplek
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 8 december 2018

Datum beoordeling: 8 december 2018

Reisgezelschap: met een groep

Prima binnenspeel-klim-en jumpplek! Alleen erg jammer als je zaterdagochtend komt met je voetbalteam en het klimgedeelte en hoverboards zijn gesloten! En dan wel volle pond betalen!

Beoordeling gegeven door Linda.

Leuk dagje uit
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2015-07-27

Datum beoordeling: 2 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Onze kinderen hebben zich lekker kunnen uitleven en de hele dag speelplezier gehad bij skyzone! Het personeel was vriendelijk en het was allemaal fijn geregeld. Leuk voor kinderen van alle leeftijden!!

Beoordeling gegeven door Berendsen.

Teleurstelling
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 19 juli

Datum beoordeling: 19 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij kwamen binnen op een zondag rond 12.30/13.00. We hadden latte machiato gehaald en gingen de trap op naar boven en wilden net gaan zitten, toen ons werd gezegd door een jongeman dat wij niet boven mochten zitten omdat het niet druk genoeg was ?? Wij gaven natuurlijk aan dat dat belachelijk was, maar we moesten echt naar beneden. Dus wij met de hoge glazen machiato weer naar beneden waarbij mijn vriendin de koffie over haar arm heen kreeg! Wij kregen wel een nieuwe aangeboden. Een uur later zag ik dat ineens boven mensen zaten! Dus wij naar de balie. Natuurlijk flink geïrriteerd gevraagd waarom wij perse naar beneden moesten terwijl er een uur later toch mensen boven mochten zitten terwijl er nog steeds veel!! Tafels leeg waren beneden? Wij betalen toch ook gewoon entree? Boven staan fijne lounge banken, terwijl wij nu beneden op een houten bank moesten zitten. Het kwam erop neer dat ze dat voor het overzicht en veiligheid hadden gedaan. Dat is natuurlijk onzin, twee volwassen vrouwen mogen niet boven zitten voor de veiligheid? En een uur later is dat plotsklaps niet meer aan de orde? Nou we kregen dan maar een kop koffie gratis om het goed te maken. Nou om 18.00 gingen ze opruimen en schoonmaken en stoelen op de tafels zetten! Terwijl ze tot 20.00 open zijn! Toen ging het personeel ijs eten en wat drinken en naar huis. Behalve 2 of 3 leden van het personeel.. Die gingen dweilen en de kas opmaken enz.. Nou toen werden we echt weggekeken! 2 uur VOOR sluitingstijd!! Belachelijk klantonvriendelijk personeel. De hele dag zijn ze chagrijnig en kunnen niet wachten tot ze zo snel mogelijk naar huis mogen!! Belachelijk

Beoordeling gegeven door Wolsink.