Beoordelingen Dinoland Zwolle

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-08-2018

Datum beoordeling: 14 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het park is super en er is genoeg te zien. Alleen het restaurant is knudde, slecht georganiseerd. Bestelling opnemen is zo gepiept maar als je na 45min, met eigen ogen hebt staan kijken, naar hoe het er aan toe gaat bij het afhalen, springen de tranen in je ogen. Iedereen doet maar wat. Geen overzicht, niet 1 iemand die de leiding neemt. Voor een betere omzet en tevreden bezoekers valt daar nog wel iets te halen.

Beoordeling gegeven door Rene.

Super leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8/5/2018

Datum beoordeling: 8 mei 2018

Reisgezelschap: gezin

Super leuk interactieve park. Leukst voor kinderen tot ongeveer 11 jaar. Veel te doen. Veel ruimte om te spelen en/of te leren. Betaalbaar en echt waarde voor je geld. We zijn de hele dag geweest en hadden nog meer tijd er door kunnen brengen.

Beoordeling gegeven door Vis.

Leuk park!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-10-2017

Datum beoordeling: 16 oktober 2017

Reisgezelschap: gezin

Dinoland is een leuk park om een dag in te vertoeven. Zie het als een kruising tussen een klein park en een luxe grote speeltuin waar shows worden georganiseerd en interactie en leervolle activiteiten aanwezig zijn. De historie van Dino's en ontdekking hiervan. Leuk opgezet! Omdat het een relatief klein park is, waren wij verbaasd er toch 3/4 dag dik zoet te zijn. Leuk voor kinderen t/m 8-9 jr. Ook leuk dat er een aantal activiteiten zijn voor ouders/oudere kinderen. Wand klimmen en hoogteparcours. Mooi werk, ga zo door!

Beoordeling gegeven door Simon.

Erg goed bevallen!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-05-2017

Datum beoordeling: 13 mei 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor ongeveer 10 euro p.p. is dit park echt de moeite waard. Eenvoudig te bereiken met de auto. Erg geschikt voor mijn kinderen van 4 en 5. Alles ziet er netjes uit, vriendelijk personeel en prima voorzieningen zowel binnen als buiten. Voor wat betreft het eten is de hamburger echt wel te duur voor wat je krijgt( € 7,50). De kinderpizza's zijn met € 2,75 juist weer heel schappelijk geprijsd.

Beoordeling gegeven door Menno.

Mooi
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Geen idee meer

Datum beoordeling: 23 januari 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een park, vele activiteiten, aardig personeel. Een Dino expert genaamd Sem, wist zeer enthousiast veel te vertellen over de dinosauriers. Hij was tevens zeer kindvriendelijk.Een echte aanwinst.

Beoordeling gegeven door Jacolien.

Rampzalig
1 11111

Bezoekdatum: 22 juni

Datum beoordeling: 10 december 2016

Reisgezelschap: gezin

Één grote ramp. Toelichting: Je betaalt 9,50 euro voor een ticket, wat op zich vrij redelijk is voor een mooi park, máár dit park is erg slecht georganiseerd, er is weinig te doen, de wachtrijen zijn gigantisch en het is zéér kinderachtig (echt voor kinderen tot een jaar of 4/5). Daarnaast is het restaurant al helemaal een drama. De keuken kan het aantal bestellingen niet aan en wij hebben meer dan een uur moeten wachten op ons eten. Om toch wat positiefs te melden: ik vind het idee van een dino park interessant en leuk, maar maak er dan ook een goed park van. Mijn tip: voor uw tien euro kunt u veel leukere dagjes hebben en activiteiten ondernemen! Verspil uw tijd niet.

Beoordeling gegeven door Danny.

veel te doen voor de kids
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-10-2016

Datum beoordeling: 27 oktober 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen hebben genoten. Er is veel te doen voor de kinderen en voor veel leeftijden. Je kan klimmen (hoogte parcours), graven (zoals in de prehistorie, creatief bezig zijn, schminken, avonds in het donker het park bezoeken, informatief over dino's en ook een grote speelhal met klimtoestellen en virtuele spellen. Er is genoeg te doen en dat allemaal voor 10 euro.

Beoordeling gegeven door Poort .

Leuk kinderpark
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 16-10-2016

Datum beoordeling: 16 oktober 2016

Reisgezelschap: gezin

Leuk park heel veel te doen. Onze zoon en wij hebben ons goed vermaakt. Minpunt : bediening is onervaren liet veel glazen kapotvallen en wachten op eten duurde erg lang, het eten veels te duur (7,50 voor hamburger) Er wou een mevrouw in rolstoel door een deur terwijl personeelslid staat te kijken, mijn vrouw heeft de deur maar open gedaan wat erg werd gewardeerd. Volgende keer nemen we broodjes mee

Beoordeling gegeven door Fam Bakker..

Mooi Dinopark
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-09-2016

Datum beoordeling: 22 september 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dinoland is een mooi speel(doe)park, er is van alles te doen en te beleven! Je kunt er een mooi dagje uit van maken.

Beoordeling gegeven door N.N..

Prachtig interactie park!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 juli

Datum beoordeling: 1 augustus 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Mooi vormgegeven buitenspeelterrein. Genoeg activiteiten om de hele dag te genieten, overzichtelijk, goed eten en gastvrije medewerkers.

Beoordeling gegeven door Nienke Gulien.