Beoordelingen Artis

Prachtig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 september 2019

Datum beoordeling: 22 november 2019

Reisgezelschap: met partner

Het is een heel mooi park en natuurlijk dierentuin met heel veel verschillende dieren. Het is heel mooi aangelegd en bijzonder omdat het midden in Amsterdam is. Goed bereikbaar. Heel gezellig met overal zitjes en restaurant. Ga nog een keer.

Beoordeling gegeven door A. van den Beld.

Rust gevend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 augustus 2019

Datum beoordeling: 6 september 2019

Reisgezelschap: met een groep

Het is veelzijdig. Mooi vernieuwde en je raakt niet uitgekeken. Artis heeft elke dag weer een ander gezicht en mooie herinneringen en nieuwe die altijd blijven en nooit vergeten.

Beoordeling gegeven door Linda.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-05-2019

Datum beoordeling: 25 augustus 2019

Reisgezelschap: gezin

Het was supper mooi vooral omdat het midden in Amsterdam ligt en je veel andere dingen kon zien en ik van dieren houd natuurlijk.

Beoordeling gegeven door Shannon.

3
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-06-2019

Datum beoordeling: 16 augustus 2019

Reisgezelschap: met partner

Het is een prachtig park midden in Amsterdam. Heel veel leuke dieren. Mooi park met veel fijne plaatsen om even rustig te gaan zitten en de dieren te bekijken.

Beoordeling gegeven door Annie van den Beld.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 oktober 2018

Datum beoordeling: 17 november 2018

Reisgezelschap: met opa en oma

Fantastische omgeving, opgeknapt en heel gezellig en nog heel veel dieren te zien.

Beoordeling gegeven door Lisa Gehlich.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Augustus 2018

Datum beoordeling: 7 oktober 2018

Reisgezelschap: gezin

Mooi park, veel dieren. Een echte dierentuin! Met heel vriendelijk personeel en fijne eet-drink gelegenheden.

Beoordeling gegeven door Liesan .

Leuk maar duur
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-09-2018

Datum beoordeling: 22 september 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik blijf het een heerlijke dierentuin vinden. Deze week voor het eerst genoten van zwemmende/badderende olifanten; een fantastisch gezicht. Ik vind alleen het eten en drinken veel te duur. Zgn cupquiche 2.95: 2 happen en dan ook nog voornamelijk lucht. Ook viel het niet mee om "normaal" drinken te halen (bijv. fristi voor mijn kleinzoon). De dierentuin is leuk, ook voor jonge kinderen maar neem zelf pakjes appelsap o.i.d. mee, anders ben je nog een vermogen kwijt, buiten de toegangsprijs om.

Beoordeling gegeven door Johanneke.

Artis dierentuin
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-05-2014

Datum beoordeling: 23 mei 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Super dagje Artis erg gezellig heerlijk broodje en lekker sapje! Blijft super gezellig lekker aapjes kijken!

Beoordeling gegeven door jacqueline de Waal.

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-09-2013

Datum beoordeling: 1 september 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Artis is erg mooi geworen . Heel veel dieren hebben een ander verblijf gekregen. En de jonge dieren zijn schattig om te zien!

Beoordeling gegeven door jacqueline de Waal.

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-8-2013

Datum beoordeling: 11 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Mooie dierentuin met veel groen. Leuke activiteiten op de zomerzaterdagavond. Open tot zonsondergang. Een bezoek waard is ook het planetarium leerzaam en leuk. Artis een echte aanrader.

Beoordeling gegeven door Diny Smulders.

beestachtig leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 augustus 2013

Datum beoordeling: 8 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Leuk overzichtelijk park. Veelzijdigheid aan mooie, leuke, aandoenlijke, lelijke, grappige, enge, saaie, levendige, lieve, griezelige, kleine en grote dieren. Mooi aangelegd, goed onderhouden, blijft na 175 jaar nog steeds in ontwikkeling. Leuk voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door Teun Dertien.

Coole dieren!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05/07/2013

Datum beoordeling: 28 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Ik vond de dieren heeeel erg cool. Vooral de olifanten. Daar was ook een meneer die van alles vertelde over de olifanten. En dat was ook bij sommige andere dieren, bijvoorbeeld de pinguins. We hadden prachtig weer en ook de film over Darwin in het planetarium was mega cool. Daarom is Artis superleuk.

Beoordeling gegeven door Quinn Elam.

mooi en rustgevend midden in n drukke stad!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 juli 2013

Datum beoordeling: 18 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

super gezellige dierentuin,met gratis rolstoel te leen(ik heb n blessure aan mn enkel)ruim voldoende hofjes om lekker te zitten,vriendelijk personeel die altijd tot uitleg over de dieren bereid waren,kortom GENIETEN met hoofdletters!

Beoordeling gegeven door magda van ast.

Gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 -03-2013

Datum beoordeling: 15 maart 2013

Reisgezelschap: gezin

Gezellig een dagje naar onze eigen dieren tuin in Amsterdam!

Beoordeling gegeven door j de Waal.

gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1-2-2013

Datum beoordeling: 8 februari 2013

Reisgezelschap: gezin

Gezellig uitstapje een paar uurtjes naar de dieren tuin altijd leuk als je niks te doen heb.En natuurlijk een film bekijken voorin Artis heerlijk de sterren hemel!

Beoordeling gegeven door j de Waal.

erg leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-10-2011

Datum beoordeling: 5 november 2011

Reisgezelschap: gezin

Je kunt er veel leren en het is heel mooi om naar te kijken!

Beoordeling gegeven door D de Waal.

leuk, druk, maar te kleine kooien
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 27 juli 2011

Datum beoordeling: 4 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

door 1e drukte lange rijen bij eethuisjes, en nog steeds te kleine kooien bij de leeuwen etc.

Beoordeling gegeven door linda borst.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30-07-2011

Datum beoordeling: 4 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel erg gezellig en heel leuk voor kinderen en volwassen. Zelfs mijn baby van 8 maanden vond het heel leuk. Nu zijn er heel veel babytjes geboren zoals; Mumba, Kleine aapjes en nog veel.

Beoordeling gegeven door P.E. Nieuwenhuizen.

Géwéldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 31 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Sfeervolle dierentuin, mooi aangelegde paden en parkjes. Geweldige dieren natuurlijk (ik ben dol op de olifanten) en middenin in Amsterdam. Heel goed te combineren met andere uitstapjes.

Beoordeling gegeven door Yvonne.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4-15-2011

Datum beoordeling: 30 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

omdat het het heel mooi daar is geworden het is goed opgeknapt en heel leuk voor kinderen.

Beoordeling gegeven door marianne.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-07-2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ze laten zich niet gek maken, ook niet door de media. Ze hebben veel jonge dieren, het park is enorm opgeknapt, veel voor de kinderen te zien en te beleven. Helaas kan ik maar 1 iemand invullen maar we waren met zijn 4-en, mijn partner, ikzelf, een ouder kind en een jong kind (leeftijden kinderen 11 en bijna 2)

Beoordeling gegeven door Hetty Bruins-Louwersheimer.

indrukwekkend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 mei 2011

Datum beoordeling: 16 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

staat garant voor een dagvullend programma voor jong en oud. erg mooi het aquarium en planetarium

Beoordeling gegeven door Nynke .

blijft altijd leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 12 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

blijft altijd een geweldig uitje samen met de kleinkinderen, daarna nog even naar het Vondelpark. Traditioneel een keer per jaar

Beoordeling gegeven door Haster.

geweldig, ontspannend en leerzaam
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2011

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met vrienden

het bezoeken van een dierentuin is altijd geweldig. De mens kan zeker veel leren van dieren en hun gedrag.

Beoordeling gegeven door C.M. Gouka-Tseng.

Natuurlijk leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: een zondag in april

Datum beoordeling: 3 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

voldoende, het wordt steeds mooier. naast alle dieren ook leukere speeltuinen, er is veel te doen voor de kinderen!

Beoordeling gegeven door Paul Boelens.

Artis
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 03-10-2010

Datum beoordeling: 4 oktober 2010

Ik ben er gister voor het eerst heen geweest met mijn eigen gezinnetje. Het is een ruim groot park met veel dieren . Bij elke hok staat goed gemelt wat voor dieren t zijn en waar ze vandaag komen ect..... Ik ga er zeker weer heen. Echter raad ik u wel aan : neem eigen eten mee !!!!!. Het eten vond ik t duur en niet lekker. Ik heb 28 euro betaalt voor 3 patatjes, 3 flesjes drinken, 2 frikandellen en 1 hamburger. Veel TE duur !!! patat was koud, frikandellen waren t kort gebakken. de hamburger koste maar liefst 7 euro en was te door bakken , geen sla erbij, alleen een broodje met 1 klein hamburger en daar betaal je 7 euro voor. Belachelijk. Echter raad ik u ook aan om een reis ehbo mee te nemen als u weg rennende kinderen heb zoals k :p Mijn zoon rende weg , kwam in de brandnetels en zijn armen zitten helemaal onder de plekken. 1 van de verzorgster van de dieren zij dat we naar de kassa moesten en daar was de ehbo maar...... als je daar bent bellen ze de ehbo op en dan komen ze naar de kassa. We hebben bijna een half uur moeten wachten. Dus mensen neem zelf pleistertjes mee en een ontsmettings zalf. Verder was t park groot genoeg, geen lange rijen , genoeg te zien. Enigste wat ik u nog kan melden is : neem zelf eten en drinken mee en een ehbo tasje.

Beoordeling gegeven door Lana.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-08-2009

Datum beoordeling: 13 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 09-05-2010

Datum beoordeling: 28 juni 2010

Een hele leuke dag voor jong en oud in een van de mooiste dierentuinen van nederland, een gezellig park met goede parkeergelegenheid, voldoende zit gelegenheden om gezellig iets te eten of drinken. Dit alles in het Schitterende centrum van onze hoofdstad Amsterdam. Dit is echt een aanrader voor iedereen of je nou oud jong alleen of met een gezin bent echt geweldig voor een ieder Dus vaders moeders opa's en oma's gun jezelf en je (klein)kinderen een top dag en ga eens naar Artis.

Beoordeling gegeven door Artis Zoo.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2009

Datum beoordeling: 17 juni 2010

Blijft door de jaren heen een hele mooie dierentuin.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: december 2009

Datum beoordeling: 16 april 2010

Het is en blijft een leuk dierenpark Er is genoeg te zien en te doen Kom er al mijn hele leven Loop altijd dezelfde route. Een nadeel is dat de horeca veel en veels te duur is Gewoon je eigen eten meenemen lost dit op

Beoordeling gegeven door Artis.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 28 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Familie Kornet.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2009

Datum beoordeling: 19 maart 2010

de reden voor een 8 is dat je in artis een heleboel kan doen je heb er een aantal speelgelegenheden en dieren binnen en buiten retaurantjes een voorstelling ga zo maar door dus voor elke leeftijd wat te doen

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: okt 2009

Datum beoordeling: 5 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door J. Monas.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-02-2010

Datum beoordeling: 2 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Suzan Manav-Rijsewijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Ondanks dat Artis een stadsdierentuin is en de dieren daardoor niet altijd even ruim behuisd zijn hebben wij een fantastische dag gehad. Het weer werkte natuurlijk ook heel erg mee. Wij waren er op een zaterdag en in juli en augustus heb je dan ook nog eens de zomeravonden. Wat een fantastische sfeer hangt er dan in Artis. Mensen zitten her en der door Artis lekker te picknicken. Niets verplicht consumpties afnemen in de dierentuin zelf zoals bij vele uitstapjes in Nederland wel een verplichting is. Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt en daardoor wij natuurlijk ook.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31 jan 2010

Datum beoordeling: 1 februari 2010

Ondanks de winter een heerlijke dag in Artis gehad. Veel dieren natuurlijk binnen, maar goed te bekijken. Voor de zoveelste keer een leuke ervaring in Artis.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2-10-2009

Datum beoordeling: 30 januari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door r.weldink.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25 december 2009

Datum beoordeling: 15 januari 2010

super winterdag op 2e kertsdag in artis.Veel leuker dan zomers omdat je de dieren nu van dichtbij kan zien.De voorzieningen waren ook gezellig en goed.We waren op de dag dat Tanja overleden was.Maar we werden goed opgevangen.Met name de kinderen. Heerlijk geschaatst en nog gratis ook.Echt super!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 2 december 2009

Datum beoordeling: 4 december 2009

Was woensdag 2 december in uw dierentuin. Na twee dagen ben ik toch teleurgesteld er waren weinig dieren in de hokken, veel werkzaamheden aan het park (wel begrijpelijk in de herfst) na jaren was ik weer eens terug in uw dierentuin, ik dacht eerst na mijn bezoek direct naar de kassa te gaan om mijn ongenoegen te uiten, maar ik heb er toch eerst goed over nagedacht. Is het niet mogelijk om tijdens de winter een gereduceerde prijs aan te bieden. €18,- blijft een behoorlijke prijs. Bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet E.Heijt Purmerend

Beoordeling gegeven door Eef Heijt.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18-10-2009

Datum beoordeling: 28 november 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door C . Roelands.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 6 november 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door h.Smeenk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-10-2009

Datum beoordeling: 18 oktober 2009

goede accomodatie goede service

Beoordeling gegeven door arjun.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17/10/09

Datum beoordeling: 17 oktober 2009

Erg gezellige sfeer. Genoten van de mooie dieren.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 16 juli 2009

zeer leuk voor volwassenen als kinderen. een goed middagvullend programma. eventueel te combineren met de tegenoverliggende antwerpse zoo. ligt tegenove rhet treinstation wat ook een hele ervaring voor kinderen kan zijn. perfect uitje voor slecht weer

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 mei 2009

Datum beoordeling: 10 juli 2009

Boeiende en interdessante rondleiding. Vriendelijk personeel

Beoordeling gegeven door Suzanne `t Hart.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-03-2009

Datum beoordeling: 28 maart 2009

een gezellig leerzaam dagje weg ondanks dat de dieren niet heel veel ruimte hebben zijn de fokprogammas en de liefde voor de dieren enorm ook de verbouwing aan diverse gebouwen en de entree is erg mooi!

Beoordeling gegeven door w bruer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-03-09

Datum beoordeling: 11 maart 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door roffel.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: woensdag 25 februari 2009

Datum beoordeling: 1 maart 2009

Arits blijft leuk! Goede verzorgers die je wijzen op speciale dingen zoals de oerang oetangs een flesje yakult en een banaan geven om een andere verzorger de gelegenheid te geven een hok schoon te maken. Dan merk je dat het net mensen zijn: de apen zetten het flesje aan hun mond en kijken rond alsof iedereen het wel ziet dat zij een yakultje krijgen en houden de banaan in de cowboy greep in hun voeten. later bj de chimpansees in het buitenhok genoten van uw activiteiten met als 'godfather' de reusachtige oude wijze met zijn grijze rug die af en toe goedkeurende knikjes gaf aan de jongsten van de roedel. De chimpansees hebben een schitterende buitenkooi waarbij zij spelen als kleine kinderen met takken en ondeugend de plantjes uit de grond trekken.

Beoordeling gegeven door Wim Ruhland.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 februari 2009

Datum beoordeling: 25 februari 2009

Heerlijk de hele dag ronddwalen tussen de dieren. Van te voren even bekijken waneer welke dieren gevoerd worden. Bijna na bij de zeeleeuwen maar dat mocht de pret niet drukken Met name de vlindertuin is de belevenis en raad eens. Er kwam een vlinder op mijn hand zitten!

Beoordeling gegeven door Evie Luschen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-02-2009

Datum beoordeling: 15 februari 2009

leuke ervaring vooral voor de kinderen

Beoordeling gegeven door Wafaa.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-02-2009

Datum beoordeling: 15 februari 2009

leuke ervaring vooral voor de kinderen

Beoordeling gegeven door Wafaa.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 januari

Datum beoordeling: 15 februari 2009

een geweldige dag gehad, een aanrader,prachtige dieren, ik ga zeker terug, de dierentuinen moeten in stand blijven

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 december 2008

Datum beoordeling: 23 december 2008

Bijzonder leuk dierenpark. Schitterend aangelegd. Op een dag kom je ogen te kort!

Beoordeling gegeven door G.S..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 17 november 2008

Artis Zoo, Wij zijn recent naar Artis geweest en hebben een heerlijke dag gehad m.n. door de vlindertuin en de klantvriendelijke benadering van de dierenverzorgers. De Pinquins en olifanten zijn erg leuk geweest en apen verblijf met veel speelartikelen daarnaast is ons oude beeld van kleine ruimtes voor de wilde dieren bijgesteld.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Mei 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Overzichtelijk, gevarieerd, voor alle leeftijden en je kan je er een hele dag vermaken. Zowel binnen als buiten dierenverblijven; dit is prettig ivm de wisselingen van het weer. Je kan dicht bij de dieren komen. Het is wel prijzig en we konden niet overal komen met de kinderwagen.

Beoordeling gegeven door Artis ZOO.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 - 09- 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Artis is super !! We hebben er weer ontzettend van genoten. Er waren ook weer nieuwe leerzame projecten voor de kids.

Beoordeling gegeven door Artis Zoo Amsterdam.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zaterdag 4 -10-2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

Dagje artis, is een aanrader deze traditionele dierentuin met zijn diversiteit aan dieren van apen tot spinnen, olifanten tijers leeuwen, echt voor een ieder wat wils. En dan gezellig even uitrusten tijdens een lekker kopje koffie met een stukje appeltaart, en daarna de pinquins, de reptielen en als na een enerverende dag het park verlaten wordt kan er in de souvenirs winkel nog een leuk aandenken gekocht worden. In een woord gezegd een AANRADER!!!

Beoordeling gegeven door M.J. Vink....

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 september 2008

Datum beoordeling: 30 september 2008

Met het werk van mijn man een dagje naar Artis. Daar aangekomen bleek dat we een geweldige rondleiding kregen. We kwamen op plaatsen waar we nog nooit geweest waren. Achter de leeuwenhokken, bij de zeehondjes. De kinderen waren er helemaal gek van.

Beoordeling gegeven door fam. broek.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 23 september 2008

een fijne dag gehad je kan het hier naar je zin hebben voor weinig geld

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-04-2008

Datum beoordeling: 15 september 2008

het is een mooie dierentuin de vlindertuin is mooi opgezet en kindvriendlijk. de speeltuin bij de olifant is erg leuk voor alle leeftijden.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 juli 2008

Datum beoordeling: 14 september 2008

Dagje naar Artis. Erg leuk en gevarieerd. Mooi groot park met van alles te zien en te doen. We hebben en fijne dag gehad.

Beoordeling gegeven door Menna Ploegstra.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 augustus 2008

Datum beoordeling: 14 september 2008

Het was zeer rustig. We konden de dieren op ons gemak bekijken. Iedere werknemer was vriendelijk en bereid ons van alles over de dieren te vertellen.

Beoordeling gegeven door Marleen Jansen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-7

Datum beoordeling: 29 juli 2008

We hebben een super leuke dag gehad en als het kan doen we het graag nog een keer

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

hele mooie dierenverblijven was er een tijd niet geweest ook het voeren van de dieren erg leuk

Beoordeling gegeven door Hermien Wijdeman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22juni

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Wij zijn SUPER tevreden over de site dagjeweg.nl. We worden op de hoogte gehouden van allerlei leuke activiteiten op het juiste moment!!!

Beoordeling gegeven door Artis ZOO.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 16-06-08

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Ik vind het een mooie dierentuin, zeker als je beseft dat het midden in een grote stad ligt. Wel jammer dat er toen wij er waren, geen roofvogel show was, dat was alleen in het weekend.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

artis, dat was een dagje preetijg verblijf, zowel voor jong en oud en het was vooral grappig want we waren met 6 bejaarde mensen in een rolstoel en 6 kinderen van 10 jaar oud. de jonge lieten de wat oudere hun speelgoed zien van deze tijd. het was prettig vertoefen vooral bij de ijsberen. het was een fijne dag voor zowel jong als oud.

Beoordeling gegeven door nans samwel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 juni

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Ariszomeravond is heerlijk om heen te gaan. Wij nemen altijd Franse kaas,stokbrood en wijn mee onze avond kan niet meer stuk,echt genieten.

Beoordeling gegeven door Lia Veerling.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21-06-2008

Datum beoordeling: 27 juni 2008

Een dierentuin midden in de stad, echt geweldig. Alleen als je te laat van huis vertrekt wil parkeren nog wel een een probleem geven en wordt je door gestuurd naar een parkeergarage in de buurt. Dus wat betreft de parkeergelegenheid mag er wat mij betreft weleens wat veranderd worden.

Beoordeling gegeven door Debbie van Gerven.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2006

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Mooie omgeving, duidelijke informatie bordjes, schoon, lekkere lunch gegeten.

Beoordeling gegeven door Lara.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 04-2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Altijd weer leuk ook als je er al meerdere malen geweest bent. Een dagje artis is een aanrader voor iedereen jong en oud dat maakt niet uit. Een dagje Artis is gewoon een feest leuk leuk leuk...

Beoordeling gegeven door M.J. Vink.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 25 april 08

Datum beoordeling: 4 juni 2008

Ouwe zooi, kleine hokken. Erg zielig voor de dieren. Ik snap niet dat mensen hier een goede beoordeling voor geven. Geen aanrader.

Beoordeling gegeven door jan.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 4 mei 2008

We (2 volwassenen en 2 kinderen) zijn hier al eerder geweest. Mooie dierentuin qua opzet, wel vrij klein). Wij zijn in de kerstvakantie nog eens geweest en dat was ook leuk hoewel een dierentuin dan minder levendig buiten is. We zagen nu 2 films in die koepel en dat was heel erg leuk.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-2-08

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Plus: Er waren veel verschillende soorten dieren In deze periode al veel jonge dieren! Een hele leuke stadsdierentuin. Min: omdat je midden in A'dam zit, is er wel meer parkeergelegenheid noodzakelijk, Nu viel het mee, maar in de zomer is het erg druk voor de ingang van artis m4et auto's.

Beoordeling gegeven door Anjaja.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 22 april 2008

Je hebt geen idee dat je in een grote stad bent, zo lekker in de natuur

Beoordeling gegeven door Jan Telnekes.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 18 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 18 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: sept. 2007

Datum beoordeling: 23 maart 2008

Absoluut een geweldige dierentuin, prachtig aangelegd, mooie oude gebouwen, je kunt je er de hele dag vermaken! WE hadden tijd te kort!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-02-2008

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Was een leuke ervaring maar na twee jaar achter elkaar is het nu wel weer leuk geweest. Geen nieuwe dingen gezien en de nieuwe aanwinst hebben we niet kunnen zien.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2004

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Een dierentuin is altijd leuk. Als kind kwam ik regelmatig in Artis. Er zijn tegenwoordig veel modernere dierentuinen, maar Artis heeft juist een specifieke sfeer doordat het oud is. Niet alle dieren hebben veel ruimte, maar er wordt veel gedaan om de dieren eigentijdser te huisvesten. Het nieuwe gedeelte is mooi, alleen nog wat kaal. En de aquaria zijn ook erg mooi.

Beoordeling gegeven door Mevr. A.C. van Oord.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Ik was er vroeger al eens geweest, maar vind het park erg verbeterd tegenover toen. Alles ziet er netjes uit en door het nieuwe gedeelte ziet het er veel ruimer uit. Ook erg gezellig terras waar je een lekkere kroket kunt eten! Kortom, een dikke voldoende!

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 1 maart 2008

Het was een lange dag waar niemand , ook de kinderen niet , echt vrolijk van werden. De dierentuin is oud, de hokken waren oud en klein. Het meest droevige waren de olifanten, ze stoden met hum hoofd tegen de deur te bonzen, daar zitten al deuken in, het was zielig. Ze zullen beter af zijn in dierentuin Emmen, wat een verschil!! Dat was echt genieten van de beesten.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26/02/08

Datum beoordeling: 27 februari 2008

Het was even zoeken maar het was een erg geslaagde dag! Ondanks het slechte weer hebben we heel veel dieren gezien. Er zijn veel binnenverblijven waar veel mooie en aparte dieren zijn!

Beoordeling gegeven door Denise Husken.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1-2-2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door HJ van Dijk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 4 februari 2008

wij zijn in de dierentuin geweest in amsterdam daar was het schoon en netjes en heel mooi een echte belevenis. met vr groet b stoppelenburg

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Datum beoordeling: 25 januari 2008

erg klein, de dierentuin staat midden in de stad en de verblijven zijn erg klein, waarschijnlijk door gebrek aan ruimte om uit te breiden... desalniettemin vind ik de verblijven er erg ongelukkig uitzien, het past mijn gevoel allemaal niet...

Beoordeling gegeven door anoniem.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 12 augustus 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door we.