Beoordelingen Hollywood Café de Kuip

Langzaam
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 12-08-2018

Datum beoordeling: 12 augustus 2018

Reisgezelschap: met vrienden

De bediening let niet goed op of iemand iets wil bestellen, vervolgens duurt het vrij lang voordat je je eten hebt terwijl het rustig is. Tosti geitenkaas was wel goed. Pancakes besteld en clotted cream was op en werd zonder overleg vervangen door slagroom. Kersen waren op en werden niet vervangen oid. Smaak viel ook tegen. Voor een drankje kan dit best een leuk gelegenheid zijn maar wat betreft het eten zijn er veel punten ter verbetering.

Beoordeling gegeven door Lian.

Chaos
1 11111

Bezoekdatum: 01-07-2017

Datum beoordeling: 17 juli 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Op een zaterdag gereserveerd om 18:00u. Na een half uur nog geen serveerders die menu kaart kwam brengen, paar keer geroepen dat we wat wilden bestellen of ze liepen door zonder je aan te kijken of ze zeoden dat ze zo bij ons zouden komen. uiteindelijk zelf maar menu kaart gepakt. 3 kwartier later eindelijk onze keuzes kunnen maken en anderhalf uur moeten wachten. Daarna toch maar gevraagd wanneer onze eten zou komen, keuken zei dat het nog 3kwartier zou duren. We waren met stomheid geslagen en wilde weggaan. Kregen we nog de bon voor de drankjes of wij dat nog even wilde betalen. Ik vond het echt belachelijk, we zouden van het huis brood met tappenade krijgen ook niet gehad, brood was op zeiden ze! Personeel was super chagerijnig. Voortaan meer personeel inzetten als je drukte verwacht. Maar wij komen daar niet meer!

Beoordeling gegeven door Gina.

Gezelligheid!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-10-2016

Datum beoordeling: 31 oktober 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Zaterdag met vrienden een potje wezen glowgolfen. Alles ziet er tip-top uit, je kunt zien dat er veel aandacht is besteed aan details. Een hele gave bar en een uitgebreide menukaart springen in het oog. Glowgolfen doe je in een leuke setting met allerlei elementen vanuit bekende Hollywood-films, wat zorgt voor herkenning. Daarna een lekker drankje op een van de loungebanken van Central Perk, bekend uit de serie Friends.

Beoordeling gegeven door Johannes.