Beoordelingen Columbus earth theater

Prachtig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-11-2016

Datum beoordeling: 14 november 2016

Reisgezelschap: met partner

Prachtige show met een mooie boodschap die je aan 't denken zet. De beelden van de aarde zijn zo mooi dat je er nog langer naar zou willen kijken.

Beoordeling gegeven door Melissa.

Verrassend vernieuwend!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2016

Datum beoordeling: 15 oktober 2016

Reisgezelschap: met een groep

Ik heb genoten van zoveel design en architectuur in Kerkrade. Prima ontvangst en goede handleiding om het gebouw te ontdekken. Super locatie om bewustzijn van zoiets groots als 'de aarde' en hoe we daarmee omgaan, te realiseren. Een aanrader.

Beoordeling gegeven door Anna van Welie.

Saai
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 6 augustus 2016

Datum beoordeling: 7 augustus 2016

Reisgezelschap: met partner

Je verwacht een uur te worden vermaakt zoals je ziet op die foto. Niets is minder waar. Je moet eerst 10 minuten op een belachelijk slecht scherm kijken naar een wazig onsamenhangend filmpje over ruimtevaart. En dan komt het: de komende 15 minuten mag je naar dat ronde scherm turen. Best mooi gemaakt hoor maar ik weet nog steeds niet wat ik nou gezien heb en waarom. Als toetje mag je weer terug naar het kleine zaaltje met harde houten stoelen om nog een half uur naar de weduwe van wubbo te luisteren die je een schuldgevoel aanpraat over het wel en wee van onze planeet. Totale verspilling van tijd en geld.

Beoordeling gegeven door F. Van Schaik.

Matige tentoonstelling, nog in de begin fase
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 3 november 2015

Datum beoordeling: 5 november 2015

Reisgezelschap: met partner

Het viel tegen. Bezoekers welkom heten en naar de zaal begeleiden kan beter. De eerste ruimte met onmogelijk harde zitbanken en donker dus gevaar voor struikelen. Links en rechts kleine beeldschermen met ondertitels voor bezoekers uit Duitsland, zat je vooraan dan was dit dus niet te zien. Kleine beeldschermen binnen een groot raam. Dan naar de aarde. Onscherp beeld, daarnaast ook weer donker. Vervolgens naar auditorium met video clips (geen ondertitel in het Duits). Toegang via een zeer smal trappetje, donker en zonder leuning! Er is ook een (kleine) lift vanaf de eerste verdieping. Afijn al met al viel het tegen. O ja, toiletten, althans herentoilet begane grond zeer klein. Je moet jezelf tegen de wand drukken bij het passeren in het gangetje. Brasserie uitstekend! Ik hoop dat de andere musea Continium en Cube design leuker zijn.

Beoordeling gegeven door jmlk.